اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمولیشن پروتوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمولیشن پروتوس

سلام
    راه هایی که رفتم .از این قراره ................
    تو سیمولیشن پروتوس میکرو با ای سی شبکه ENC28J60 شبیه سازی کردم و در حقیقت یه سرور با میکرو ساختم از سیستمم میتونم راحت با دادن ip به میکرو وارد شوم و تغییرات را ببینم
    اما از بیرون و از طریق اینترنت نمیتونم این کار را بکنم .امدم و تو سایت no-ip ثبت نام کردم و ای پی استاتیک (Static IP) ساختم و برابرش ip میکرو را دادم ولی از بیرون باز هر کاری میکنم نمیتونم وارد ش بشم کسی میتونه بگه مشکل کجاست . :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

پاسخ : ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمولیشن پروتوس

avr64.com
    این پروژه رو اخیرا انجام داده و الان صفحه اول سایت این پروژه مشخصه ی نگاهی بندازین اگه تست کردین بگین چطور بود
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901
      avr64.com
      این پروژه رو اخیرا انجام داده و الان صفحه اول سایت این پروژه مشخصه ی نگاهی بندازین اگه تست کردین بگین چطور بود
      سلام
      نه دیگه دقت نمیکنین که اخرش همینه......
      من این کار هایی که avr64 انجام داده انجام دادم ولی پروژه و سوال من یه چیز دیگه..... :sad:
      avr 64 فقط میتونه با گوشی و از طریق wifi گوشی وبا ماژول ESP8266 ارتباط بده نه به اینترنت . یعنی یه ارتباط ساده
      avr 64 فقط یه رله کنترل میکنه و کاری به شبکه و اینترنت نداره . از من دادها هر چی باشه بدون کم و کاست ارسال و دریافت میکنه . دقیقا مانند سرور کامل عمل میکنه اصلا پروژه avr64 ربطی به کار من نداره .
      من میخوام از طریق اینترنت کار کنم و چیز دیگه این که من سرور کامل ساختم که میتونه کلی داده ها را ردو بدل کنه ذخیره کنه و خیلی عملیات دیگه کنترل کنه و دقیقا مثل یه اتوماسیون صنعتی عمل کنه که البته از طریق اینترنت و از راه دور کنترل میشه . حالا البته تو عمل پروژم کامله و مشکل ندارم و داره تستشو پس میده ولی میخوام تو سیمولیشن بدونم چرا از طریق اینترنت عمل نمیکنه وگرنه با هر چیز دیگه داره کار میکنه . و ساختم :nerd:

البته تا حدودی فهمیدم موردم کجاست . دارم برای میکرو کارت شبکه درست میکنم که بصورت نرم افزاری هست یعنی با کدهای بسکام باید داخل میکرو برنامه ای بنویسم که کارت شبکه برای خودش ایجاد کنه که تقریبا تو چهار روز اینده تموم میشه و فکر کنم همین مشکلم هست . که احتمالا برطرف بشه . :redface:
      جالب اینه که تو عمل بستم اصلا نیازی به کارت شبکه و از این جور موارد نداره فقط ای پی استاتیک میخواست و تو مودممم باید ای پی میکرو را تو ومودم فوروارد میکردم که شد و جواب داد .

دیدگاه

پاسخ : ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمول&#1610

سلام دوست عزیز برای این که با آی پی اینترنت بهتونی به میکروت وصل شی نیاز که پرت مربوطه رو به میکرو نت کنی .

یعنی بزنی که مثلا پورت 20 میکرو ما با پورت 20 آی پی ولید ما یکیه در غیر این صورت مودم adsl فقط دست رسی اینترنت میده اما اجازه ارسال در یافت اطلاعات مستقیم بین دو دیوایس رو نمیده

http://www.tp-link.com/no/faq-205.html

تو گوگل بزنید how port forwarding in tplink

یا how nat port in tplink

تی پی لینک یک مثال به مودم ای دی اس التون دقت کنید .

بعد از نت شدن پرت 100 در 100 مشکل شما حل میشه .

هنگام نت کردن اون آی پی که رو میکرو ست کردین رو نت کنید .
        I'm going to
        RWTH Aachen
        University

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمولی

نوشته اصلی توسط azadfalah
          سلام دوست عزیز برای این که با آی پی اینترنت بهتونی به میکروت وصل شی نیاز که پرت مربوطه رو به میکرو نت کنی .

