اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از کتابخانه های codevison و آرودینو در atmel studio ?

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از کتابخانه های codevison و آرودینو در atmel studio ?

دوستان من حدود 7 سالیه با بسکام کار میکنم و از نظر کار باش مشکل چندانی ندارم چون کلا خیلی از باگ هاش دستم اومده ولی از اونجایی که بعضی مواقع باگ هایی وجود داره که جایگزین کردنش با ی روش دیگه 1- وقت خیلی زیادی میگیره 2- آدم سرویس میشه تا وسط ی برنامه باگو کشف کنه !
    تصمیم گرفتم سریع سوییچ کنم به atmel studio

سوال :
    1- چرا atmel studio به اندازه کد ویژن طرفدار نداره ؟ دلیلش مثل اینه که آرم به اندازه avr تو بازار ایران جا نیوفتادس ؟ یا نقصی چیزی وجود داره ؟ کتابخونه هاش کمن ؟

2- میشه از کتابخونه های کدویژن یا آرودینو تو اتمل استادیو استفاده کرد ؟

3- انتخاب خود شمایی که داری این متنو میخونی بین کد ویژن و اتمل استادیو کدومه و چرا ؟
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

پاسخ : استفاده از کتابخانه های codevison و آرودینو در atmel studio ?

سلام به همه
    اگر سرچ کنی جواب کاملی در مورد سوالاتت میگیری این موضوع خیلی مورد بحث قرار گرفته
    اول از همه کاش زودتر به سمت کدویژن یا atmel studio اومده بودی
    جوابات:
    1-
    چون توی دانشگاه ها یا بسکام و یا کدویژن تدریس میشه و کمتر پیش میاد کسی حرفه ای بخواد نگاه کنه و انتخاب کنه
    منابع آموزشی بیشتر برای کدویژن هست تا atmel studio البته برای اتمل استودیو هم منابع اونقدر که کارت رو راه بندازه هست اما از کدویژن کمتره
    با کمک کدویژن سریع تر از اتمل استودیو میشه یه پروژه رو جمع و جور کرد
    از لحاظ نقص باید گفت که تمامی ide های موجود چه بسکام ، چه کدویژن ، اتمل استودیو ، winavr و ... همگی دارای باگ هستن اما یکی دارای باگ بیشتر مثل بسکام و یکی دارای باگ کمتره
    من با خیلی از ide های موجود کار کردم و اتمل استودیو دارای کمترین باگ بوده
    از لحاظ کتابخونه کدویژن میشه گفت که از بقیه دارای کتابخونه های خیلی خیلی بیشتریه اما این رو هم در نظر بگیرین که کتابخونه های اپن سورس زیادی وجود داره که میهش توی هر ide ازشون استفاده کرد.
    2-
    کتابخونه های کدویژن قفل دارن و نمیشه ازشون توی اتمل استودیو استفاده کرد در مورد آرودینو هم نمیدونم
    3-
    بسته به نوع پروژه و مشتریم متفاوته اگر صرفا در مورد avr صحبت کنیم:
    از بسکام (به ندرت)
    کدویژن
    اتمل استودیو
    هر کدوم مزیت هایی دارن
    از بسکام برای پروژه های تست و معمولی و گاهی ساختن اسباب بازی های مورد علاقم
    از کدویژن برای ساختن پروژه هایی که باید سریع ساخته بشن و جنبه تجاری و صنعتی هم نداره
    از اتمل استودیو برای پروژه های صنعتی و تجاری استفاده میکنم
    نکته:برای avr نرم افزار ide قدرتمندتری به نام iar هم وجود داره که از بقیه بهتره اما از همشون هم گرونتره
    نکته:بین کدویژن و اتمل استودیو من به شما اتمل استودیو رو پیشنهاد میدم (در یک کلام فرق کدویژن با بسکام بیشترش توی زبانشونه و تقریبا مشکلات هم رو دارن و بعد از چند سال آدم رو پشیمون میکنن) اما اتمل استودیو واقعا عالیه و توی خود انجمن eca هم به خوبی آموزش داده شده
    نکته:به هیچ عنوان از نسخه های کرکی برای تولیداتت استفاده نکن (صنعتی و تجاری) چ.ن وقتی کرک میکنی دارای باگ های زیادی میشن که به سختی هم میتونی باگشون رو پیداشون کنی برای همین اصلا قابل اطمینان نیستن
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

دیدگاه

آقا شرمنده کردین با این همه توضیحات جامع
      ممنون

آره الان من فقط مهم ترین انتخابم دیگه انتخاب ی کامپایلریه که باگ های مسخره تو برنامه های سنگین پیش نیاد

بسکام رو کار کردم چون از سالهای خیلی دور ویبی کار میکردم و کلا تحت اندرویدو ویندوز با بیسیک کد میزنم ولی ای کاش روز اولی که فردی بهم بیسیک رو پیشنهاد داده بود حرفشو گوش نمیدادم شایدم مقتضی اون سنو سال چیزی غیر بیسیک نبود ...( دیر سی++ رو شروع کردم ... حیف )
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

اگر نمیخوای دوباره این مشکل برات پیش بیاد از atmel studio 6.2 استفاده کن (من هم حدود 2 سال روی بسکام وقت گذاشتم و حتی نسخه اصلیش رو از کمپانیش خریدم)
        اتمل استودیو از اسمبلی ، C و ++C پشتیبانی میکنه اما ++C خروجی حجم کدش فوق العاده از C بیشتره و برای میکرو های AVR اصلا این زبان مناسب نیست
        البته اگر بتونی پول IAR رو جور کنی اون از Atmel studio هم قویتره (البته من چون نتونستم هنوز جور کنم دارم از اتمل استودیو استفاده میکنم که راضیم (فوق العاده قدرتمنده و دست برنامه نویس رو باز میزاره))
        قیمت کدویژن حدود 700 هزار تومن (200 دلار)
        قیمت اتمل استودیو رایگان
        قیمت iar حدود 16 میلیون تومن
        البته رایگان بودن اتمل از سر ضعف نیست بلکه جهت جذب کساییه که از میکرو های غیر کمپانی atmel استفاده میکنن
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X