اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل شمارش با کانتر {لطفا کمک کنید}

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل شمارش با کانتر {لطفا کمک کنید}

خانم سمیرا من قبلا این کار هارو از اب خوردن هم راحت تر انجام دادم {دیگه 4 خط برنامه که تو اینترنت موجوده رو مگه کسی هست نتونه بسازه؟؟!!! }و قبلا هم برنامه ای نوشتم با کانتر که الان اون پروژه در حال ثبت اختراع هست....موضوع اینه کنترل پورت lcdروی پورت bهست و من میخواستم با این مشکل راه حلی اگر کسی بلده بگه که انگار راه حلی نداشت یا حتی منو مطمئن کنه از این مشکل :NO:

حالا مجبورم یاpcbجدید چاپ کنم یا این مدارو تغییر بدم ...

راستی اون راه حل که میخواستم ببینم مشکل از lcdهست یا نه با این برنامه که نوشتم مطمئن شدم که هست{lcdکاملا از مدار خارج شد هم نرم افزاری هم سخت افزاری و وقتی یک پالس وارد شده اشتباه شمرده شه پورتaتغییر وضعیت میده{که با وقتی این کار رو کردم هیچ پالسی اشتباه شمرده نشد و معلوم شد ازlcdبوده}}

اینم برنامه که اگر هچین مشکلی داشته حل بشه
    [code=vb]$regfile = "m32def.dat"
    $crystal = 10000000
    Config Pind.2 = Input
    Config Porta = Output
    Config Timer2 = Timer , Async = On , Prescale = 128
    Config Timer1 = Counter , Edge = Rising
    Dim Cc As Long
    Dim Cc1 As Long
    Enable Interrupts
    Enable Timer2
    On Timer2 Nex2
    Start Timer1
    Do
    Cc = Counter1
    If Cc1 > 3 Then Reset Porta
    If Cc1 < 3 Then Set Porta
    Loop
    Nex2:
    Stop Timer1
    Cc1 = Cc
    Cc = 0
    Timer1 = 0
    Start Timer1
    Return[/code]

و واقعا ممنون از اقای ICE-ELEC که واقعا با هدف کمک کردن کامنت دادند

دیدگاه

http://www.electronics-tutorials.ws/...-circuits.html

دیدگاه

[quote author=ICE-ELEC link=topic=113799.msg739968#msg739968 date=1441976976]
        http://www.electronics-tutorials.ws/...-circuits.html

کنترل پورت رو از bبه dبردم مشکل حل شده البته تازه شده معمولی....اخه قبلم وقتی سنسورم رو وصل
        میکردم به کانتر یه جاهای دقیقا مثل حرف شما کانتر یه مقدار اشتباه میشمرد که دقتو میاره پایین حین کار
        {الان وقتی اشتباه میشمره نهایتا 3 تا میشماره یک پالس رو}

مدار سنسور منم همون فتو ترانزیستوره با انکودر که تو لینکی که گذاشتید دیدمش...به نظر شما کاملا رفع میشه این مشکل با ای سی 74ls14؟؟؟

و واقعا ممنون از لینک بسیار خوبی که گذاشتید واقعا عالی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
          سلام
          من همیچین پروژه ای رابرای یه شرکت انجام دادم که مقدار مصرف یه مایع را با سنسور خواصش اندازه میگرفت که با کانتر نوشتم و دقیق حساب میکرد و روی lcd گرافیکی مینوشت . الان دوساله داره کار میده و هنوز اخ نگفته یعنی همزمان کنتر مینداخت با فونت بسیار بزرگ فارسی و بعد با lcd گرافیکی 128 ساختم که باز مشکلی نداشت . و بسکام در هیچ زمینه ای باگ نداره مگه این که از نسخه کرک شده استفاده کرده باشین که احتمال داره باگ داشته باشه . ولی در کل برنامه اگه حرفه ای باشه هیچ گونه موردی نداره احتمالا برنامت مورد داره اگه حرفه ای کار نمیکنی بیخالش شو چون درسته که بسکام برنامه نویسیش راحته ولی برای برنامه حرفه ای باید باش کار کرده باشی . من خودم کارهایی با بسکام کردم که به فکرتون هم نمیرسه . وگرنه شمردن و کانتر و این قبیل براش اب خوردنه . :biggrin:
          فقط برنامت را درست کن و حرفه ای بنویس من نمیتونم کدی برات بزارم شرمنده . :redface:
          آبجی شما مثلا چه کاری کردی با بیسکام که به فکرمون نمیرسه؟!! (جل الخالق) :twisted: :biggrin:
          حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

