اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست مدار و برنامه تایمر دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در خواست مدار و برنامه تایمر دیجیتال

باعرض سلام وخسته نباشید لطفا در صورت امکان مدار تایمری با atmega16-32 همراه با lcd به صورت زیر طراحی و برنامه ان را نیز قرار دهید با تشکر.
    تایمر دارای ساعت و دقیقه وثانیه و صدم ثانیه باشد و پس از رسیدن تایمر به 15 ثانیه شروع به بوق زدن کند وکلمه warrning روی lcd نمایش داده شود و در ضمن مدار خروجی رله نیز داشته باشد که با صفر شدن تایمر رله وصل شود و مدار دارای 3 یا 4 سوئیچ برای تنظیم کردن تایمر باشد.لطفا با توجه به نیاز مبرم فایل پروتئوس و بسکام ان را برای من قرار دهید. من هم خودم اشنایی با میکرو ندارم بازم میخوام که در صورت امکان برام طراحی کنید از قبل ازتون تشکر میکنم. :cry2:

با سپاس فراوان.

پاسخ : کمک در مورد پروژه

نوشته اصلی توسط explode-no2
    باعرض سلام وخسته نباشید خواهشمندم در صورت امکان مدار تایمری با atmega16-32 همراه با lcd یا 7segment به صورت زیر طراحی و برنامه ان را تیز قرار دهید با تشکر.
    تایمر دارای ساعت و دقیقه وثانیه و صدم ثانیه باشد و پس از رسیدن تایمر به 10 ثانیه شروع به بوق زدن کند .لطفا با توجه به نیاز مبرم فایل پروتئوس وبسکام ان را برای من قرار دهید.

با سپاس فراوان.
    سلام.
    طبق قوانین سایت:
    ب)انتخاب عناوین مناسب و مرتبط برای بحث ها و تاپیکها (پرهیز و دوری از ایجاد تاپیک هایی با عنوان "کمک کنید" "خواهشا....فوری فوری.." و عبارت های اینچنینی)
    لطفا عنوان پست را ویرایش کنید.
    سپاس گذارم

در مورد سوالتون هم بگم زیاد سخت نیست فقط کافیه تایمر را تنظیم کنی... خودت شروع کن دوستان هم کمکتون میکنند.
    www.icesi.ir

دیدگاه

پاسخ : در خواست مدار و برنامه تایمر دیجیتال

سلام .............

اول عرایض جناب موسوی رو تائید می کنم . و دوم یه دونه هم بهش اضافه می کنم و اون اینه که :

انجمن راهنمایی میکنه ، مستقیم انجام نمی ده!!!!!!

در مورد راهنمایی هم باید بگم که می تونید از تایمر 2 در حالت غیر همزمان استفاده کنید .
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

پاسخ : عرایض دو بزرگوار

سلام من میگم نره شما میگید به دوشِِ.من میگم با میکرو آشنایی ندارم شما میگین از تایمر 2 استفاده کن من این مدارو واسه پروژه میخواستم حالا که نمیشه ...
        به هر حال دست شما درد نکنه. اگه کتابی میشناسید که چنین چیزی توشه بهم معرفی کنید.
        خداحافظ...

دیدگاه

خب تو هیچ کتابی دقیقا پروژه شما وجود نداره.
          لزوما باید یکی برات برنامشو بنویسه.
          اگه دوستان بیکار باشند کمکت می کنن

دیدگاه

سلام

بنده این مدار رو خودم طراحی کردم .

این مدار قابلیت گسترش تا 64 تایمر مستقل با خروجی های متعدد با نشان دهنده lcd میباشد .

و....
            مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

سلام ...............

من زبونم C ه اما می تونم فایل شبیه سازی پروتئوسش رو براتون بذارم .

دیدگاه

سلام بهترین روش اگه میخوای یاد بگیری و شروع کنی استفاده از کتاب AVR مهندس کاهه هستش که تو این کتاب در مورد بیشتر تایمرها و کانترها توضیح خوب با مثال داده که برای شروع و ادامه فکر کنم خوبه.
                " علت هر شکستی عمل کردن بدون فکر است" الکس مکنزی

[move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]

دیدگاه

explode-no2 جان...
                  شما دقیق بگو چی میخواید... مثلا عملکرد دقیق ، نمایشگر ، پنل و ....