یعنی بزنی که مثلا پورت 20 میکرو ما با پورت 20 آی پی ولید ما یکیه در غیر این صورت مودم adsl فقط دست رسی اینترنت میده اما اجازه ارسال در یافت اطلاعات مستقیم بین دو دیوایس رو نمیده

http://www.tp-link.com/no/faq-205.html

تو گوگل بزنید how port forwarding in tplink

یا how nat port in tplink

تی پی لینک یک مثال به مودم ای دی اس التون دقت کنید .

بعد از نت شدن پرت 100 در 100 مشکل شما حل میشه .

هنگام نت کردن اون آی پی که رو میکرو ست کردین رو نت کنید .
          سلام
          ممنون و....
          نمردیم و یکی تو انجمن یه جواب داد :surprised:.....داشتم احساس میکردم همه از انجمن رفتن انجمن متروکس

خوب همه اینا را که فرمودین را همون اول افتتاح پروژم انجام دادم البته خیلی از این راه ها را رفتم که نشده ....
          اگه چیز دیگه بنظرتون میرسه بگین
          وقتی ما IP میکرو را تو مودم تو قسمت فورواردینگ فوروارد میکنین البته با پورت 80 فکر نکنم که دیگه موردی باشه چون پورت 80 بطور کلی باز هست و نیاز به نوشتن پورت داخل میکرو نیست .
          یا وقتی ای پی استاتیک درست میشه دیگه نمیان جلوش پورت 80 را بزارن :redface:

دیدگاه

شما نمیتونید ار پرت 80 استفاده کنید چون توسط خود مودم adsl اشغال شده بخاطر صفحه کانفیگ مودم .

در حالت لوکال با چه پرتی به میکرو وصل میشید ؟

شما میتونید تعریف کنید مثلا پرت 81 آی پی ولید ما همون پرت 80 میکرو ماست . اما برای این که تمام پرت هارو بیارید روی میکرو باید تو حالت بریج باشه که برای میکرو کنترولر این حالت خیلی سخت میشه اجرا کرد .

بهترین کار این که دقیقا پرت هایی که تو میکرو ازش استفاده میکنید رو بگید تا بشه راهنماییتون کرد
            I'm going to
            RWTH Aachen
            University

دیدگاه

شما نمیتونید ار پرت 80 استفاده کنید چون توسط خود مودم adsl اشغال شده بخاطر صفحه کانفیگ مودم .

در حالت لوکال با چه پرتی به میکرو وصل میشید ؟

شما میتونید تعریف کنید مثلا پرت 81 آی پی ولید ما همون پرت 80 میکرو ماست . اما برای این که تمام پرت هارو بیارید روی میکرو باید تو حالت بریج باشه که برای میکرو کنترولر این حالت خیلی سخت میشه اجرا کرد .

بهترین کار این که دقیقا پرت هایی که تو میکرو ازش استفاده میکنید رو بگید تا بشه راهنماییتون کرد
              در حالت لوکل که فکر نکنم نیاز به دادن پورت باشه . من اصلا براش نام پورت را قید نمیکنم . مثلا بیام 192.168.1.3:80 بدم منظورتون اینه.
              نمیشه برای میکرو کارت شبکه ایجاد کرد و این کارت شبکه را تو حالت بریج برد و یا اصلا از خود مودم استفاده کرد و اونو به حالت بریج برد .؟؟؟

شما میتونید تعریف کنید مثلا پرت 81 آی پی ولید ما همون پرت 80 میکرو ماست .

ای پی ولید را من تو وب سایت NO-IP میسازم در حقیقت یه هاست برابر یه IP که خودم براش تعریف میکنم میده که البته چون میکرو و یا سرور من تو سیمولیشن پروتوس تو سیستمم طراحی شده و اونجا باش کار میکنم سایت NO-IP برابر IP سیستمم یه هاست میده که نمیدونم درسته یا نه .
              در هر صورت میفرمایین اگه اسم هاستی که سایت به من داده هست MICRO.ZAPTO.NET جلوش پورت 81 بزرام
              اینجوری81:MICRO.ZAPTO.NET

دیدگاه

اوکی اگر شما پرت نمیزنید همون پرت 80 هست همون چیزی که بهش اشاره کردین . بهترین کار این که تو حالت نت تعریف کنید که پرت81 آی پی ولیدتون همون پرت 80 میکروکنترلر .

