اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل فرکانس در برنامه تاکومتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل فرکانس در برنامه تاکومتر

ببین دوست گلم با هر برنامه ای که پروگرام میکنی یا بایدهلپشو بخونی برا تغییر فیوزبیتها یا باید تو نت سرچ کنی که با برنامت چه جوری فیوزبیت کریستال تغییر میکنه
    عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

فعلا اومدم فیوزبیت کریستال رو بزارم روی داخلی و 8مگ که سه تا میکرو قفل کرد.حالا باید 3تا میکرو رو از قفل در بیارم تا بعد دوباره فیوزبیت رو تنظیم کنم
      الان فیوزبیت رو گزاشتم روی 8مگ کریستال داخلی.و پروگرم کردم ولی بازم هم تاخیر lcdداره هم روی متن اسم میمونه :cry2:

دیدگاه

اگه تاخیر با قبل هیچ تفاوتی نداره مطمعن باش که فیوزبیتی که تغییر میدی تو میکرو اعمال نمیشه وگرنه برنامه اصلی باید 5 ثانیه متنو رو السیدی نشون بده بعد بره تو برنامه
        با چی پروگرام میکنی
        نمیدونم چیکار میکنی با میکرو هات ولی تنظیم فیوزبیت کریستال تو بسکام که من کار میکنم خیلی سادست ولی با ریختن برنامه تو ایسی تنظیم نمیشه باید جداگونه تنظیم کنی بعد write fsc رو بزنی تا اعمال بشه رو آیسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♥♫ حمید خان ♫♥
          اگه تاخیر با قبل هیچ تفاوتی نداره مطمعن باش که فیوزبیتی که تغییر میدی تو میکرو اعمال نمیشه وگرنه برنامه اصلی باید 5 ثانیه متنو رو السیدی نشون بده بعد بره تو برنامه
          با چی پروگرام میکنی
          نمیدونم چیکار میکنی با میکرو هات ولی تنظیم فیوزبیت کریستال تو بسکام که من کار میکنم خیلی سادست ولی با ریختن برنامه تو ایسی تنظیم نمیشه باید جداگونه تنظیم کنی بعد write fsc رو بزنی تا اعمال بشه رو آیسی
          من با خزاما پروگرم میکردم مشکل داشتم.الان با بسکام پروگرم کردم گزاشتم روی 8مگ و هم فیوزبیت و هم برنامه رو پروگرم کردم ولی بازم جواب نداد الان اومدم دانشگاه سیستم دانشگاه تست کنم.پروگرامر هم usbasp

دیدگاه

تو دانشگاه حتما برنامه پروتیوس رو سیستم نصبه اونجا فایلی که فرستادم رو تست کن ببین جواب میده
            من با پورت پرینتر سیستم خونگی پروگرام میکنم خیلی هم راضیم مشکلی هم نداره
            هیچ مدار جانبی هم نداره مستقیم به پایه میکرو وصله
            ولی از یکی که کار کرده بپرس که چه جوری فیوز بیت تنظیم میشه
            در ضمن یه بار دیگه مشکلی که پیش میاد رو بگو

دیدگاه

سلام ببخشید من اشتباه گفتم بسکام مشکل نداره .شبیه سازش مشکل داره

کلا شما اینجور برنامه هارو شبیه سازی نکن{شبیه سازا خیلی باگ دارن} مدار داره سالم کار میکنه اما تو شبیه ساز نه!!! واقعی هم من اون برنامه رو تست کردم هیچ مشکلی نداره اگر مشکلی هست مطمئن باش از برنامه نیست :nice:

در ضمن عزیز من به احتمال زیاد میگم مشکل شما یا از پروگرام هست یا یه همچین چیزی... شما برنامه منو یا یه برنامه که خودت مظمئنی بده بیرون برات یا یه اشنا پروگرام کنن احتمال زیاد مشکلت حل خواهد شد{کسی که داره همش برنامه پروگرام میکنه که بتونی از این لحاظ مظمئن بشی} البته با یه میکروی نوی نو...