اگه یه چیزه ساده بخواید فک کنم برنامش 30 خط هم نشه..
                  www.icesi.ir

دیدگاه

عجب تالاری هست اینجا.
                    یکی میاد کمک می خواد. نفر اول میگه نمیشه.
                    دومی از اسم تاپیکش ایراد می گیره.
                    بعضی مواقع سومی میاد از تشکرها ایراد می گیره. اون بالا همش تذکر می نویسن. انگار تشکر پوکه فشنگه که باید تا دونه آخر شمرده بشه.
                    صحبت خصوصی هم که ممنوعه.
                    به زیر آب زنی هم سفارش شده " کاربر گرامی لطفا هنگام مشاهده نقض قوانین توسط کاربران، حتما از دکمه " گزارش به مدیر " استفاده نمایید."

اینجا هم اگه علم شما کمه و نمی تونید کمکش کنید اینقدر نپیچونیدش.
                    ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                    Ctrl+C , Ctrl+V
                    .................................................. ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوتلاس
                      عجب تالاری هست اینجا.
                      یکی میاد کمک می خواد. نفر اول میگه نمیشه.
                      دومی از اسم تاپیکش ایراد می گیره.
                      بعضی مواقع سومی میاد از تشکرها ایراد می گیره. اون بالا همش تذکر می نویسن. انگار تشکر پوکه فشنگه که باید تا دونه آخر شمرده بشه.
                      صحبت خصوصی هم که ممنوعه.
                      به زیر آب زنی هم سفارش شده " کاربر گرامی لطفا هنگام مشاهده نقض قوانین توسط کاربران، حتما از دکمه " گزارش به مدیر " استفاده نمایید."

اینجا هم اگه علم شما کمه و نمی تونید کمکش کنید اینقدر نپیچونیدش.
                      سلام.
                      دوست عزیز، کسی نگفت نمیشه!
                      این انجمن برای خودش قوانینی داره و این قوانین باعث شده که ما چند سال در کنار دوستان باشیم.
                      دوست عزیز اینجا یک انجمن علمی هستش نه مکانی برای طراحی پروژه های دیگران.
                      www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی

سلام.
                        این انجمن برای خودش قوانینی داره و این قوانین باعث شده که ما چند سال در کنار دوستان باشیم.
                        ایشالا بشه. هر قانونی هم متضمن بقای تالار نیست. لطفا این قوانین رو بازنگری کنید و قوانین بی پایه رو حذف کنید. کار انجمن علمی چیه ؟ میشه یک تعریف دقیق از انجمن علمی بگید؟
                        البته من شما رو درک می کنم که چرا راضی نمی شید برای کسی طراحی بکنید (اصل هزینه ) اما با این کار هدف این تالار زیر سئوال میره. پیشنهاد
                        می کنم بخشی رو برای طراحی به قصد درآمد ایجاد کنید تا هم به دوستان کمک کرده باشید و هم برای خودتون بازدهی مالی داشته باشه.
                        ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                        Ctrl+C , Ctrl+V
                        .................................................. ....

دیدگاه

با سلام
                          هدف اصلی و به نوعی تنها هدف این سایت آموزش هست و دلیل اینکه کسی به طور کامل پروژه ای طراحی نمیکنه مسئله وقت هست که باید چند ساعت وقت بزاریم و کاری انجام بدیم که هیچ خیر آموزشی برای شما نداره !
                          ولی در مورد ایجاد یک بخش جدید شاید حق با شما باشه با این کار میتونیم بانک پروژه های سایت رو هم افزایش بدیم و یک گام آموزشی جدیدی برداریم. حتما روش فکر میکنیم.

متشکرم
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوتلاس

سلام.
                            ایشالا بشه. هر قانونی هم متضمن بقای تالار نیست. لطفا این قوانین رو بازنگری کنید و قوانین بی پایه رو حذف کنید. کار انجمن علمی چیه ؟ میشه یک تعریف دقیق از انجمن علمی بگید؟
                            البته من شما رو درک می کنم که چرا راضی نمی شید برای کسی طراحی بکنید (اصل هزینه ) اما با این کار هدف این تالار زیر سئوال میره. پیشنهاد
                            می کنم بخشی رو برای طراحی به قصد درآمد ایجاد کنید تا هم به دوستان کمک کرده باشید و هم برای خودتون بازدهی مالی داشته باشه.

[/quote]

سلام .......................

شما اگه یه جستجوی خیلی ابتدایی در سایت داشته باشید متوجه جو پویای سایت و راهنمایی و مشارکت افراد خواهید شد .

بیشتر از این هم ادامه دادن بحث بی فایده و متحجرانه هست .

موفق باشید .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X