اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AVR stodio و WinAVR. کدوم یکی از اینا بهتره که با اون کار کنم ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

AVR stodio و WinAVR. کدوم یکی از اینا بهتره که با اون کار کنم ؟

سلام دوستان.
    من بعد از مدتی که با AVR کار نکرده بودم دوباره اومدم میخوام بیام سراغش.
    قبلا هم با رجیسرتها کار می کردم و خیلی کم از کتابخونه های کدویژن استفاده می کردم. حالا میخوام از کدویژن استفاده نکنم، برای همین رفتم دنبال برنامه های دیگه که به دو تا رسیدم : AVR stodio و WinAVR. حالا میخواستم ببینم کدوم یکی از اینا بهتره که با اون کار کنم.
    لطفا دوستانی که با هر کدوم کار کردند، نظرشون رو بگند.
    پ.ن. من نظر دوستان رو خواستم، و نمیخوام بدونم کدوم یکی بهترینه !! پس جنگ نیست.
    پ.ن.2. تو سایت WinAVR رفتم و دیدم که برنامه اش از سال 2013 پدیت نشده، اما اتمل خوب پدیت میده.
    ممنون.
    ---------
    .
    .
    ...........

پاسخ : AVR stodio و WinAVR. کدوم یکی از اینا بهتره که با اون کار کنم ؟

در واقع شما باید با GNU Compiler Collection یا GCC کار کنید
    زمانی که خود ATMEL فقط اسمبلر برای AVR ها ارائه داده بود ، پروژه آزاد WINAVR سعی داشت که برنامه نویسی AVR را بر مبنای GCC ارائه بدهد
    بعد که خود ATMEL ابتدا در AVR Studio بعد هم در Atmel Studio برنامه نویسی AVR بر مبنای GCC ارائه داد و پشتیبانی کرد WINAVR دیگر ادامه پیدا نکرد
    پس نتیجه اینکه شما باید با Atmel Studio کار کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
      در واقع شما باید با GNU Compiler Collection یا GCC کار کنید
      زمانی که خود ATMEL فقط اسمبلر برای AVR ها ارائه داده بود ، پروژه آزاد WINAVR سعی داشت که برنامه نویسی AVR را بر مبنای GCC ارائه بدهد
      بعد که خود ATMEL ابتدا در AVR Studio بعد هم در Atmel Studio برنامه نویسی AVR بر مبنای GCC ارائه داد و پشتیبانی کرد WINAVR دیگر ادامه پیدا نکرد
      پس نتیجه اینکه شما باید با Atmel Studio کار کنید
      بین IAR و Atmel Stodio کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
      ---------
      .
      .
      ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Des_B
        بین IAR و Atmel Stodio کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
        شرکت IAR SYSTEMS پیشرو ارائه کامپایلرهای ++C و C برای طیف وسیعی از تولید کننده میکروکنترلر و میکروپروسسور در سرتاسر جهان است
        و کد های خروجی آن بسیار بهینه و کارا و معتبر هستند (از نظر حجم کد و سرعت اجرای کد و ...)
        خیلی از شرکت ها در App. Note های خود ، مثال ها را بر مبنای کامپایلرهای IAR ارائه می کنند مثل ATMEL
        ولی مساله قیمت بسیار بالا و کرک های نامعتبر مشکل اصلی در راه استفاده از این کامپایلر است

ولی بطور کلی در سطح کارهایی که ما انجام می دهیم کامپایلر خود ATMEL بسیار خوب و عالی است و هیچ مشکلی ندارد
        مرتباً به روز شده و نواقصات احتمالی بر طرف می شود و صد البته رایگان و بی دردسر است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X