شما مدل مودم اس دی اس التو بگو من بگم چه نتی ست کنی کاملا مشکلت حل شه . یه عکس از اون قسمت که فروارد میکنید قرار بدین .

و این که اون سایت نو آی پی اینا نمیاد به شما آی پی ولید بده . فقط برای اونایی که آی پی داینامیک دارن کاربرد داره اون میاد و یه دامین ست میکنه رو آی پی شما بعد تغیر کردن آی پی شما (بر اثر ریستارت مودم ای دی اس ال ) باز دامین رو ست میکنه رو آی پی جدید شما . شما کلا سایت نو آی پی رو فلا فراموش کنید .

برید تو سایت whatismyip.com بعد آی پی تونو یادداشت کنید . تو تظیمات مودم ست کنید که پرت 81 آی پی خارجی ما (wan) همون پرت 80 میکرو ماست (خیلی راحته )

بعد تو مرورگرتون میزنید ip:81 آی پی همون آی پی شماست که از سایت وات ایز مای آی پی یاداشت کردین . بعد که اتصال کاملا برقرار شد همه چی اوکی شد .

میریم برای اتصال آی پی به یه دامین تا اگر هر موقع آی پی ما عوض شد ارتباطمون با میکرو از دست نره .

I'm going to
                RWTH Aachen
                University

دیدگاه

اوکی اگر شما پرت نمیزنید همون پرت 80 هست همون چیزی که بهش اشاره کردین . بهترین کار این که تو حالت نت تعریف کنید که پرت81 آی پی ولیدتون همون پرت 80 میکروکنترلر .

شما مدل مودم اس دی اس التو بگو من بگم چه نتی ست کنی کاملا مشکلت حل شه . یه عکس از اون قسمت که فروارد میکنید قرار بدین .

و این که اون سایت نو آی پی اینا نمیاد به شما آی پی ولید بده . فقط برای اونایی که آی پی داینامیک دارن کاربرد داره اون میاد و یه دامین ست میکنه رو آی پی شما بعد تغیر کردن آی پی شما (بر اثر ریستارت مودم ای دی اس ال ) باز دامین رو ست میکنه رو آی پی جدید شما . شما کلا سایت نو آی پی رو فلا فراموش کنید .

برید تو سایت whatismyip.com بعد آی پی تونو یادداشت کنید . تو تظیمات مودم ست کنید که پرت 81 آی پی خارجی ما (wan) همون پرت 80 میکرو ماست (خیلی راحته )

بعد تو مرورگرتون میزنید ip:81 آی پی همون آی پی شماست که از سایت وات ایز مای آی پی یاداشت کردین . بعد که اتصال کاملا برقرار شد همه چی اوکی شد .

میریم برای اتصال آی پی به یه دامین تا اگر هر موقع آی پی ما عوض شد ارتباطمون با میکرو از دست نره .
                  مودم ADSL TPLNK TD8817
                  یه بار از این whatismyip.com استفاده کردم ای پیم را اشتباه داد خودم موندم توش مگه میشه مگه داریم :sad:خلاصه من خودم برنامه نوشتم و یه صفحه HTML ساختم که تا باز میکنم IP و کلی مخلفاتش را بهم میده و دیگه نیازی به ورود به سایت نیست :mrgreen:
                  منظورتون اینه که از قسمت NAT برم به Virtual Server و اونجا IPسیستمم وپورت 81 را قرار بدم ..
                  خوب هر دفعه ای پی هنگام خاموش و روشن شدن مودم تغییر میکنه موردی نداره .....

در مورد اون NO-IP هم گه گفتم منظورم هاست بود نه دامین.....

دیدگاه

تو همون ویرتوآل سرور در قسمت لوکال آی پی . آی پی که برای میکرو انتخاب کردین . در قسمت لوکال پرت . پرتی که میخواین باهاش ارتباط برقرار کنید که فرمودین 80 .

در قسمت ون پرت 81 که خالی باشه . هر پرتی میتونید استفاده کنید بجز پرت های مصرفی خود مودم 80 و 23 و .. . و مطمن میشید که ذخیره شده . آی پی اصلیتون رو بدست میارید بدون استفاده از هیچ برنامه ای که تو ارتباط با اینترنت تاثیر بزاره .

