من کار کردم گیر کردی بزرا اینجا کمکت کنم
نکته دوم برای تابلو روان باید مداچاپی بکشی کار با نرم افزار های طراحی رو یاد داری مثل خدایگان التیوم؟
نکته سوم ابعادی که پیشنهاد دادی بسی کوچک است
مشکلی بود در خدمتتون هستم
به امید موفقیت روز افزون شما
نکته دوم برای تابلو روان باید مداچاپی بکشی کار با نرم افزار های طراحی رو یاد داری مثل خدایگان التیوم؟
داداش بلدم
فقط مشکلی که من دارم تو برنامه نویسیه( بیسیک)
یه سوالم بپرسم:
داداش این شیفت رجیستر چیه؟ میشه به جاش از مولتی پلکسر استفاده کرد(با توجه به ابعاد مدار)؟
سلام
دوست عزیز به نظر من اگر از نظر هزینه مشکل ندارید از ماژول آماده تابلو روان استفاده کنی بهتره، هم وقتتون گرفته نمیشه هم زیباتر هستش و اینکه خیالت راحته که بدون مشکل راه اندازی میشه، چون اگر بخوای خودت ماژول درست کنی و برنامش رو بنویسی خیلی زمان بر هست و ممکنه بعد طراحی و اجرا مشکلی داشته باشه یا کار نکنه یا ...
ولی اگر به عنوان پروژه بهتون گفتند انجام بدید که هیچ
فقط مشکلی که من دارم تو برنامه نویسیه( بیسیک)
یه سوالم بپرسم:
داداش این شیفت رجیستر چیه؟ میشه به جاش از مولتی پلکسر استفاده کرد(با توجه به ابعاد مدار)؟
ابعاد بزرگ نیست که
از هر دوتاش میتونید استفاده کنید برنامه نویسی مالتی پلکس یکم دشوار تره ولی اره ماژول اماده هم میتونید استفاده کنید قیمتشم زیاد نمیشه
توی یه سایتی دیدم ماژول تابلو روان بود با دات ماریس که عالی بود رای کار شما
سلام یکی از دوستان یه طرح تابلو روان 32*16 بهم پیشنهاد دادن بنظرم خوب بود اون رو توی شبیه ساز پروتئوس اجرا کردم درست بود و کار کرد فقط توی برنامه نویسی توی برنامه نویسیش مشکل دارم اگر میتونید کمک کنید :nerd:
اینم فایل پروتئوسش http://s6.picofile.com/file/8217488300/DS.DSN.html
دیدگاه