{اگر تو یک شهر بودیم خودم برات میساختمش}چون خودم با سن کمم واقعا هیچکس نبود کمکم کنه خیلی اذیت شدم{تا حدی که از زندگیم خسته شده بودم تا الکترونیکو خودم یاد گرفتم} :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza borji
                سلام ببخشید من اشتباه گفتم بسکام مشکل نداره .شبیه سازش مشکل داره

کلا شما اینجور برنامه هارو شبیه سازی نکن{شبیه سازا خیلی باگ دارن} مدار داره سالم کار میکنه اما تو شبیه ساز نه!!! واقعی هم من اون برنامه رو تست کردم هیچ مشکلی نداره اگر مشکلی هست مطمئن باش از برنامه نیست :nice:

در ضمن عزیز من به احتمال زیاد میگم مشکل شما یا از پروگرام هست یا یه همچین چیزی... شما برنامه منو یا یه برنامه که خودت مظمئنی بده بیرون برات یا یه اشنا پروگرام کنن احتمال زیاد مشکلت حل خواهد شد{کسی که داره همش برنامه پروگرام میکنه که بتونی از این لحاظ مظمئن بشی} البته با یه میکروی نوی نو...

{اگر تو یک شهر بودیم خودم برات میساختمش}چون خودم با سن کمم واقعا هیچکس نبود کمکم کنه خیلی اذیت شدم{تا حدی که از زندگیم خسته شده بودم تا الکترونیکو خودم یاد گرفتم} :angry:
                :( :( :( :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                خوب خیلیا تو انتقال علمشون بخیلند اگر با این کارشون سودی هم ببرند آدم دلش نمیسوزه اما .....

دیدگاه

:( :( :( :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                  خوب خیلیا تو انتقال علمشون بخیلند اگر با این کارشون سودی هم ببرند آدم دلش نمیسوزه اما .....
                  دوستان واقعا ممنون از راهنماییاتون.
                  شما که ذکات علم رو دادید.
                  به عرض شما برسونم پروتئوس رو سیستم خودم نصب کردم تست کردم جواب داد.تو دانشگاه پروگرم کردم.یه دفعه روی برد خوب جواب میده یه دفعه نه.(pcbزدم)خیلی عجیبه.فیوزبیت رو با بسکام گزاشتم روی 8 مگ.قطعی هم تو مدارم ندارم ولی تعطیله.
                  قضیه اینه که پروژه هم واسه خود من نیست.پروژه کاردانی یکی از رفقاست که من دارم واسش انجام میدم.30 ام باید تحویل بده هنوز رو هواست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shs_micro2
                    دوستان واقعا ممنون از راهنماییاتون.
                    شما که ذکات علم رو دادید.
                    به عرض شما برسونم پروتئوس رو سیستم خودم نصب کردم تست کردم جواب داد.تو دانشگاه پروگرم کردم.یه دفعه روی برد خوب جواب میده یه دفعه نه.(pcbزدم)خیلی عجیبه.فیوزبیت رو با بسکام گزاشتم روی 8 مگ.قطعی هم تو مدارم ندارم ولی تعطیله.
                    قضیه اینه که پروژه هم واسه خود من نیست.پروژه کاردانی یکی از رفقاست که من دارم واسش انجام میدم.30 ام باید تحویل بده هنوز رو هواست
                    خوب خدارو شکر که حداقل جواب گرفتید

اما اینکه گفتید یه دفعه جواب میده یه بار جواب نمیده عجیبه!!!منظور شما نویزه یا همچین چیزیه؟یا همون مشکل پروگرام کردنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza borji
                      خوب خدارو شکر که حداقل جواب گرفتید