بعد اتصال رو با آی پی ولیدتون چک میکنید . میزنید ip:81 و اگر اوکی بود در قسمت dns های مودمتون وارد گزینه ddns میشید و یکی از داینامیک دی ان اس ها رو که ترجیحا رایگان باشه رو انتخاب میکنید و ثبت نام میکنید و با این کار دیگه هر موقع آی پی تون عوض شه با وارد کردن یه آدرس ثابت به میکروتون وصل میشید .
                    I'm going to
                    RWTH Aachen
                    University

دیدگاه

آی پی اصلیتون رو بدست میارید بدون استفاده از هیچ برنامه ای که تو ارتباط با اینترنت تاثیر بزاره .

ای پی که سیستم داره تا ای پی که مودم داره فرق داره . ای پی که مودم هنگام متصل شدن به اینترنت دریافت میکنه از سرور یه چیز دیگس و ای پی که خود سیستم داره یه چیز دیگه . در حقیقت دوتا ای پی متفاوت داریم اما ای پی که ما در شبکه دیده میشیم ای پی مودم هست که با هر بار خاموش و روشن شدن متفاوت هست .

قسمت ون پرت را نفمیدم همچین گزینه ای مودم نداره ........ :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

سلام
                        خوتون را خسته نکنید از این طریق امکان نداره بشه به اینترنت وصل شد و ریموت زد .
                        دارم یه کاری براش میکنم اگه قرار بشه فقط یه راه داره . هنوز به نتیجه نرسیدم
                        ممنون که همراهی کردین . :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

دوست عزیز من سال ها کار شبکه انجام دادم . بعد از این همه نوشتن میفرمایید سیستم دوتا آی پی داره ؟ خوب معلومه که این طوره یک آی پی معمولا با رنج 192.168 داره که اون آی پی ما بین شما و مودم ای دی اس ال استفاده میشه . و یک آی پی هم آی پی پاپلیک و ولید شماست .

الان شما بفرمایید تو مرورگر خود سیستم چه آدرسی رو وارد میکنید و به میکرو وصل میشید . تا من کمک کنم همون آدرس رو در اینترنت قابل دست رس داشته باشید .

من چون در این زمینه اطلاعات دارم . دارم این پست رو پیگیری میکنم . اگر مایل نیستید اینکارو نکنم . مطمن هستم بدون انجام ین کار ها به هیچ وجه نمیتونید به صورت اینترنتی به میکرو وصل بشید .

اگر تمایل به راهنمایی داشتین آی پی که وارد مروگرتون میکنید تا به میکرو وصل بشید رو اعلام کنید من تنظیمات مودم رو براتون بگم انجام بدین مشکلتون حل شه .

من این همه کار نوشتم شما انجام بدین حتی یکیش رو هم انجام ندادین .

دوباره مینویسم .

من تو سیستم خودم آی پی 127.0.0.1رو میزنم و به میکرو وصل میشم => آی پی لن سیستم رو پیدا میکنم روز کانکشین داخل ویندوز کلید میکنم و وارد گزینه details میشم
                          و در قسمت ipv4 address آی پی سیستم خودم و یا منظور همون دیوایسی که داره این عمل درش انجام میشه رو یاداشت میکنم آی پی بدست اومده 192.168.1.2

میرم به تنظیمات مودم در قسمت ویرتوآل سرور وارد میکنم لن پورت 80 لن آی پی 192.168.1.2 udp در قسمت wan port عدد 81 رو وارد میکنم و یک اسم از بالا برای این تنظیماتی که انجام دادم ذخیره میکنم . , وا رد سایت وات ایز ما ی ِپی میشم و آی پی مو یاداشت میکنم و ارد مرورگر میکنم البته در انتهای آن :81 میزنم و از ارتباط با میکروم لذت میبرم .

آی پی که وارد میکنید برای وصلا شذدن به میکرو رو اعلام کنید تا راهنمایی بشی .

I'm going to
                          RWTH Aachen
                          University

دیدگاه

اگر یه پروژه ساده دارید که بشه با مرورگر به میکرو وصل شد و یا وب سرور داشته باشه به من بدین من آی پی سیستممو بدم ببینید که وصل میشه .

