اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساده ترین و بی دردسر ترین تاچ اسکرین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساده ترین و بی دردسر ترین تاچ اسکرین

دوستان عزیزی که تجربه کارکردن با تاچ اسکرینهای مختلف را دارند مساعدت کنند که در اینجا ساده ترین تاچ اسکرین برای میکروهایی نظیر ATMEGA32 و ... را مشخص کنیم

تعیین مشخصاتی نظیر

دسترسی راحت در بازار

امکان راه اندازی با بیسکام یا کدویژن

دسترسی به لایبری ها در کامپایلر های رایج

و امکان مونتاژ راحت ( اتصال پایه ها ) و یا استفاده در بردبورد

میتوانند بسیار سودمند باشند

پیشاپیش از همه دوستانی که در این بحث شرکت میکنند تشکر میکنم

پاره ای از رویکردهای دفاعی

پاسخ : ساده ترین و بی دردسر ترین تاچ اسکرین

بهترین و راحتترین تاچ مقاومتی هست که تو هر فروشگاهی فراوونه و با هر زبان برنامه نویسی میشه راش انداخت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
      بهترین و راحتترین تاچ مقاومتی هست که تو هر فروشگاهی فراوونه و با هر زبان برنامه نویسی میشه راش انداخت
      دوست عزیز منظور تاچ به همراه ال سی دی بود مثلا مثل همین N96 که در فروشگاه وجود داره

دیدگاه

tft n96 رو که نمیشه با اتمگا32 راه انداخت. یعنی میشه ها ولی سرعت خیلی پایینه. ولی تاچش مشکلی نداره. شما از یه ال سی دی گرافیکی با یه تاچ 2.8 اینچی مقاومتی استفاده کن. راحت و بی دردسر!
        www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabedi
          tft n96 رو که نمیشه با اتمگا32 راه انداخت. یعنی میشه ها ولی سرعت خیلی پایینه. ولی تاچش مشکلی نداره. شما از یه ال سی دی گرافیکی با یه تاچ 2.8 اینچی مقاومتی استفاده کن. راحت و بی دردسر!
          خوب دوست عزیز موضوع تاپیک همینه

دوستانی که تجربه دارند میتوانند در باره بحث کنند که از چه تاچی با چه نوع ال سی دی میشه راحت تر استفاده کرد

ال سی دی گرافیکی 2.8 از چه نوعی با چه درایوری ؟

دیدگاه

چیزی که من کار کردم ks0108 بوده.
            www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

راه اندازی ال سی دی n96 سرعت بالایی میخواد که avr نمیتونه جواب گو باشه تو بخش arm سرچ کنین همه چیز راجبش هست.
              با avr راه بندازی واسه یه عکس حدود 5 ثانیه زمان میبره(البته خودم امتحان نکردم با avr)
              اگه میخواین ال سی دی گرافیکی با تاچ اسکرین داشته باشین یه gdm12864 بگیرین و روش یه تاچ بچسبونین.
              با avr هم میشه راه انداخت

دیدگاه

ال سی دی گرافیکی تنوع رنگ نداره و نسبت به کاراییش گرونه.
                بهترین گزینه به نظر من n96 هست که با تاچش 18تومنه که با avr میشه راه اندازی کرد.

دیدگاه

LCD N96 خیلی پین میبره
                  من با آرم راهش انداختم بد نبود ولی 16 پین دیتا بعلاوه پینهای کنترلی میخاد
                  هرچقدر سرچ کردم ببینم میشه در مد spi یا حداقل مد 8 بیتی راه اندازیش کرد ب جواب نرسیدم!
                  الانم واسه کارهای خودم از LCD نوکیا1202 استفاده میکنم...با سه تا پین راه اندازی میشه (SPI) واسه کارهای دم دستی خیلی بهتره!

ولی واسه تاچ اگه دوستان مایل باشن میتونیم با هم یه کتابخونه واسه تاچ 2.8 اینچ بنویسیم...
                  من پایه م
                  تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

اینکه n96 گزینه خوبیه بحثی توش نیس ولی avr اصلا بدردش نمیخوره. من با avr راش انداختم که میگم. چند ثانیه طول میکشه تا فقط رنگ صفحه عوض بشه. تازه کریستال 16 مگ هم براش گذاشته بودم. بقول آقا مهدی کتابخونه های موجود هم اکثرا 16 بیتی اند که پینای زیادی اشغال میکنه.

من با تاچش کار کردم ولی به دلم نچسبید. یعنی فرصتش نبود که یه کتابخونه توپ براش بنویسم. بنابراین منم بدم نمیاد تاچشو شروع کنیم!
                    www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

خوب با تشکر از همه دوستانی که تا به حال در این بحث شرکت کردند

ظاهرا میشه به این نتیجه رسید که گزینه N96 برای میکروهای سری Atmega از جهت اشغال پایه ها و سرعت انتخاب زیاد مناسبی نباشه ....

مواردی که دوستان تا به حال پیشنهاد کردند ks0108 - gdm12864 - نوکیا 1202 بوده که انشالله در مورد انتخاب بهتر به نتیجه میرسیم

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                        بحث در رابطه با تاچ و ال سی دی بود خواستم بپرسم دوستان به جز تاچ مقاومتی کسی تا به حال تونسته با تاچ خازنی برای tft 2.8 اینچ یا 7 اینچ کار کنه؟اصلا تاچ خازنی برای 2.8 اینچ هست؟
                        مرسی
                        ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

اگه فقط برات مهمه که تاچ و السی دی باشه همونی که دوستان گفتن عالیه(ks0108)
                          ولی اگه کیفیت تصویر و رنگ مهمه برات السی دی مبایل نوکیا 3110 هست که هم رنگیه هم وضوح تصویرش از ks0108 بیشتره.البته تاچ نداره ولی میتونی از تاچ 2.8 اینچ براش استفاده کنی

دیدگاه

اگه فقط برات مهمه که تاچ و السی دی باشه همونی که دوستان گفتن عالیه(ks0108)
                            ولی اگه کیفیت تصویر و رنگ مهمه برات السی دی مبایل نوکیا 3110 هست که هم رنگیه هم وضوح تصویرش از ks0108 بیشتره.البته تاچ نداره ولی میتونی از تاچ 2.8 اینچ براش استفاده کنی
                            ممکنه در مورد این ال سی دی توضیح بدید؟ طریقه راه اندازیش؟ اندازش؟ سرعتش و اینکه با avr میشه راش انداخت یا نه و کتابخونشو...؟
                            مرسی
                            www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

ال سی دی رنگی که با AVR میشه راه اندازیش کرد.سرعتش بالاست و نهایتا یک بورت میکرو اشغال میشه.بروتکل ارتباطیش I2C هست(احتمالا).
                              تو گوگل بگردی کتابخونه و نوع ارتباطش با میکرو و کلیه توضیحات هست.
                              تو همین انجمن دیدم که راه اندازیش کردن ولی یادم نمیاد کدوم بخش بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X