اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاثیر میزان مصرف مدار بر روی میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تاثیر میزان مصرف مدار بر روی میکرو

سلام دوستان.
    اگر مدار بنده کلا 300 ma جریان بکشه و ولتاژ من 4.5 ولت باشه و از میکرو atmega32 استفاده کنم، میکروی بنده هنگ می کنه یا خراب می شه؟
    منظورم در کل اینه که : جریانی که کل مدار میکشه بر روی عملکردن IC تاثیر می گذارد؟
    با تشکر...

پاسخ : تاثیر میزان مصرف مدار بر روی میکرو

لطفا کمک کنید دوستان :angry: :angry: :angry:
    oo:

دیدگاه

ولتاژ پایه میکرو مهمه که در محدوده کاریش باشه. ضمن اینکه منبع باید بتونه جریان میکرو رو نیز بطور کامل تامین کنه. البته جریان کشی میکرو پایینه و تقریبا همه منابع میتونن ایم ن جریانو تامین کنن.
      www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Topless
        سلام دوستان.
        اگر مدار بنده کلا 300 ma جریان بکشه و ولتاژ من 4.5 ولت باشه و از میکرو atmega32 استفاده کنم، میکروی بنده هنگ می کنه یا خراب می شه؟
        منظورم در کل اینه که : جریانی که کل مدار میکشه بر روی عملکردن IC تاثیر می گذارد؟
        با تشکر...
        شاخه های موازی در صورت وجود منبع ولتاژ ( نه منبع جریان ) فقط به اندازه نیازشون جریان کشی دارن.

حتی اگه تو یه شاخه موازی اتصال کوتاه بشه، چون با میکرو سری نیست، به میکرو هیچ گزندی نمیرسه. بلکه خاموش میشه چون اون اتصال کوتاه همهی جریان رو میگیره و دیگه ولتاژی برای میکرو نمیمونه.

اگه شما میکرو رو با یه منبع 5 ولت 500 آمپر راه اندازی کنید، میکرو همون جریان مورد نیازش رو بر میداره و با بقیه کاری نداره.
        [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
        درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X