یه پروژه بود تو اینترنت انتقال اطلاعات تابلوی برق با avr توسط اترنت هر چقدر میگردم نیست پیداش کنم حتما تنظیمات رو انجام میدیم و آی پی مو قرار میدم تو اینترنت تا چک کنید .
                            I'm going to
                            RWTH Aachen
                            University

دیدگاه

دوست عزیز من سال ها کار شبکه انجام دادم . بعد از این همه نوشتن میفرمایید سیستم دوتا آی پی داره ؟ خوب معلومه که این طوره یک آی پی معمولا با رنج 192.168 داره که اون آی پی ما بین شما و مودم ای دی اس ال استفاده میشه . و یک آی پی هم آی پی پاپلیک و ولید شماست .

الان شما بفرمایید تو مرورگر خود سیستم چه آدرسی رو وارد میکنید و به میکرو وصل میشید . تا من کمک کنم همون آدرس رو در اینترنت قابل دست رس داشته باشید .

من چون در این زمینه اطلاعات دارم . دارم این پست رو پیگیری میکنم . اگر مایل نیستید اینکارو نکنم . مطمن هستم بدون انجام ین کار ها به هیچ وجه نمیتونید به صورت اینترنتی به میکرو وصل بشید .

اگر تمایل به راهنمایی داشتین آی پی که وارد مروگرتون میکنید تا به میکرو وصل بشید رو اعلام کنید من تنظیمات مودم رو براتون بگم انجام بدین مشکلتون حل شه .

من این همه کار نوشتم شما انجام بدین حتی یکیش رو هم انجام ندادین .

دوباره مینویسم .

من تو سیستم خودم آی پی 127.0.0.1رو میزنم و به میکرو وصل میشم => آی پی لن سیستم رو پیدا میکنم روز کانکشین داخل ویندوز کلید میکنم و وارد گزینه details میشم
                              و در قسمت ipv4 address آی پی سیستم خودم و یا منظور همون دیوایسی که داره این عمل درش انجام میشه رو یاداشت میکنم آی پی بدست اومده 192.168.1.2

میرم به تنظیمات مودم در قسمت ویرتوآل سرور وارد میکنم لن پورت 80 لن آی پی 192.168.1.2 udp در قسمت wan port عدد 81 رو وارد میکنم و یک اسم از بالا برای این تنظیماتی که انجام دادم ذخیره میکنم . , وا رد سایت وات ایز ما ی ِپی میشم و آی پی مو یاداشت میکنم و ارد مرورگر میکنم البته در انتهای آن :81 میزنم و از ارتباط با میکروم لذت میبرم .

آی پی که وارد میکنید برای وصلا شذدن به میکرو رو اعلام کنید تا راهنمایی بشی .
                              سلام
                              ببخشید دیر جواب دادم سر پروژه بودم راه دور نشد بیام انجمن .
                              در هر صورت تو پست قبلی هم گفتم مودمم چیزی بنام ون پورت نداره .
                              حرف شما درسته همه این کار ها را انجام دادم .
                              من یه ای پی دارم که به میکرو تو شبکه لوکال وصل میشه . این از این که هر چی شما گفتین من میتونم تو میکرو تعریف کنم فقط IPV/4 مثلا 192.168.1.3
                              اگر این ای پی را بدم به سیستمم چون با میکرو تو شبکه لوکال هست ارتباط انجام میشه ولی برای این که از بیرون شبکه هم انجام بشه باید ای پی خودم که همون ای پی خارجی مودم هست همونی که سیستمم در شبکه دیده میشه را بدست بیارم و بعد باید حتما با یه پورت به سیستم وصل بشم .
                              خوب اون پورت از کجا میاد ؟ باید پورتی براش تعریف کنم که همراه ای پی که ذکر کردم تو سیستمم بصورت باز باشه وگرنه ارتباط به سیستم برقرار نمیشه .
                              من حالا فقط یه مشکل دارم اونم این که هر چی پورت تعریف میکنم و یا ساده تر بگم برابر ای پی که تو شبکه غیر لوکال دیده میشم پورت باز ندارم پورت از 1 تا 65000 هستن هر چی قرار دادم باز نشون نمیده .
                              اگه تو گفته هام مشکلی هست و یا اشتباه میکنم بگین .

در نتیجه اون پورتی که شما گفتین 81 باید تو سیستم من باز باشه یا نه وگرنه نتیجه ای نداره من اینا دارم میگم

سوما برنامه ای که برا میکرو نوشتم با پروتوکل TCP هست فعلا نمیتونم تغییر بدم به UDP

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X