اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

sim900 فوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

sim900 فوری

سلام دوستان من میخام کار با sim900 رو به صورت اولیه یادبگیرم جای خوبی هست معرفی کنید برای کلاس رفتن ؟
    در حد یک یا دو جلسه صرفا برای استارت کار نیاز دارم تمام وسایل مورد نیاز رو هم تهیه کردم

لطفا راهنمایی کنید فوری

پاسخ : sim900

دوست خوبم؛ برای یک مهندس الکترونیک فعال، در طول زندگی کاری، قطعا نیاز می شه کار با دهها نوع آی سی و ماژول موجود (یا نمونه هائی که در آینده عرضه می شوند) و ساخت شرکتهای مختلف را یاد بگیره؛ چون با یک علم با پیشرفت سریع روبرو است و اگر بخواهد عقب بماند، مثل قطعات قدیمی الکترونیکی، خودش هم از رده خارج می شود. بنابراین نمی شه برای هر مدل ماژول ساخت هر شرکتی، یک کلاس رفت. در واقع برای این نوع یادگیری، راه میانبر و بدون زحمتی هم وجود ندارد.
    توصیه دوستانه من این است که اگر زبان انگلیسی را مسلط نیستید، یک کلاس زبان تخصصی بروید تا بتوانید به تدریج دیتا شیتها و Application Noteهای هر ماژول را بخوانید، بعد اگر نیاز شد، در این مورد کتابهای تخصصی مربوط را مطالعه می کنید و در انجمنهای الکترونیکی مثل همینجا، پرسشها و اشکالات خود را مطرح می کنید و با کار عملی مداوم، کم کم راه می افتید.

در مورد این ماژول هم دیتاشیت کامل دستورات AT Command، و نیز راهنماهای Hardware Design، نمونه برنامه ها برای کامپایلرهای مختلف، هدر بردها و بردهای آموزشی متعدد و کتابهائی وجود دارند. حتی بعضی بچه های خوب ایرانی، مقالاتی هم به زبان فارسی در این مورد نوشته اند و در اینترنت برای استفاده همگانی قرار داده اند. @};-

دیدگاه

پاسخ : sim900 فوری

ممنون از راهنماییتون مهندس نوآور
      راستش گرایش بنده الکترونیک نیست به همین خاطر هست که کمی به کلاس اولیه احتیاج دارم و گرنه نظر شما کاملا صحیح هست.

دیدگاه

من توی لینک زیر یه برنامه برای sim900 گذاشتم:
        http://gam-co.blogsky.com/
        www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

سلام . یه سر به اینجا بزن

http://www.aparat.com/v/qTKxp

موفق باشی
          STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nastaran1r
            سلام دوستان من میخام کار با sim900 رو به صورت اولیه یادبگیرم جای خوبی هست معرفی کنید برای کلاس رفتن ؟
            در حد یک یا دو جلسه صرفا برای استارت کار نیاز دارم تمام وسایل مورد نیاز رو هم تهیه کردم

لطفا راهنمایی کنید فوری
            1.سلام
            2.هیچ چیز مفید تر از کار عملی خودتون نیست
            3.بهترین مقاله همون دیتاشیت هست.
            4.بزرگی میگفت همین خوندن دیتاشیت مهندس رو از غیر مهندس جدا میکنه(البته منظور خواصی نداشتم)
            5.پس خودتون بشینید یاد بگیرین تا موفق بشین و تمام قلق های ماژول بیاد دستتون.چون این ماژول یکم بد قلقه
            مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
            [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X