اما اینکه گفتید یه دفعه جواب میده یه بار جواب نمیده عجیبه!!!منظور شما نویزه یا همچین چیزیه؟یا همون مشکل پروگرام کردنه؟
                      نه مشکل از نویز نیست .گاهی وقتی دستمو میکشم پشت بورد این درست میشه ولی نه همیشه و محلش رو هم نمیتونم تشخیص بدم.فکر کنم مقاوت پوست یه جاهایی تاثیر میزاره و باعث میشه جواب بده .ولی همیشه اینطور نیست.
                      خداکنه سریعتر به نتیجه برسم

دیدگاه

فک نمیکنم جنین موردی باشه من خودم تاکومتر با 10000 دور تست کردم کار میده موتور نداشتم با دور بیشتر از این وگرنه بیشتر هم میگیره تو پروتیوس تا 50000 هم گرفتم
                        اگه رو بردبورد این مشکل پیش میاد باید بردبردت رو از پشت ماساژ بدی معمولا یه قطعه میپره بیرون که معلوم میشه اون تویه پین بردبورد فرو نرفته بوده
                        اگه نشد یه مشکل که برا خودم خیلی پیش اومده بعد از پروگرام ، پروگرامر رو جدا کن حتما ببین چی میشه
                        رو پیسیبی ممکنه لحیم سردی داشته یاشی رو تغذیه از یه خازن 1000 میکرو و یه 100 نانو استفاده کن
                        از تغذیه سوویچینگ استفاده نکن
                        :redface:

دیدگاه

فک نمیکنم جنین موردی باشه من خودم تاکومتر با 10000 دور تست کردم کار میده موتور نداشتم با دور بیشتر از این وگرنه بیشتر هم میگیره تو پروتیوس تا 50000 هم گرفتم
                          اگه رو بردبورد این مشکل پیش میاد باید بردبردت رو از پشت ماساژ بدی معمولا یه قطعه میپره بیرون که معلوم میشه اون تویه پین بردبورد فرو نرفته بوده
                          اگه نشد یه مشکل که برا خودم خیلی پیش اومده بعد از پروگرام ، پروگرامر رو جدا کن حتما ببین چی میشه
                          رو پیسیبی ممکنه لحیم سردی داشته یاشی رو تغذیه از یه خازن 1000 میکرو و یه 100 نانو استفاده کن
                          از تغذیه سوویچینگ استفاده نکن
                          :redface:
                          دقیقا تغذیم یه شارژر نوکیاست.مشکل لحیم سرد یا قطعی یا روغن لحیم مونده بین پد ندارم(همرو با تینر و مایع دستشویی شستم)
                          روی برد مدارچاپیه نه برد بورد.
                          یکی از دوستان گفت کریستال رو روی 4مگبزارم تست کنم
                          منظروتون از جداکردن پروگرامر چیه؟

دیدگاه

عرض کردم از منبع تغذیه سوییچ مث شارژر استفاده نکن میتونی از usb کامپیوتر 5 رگوله بگیری
                            بعد از پروگرام پروگرامرت رو از مدار جدا کن اگه وصله
                            خازن 1000 میکرو و 100 نانو رو تغذیه یادت نره

دیدگاه

عرض کردم از منبع تغذیه سوییچ مث شارژر استفاده نکن میتونی از usb کامپیوتر 5 رگوله بگیری
                              بعد از پروگرام پروگرامرت رو از مدار جدا کن اگه وصله
                              خازن 1000 میکرو و 100 نانو رو تغذیه یادت نره
                              حمیدخان خداروشکر درست شد.عالی جواب میده هم روی ماشین تست کردم(پولی دینام که وصله به پولی میل لنگ)
                              اول جواب نمیداد سیم سنسوره خیلی بلند بود کوتاه کردم خوب شد.
                              با تغییر توی فیوزبیت و کریستال داخلی 4مگ درست شد.واقعا از همتون ممنونم
                              خیلی کمک کردین تا این راه افتاد

دیدگاه

موفق باشی :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X