اگر مشکل جدید بیش نیاد حل میشه

دیدگاه

[quote author=MohammadMers link=topic=113799.msg740040#msg740040 date=1441996723]
              آبجی شما مثلا چه کاری کردی با بیسکام که به فکرمون نمیرسه؟!! (جل الخالق) :twisted: :biggrin:

بالاخره عزیز هر کس یه ترفند هایی بلده دیگه :nice: سخت نگیر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ICE-ELEC
                اگر مشکل جدید بیش نیاد حل میشه
                پس واقعا ممنون {البته هیچی نشده مشکل جدید پیش اومده ...وقتی یه موتور الکتریکی رو میزنم به باتری ای که مدار بهش وصله کانتر الکی یهو 35 تا میشماره ولی بقیه چیزا کار میکنند!!} که اینم احتمالا با همون 74ls14حل میشه :applause:

دیدگاه

خازن 100نانو باید بزاری به ورودی مدار ال سی دی هر جا که ورودی هست پی سی بی هم باید پولیگان باشه کریستال خارجی استفاده بشه کریستال تا حد ممکن به پایه میکرو نزدیک باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ICE-ELEC
                    خازن 100نانو باید بزاری به ورودی مدار ال سی دی هر جا که ورودی هست پی سی بی هم باید پولیگان باشه کریستال خارجی استفاده بشه کریستال تا حد ممکن به پایه میکرو نزدیک باشه
                    پولیگان یعنی چه؟؟؟

اره کریستال استفاده نمیکنم{یه بار اومدم استفاده کنم فیوز بتشو بلد نبودم میکرو رفت هوا!!}

ولی اخه lcdبخوبی کار میکنه فقط میکرو کانترش اشتباه میشمره!!!

دیدگاه

پولیگان یعنی چه؟؟؟ یعنی تمام پی سی بی مس بخوره و فقط مس مورد نیاز حل بشه ببین

http://dangerousprototypes.com/wp-co..._highlight.png

اره کریستال استفاده نمیکنم{یه بار اومدم استفاده کنم فیوز بتشو بلد نبودم میکرو رفت هوا!!} از نرم افزار sina programer استفاده کن

ولی اخه lcdبخوبی کار میکنه فقط میکرو کانترش اشتباه میشمره!!! باشه خب

دیدگاه

استاد حالا این پولیگان به چه دردی میخوره؟

دیدگاه

نویز

دیدگاه

اونوخ چیزیم میشه روش لحیم کنی؟ اینطور که گفتید مسیرا با اسید میرن به فنا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ICE-ELEC
                              پولیگان یعنی چه؟؟؟ یعنی تمام پی سی بی مس بخوره و فقط مس مورد نیاز حل بشه ببین

http://dangerousprototypes.com/wp-co..._highlight.png

اره کریستال استفاده نمیکنم{یه بار اومدم استفاده کنم فیوز بتشو بلد نبودم میکرو رفت هوا!!} از نرم افزار sina programer استفاده کن

ولی اخه lcdبخوبی کار میکنه فقط میکرو کانترش اشتباه میشمره!!! باشه خب
                              اها دیدمه بودم اسمشو بلد نبودم این پولیکان بیشتر برا نویز الکترو مغانطیسی هست نویز من از تغذیه وارد میشه :cry:

دیدگاه

حالا دقت شمارش درحد معموله اما برای بدست اوردن دقت مورد نظرم باید از کریستال خارجی و اشمیت تریگر استفاده کنم{البته گفتنش سادست ساختنش و سفارش دادن قطعات ادمو نصفه میکنه}

در هر صورت از کمک دوستان ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X