سلام دوستان
من با spi باید اطلاعات دما ورطوبت مگا 8 رو به مگا 32 بفرستم که مگا 8 مستر ومگا 32 اسلیو این ارتباط هست،برای دریافت در مگا 32 از وقفه سریال استفاده می کنم پین ss مگا 32 نیز توسط مستر کنترل میشه والبته اطلاعات رو هم دریافت میکنم ولی مشکل اینجاست که مگا 32 از وقفه دیر بیرون میاد و جالب اینجاست که من این مشکل رو با دستور spiin بسکام دارم
،درصورتی وقتی اطلاعات رو با رجیستر spdr دریافت میکنم مشکلی وجود نداره
اما من میخوام دو عدد دما ورطوبت رو ارسال کنم و متغیر هم بصورت بایت تعریف شدهر ،حالا من چطور میتونم این دو عدد رو همزمان از spdr و باهمین رجیستر دریافت کنم که مجبور نشم از spiin استفاده کنم؟؟
من با spi باید اطلاعات دما ورطوبت مگا 8 رو به مگا 32 بفرستم که مگا 8 مستر ومگا 32 اسلیو این ارتباط هست،برای دریافت در مگا 32 از وقفه سریال استفاده می کنم پین ss مگا 32 نیز توسط مستر کنترل میشه والبته اطلاعات رو هم دریافت میکنم ولی مشکل اینجاست که مگا 32 از وقفه دیر بیرون میاد و جالب اینجاست که من این مشکل رو با دستور spiin بسکام دارم
کد:
Config Spi = Hard , Interrupt = on , Data Order = Lsb , Master = No , Polarity = High , Phase = 0 , Clockrate = 4 Enable Interrupts Enable Spi On Spi Reci do lcdat 2,65,b(1) loop Reci: spiin b(1),2 Return
کد:
Enable Interrupts Enable Spi On Spi Reci do lcdat 2,65,b(1) loop Reci: B(1) = Spdr Return