اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور cny 70

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور cny 70

سلام
    من میخوام یه ربات تعقیب خط بسازم ولی نمیدونم اینکه پایه های سنسور cny70 رو به کجا وصل کنم و
    .میخوام چهار سنسوره باشه و از adc خود میکرو استفاده کنم

پاسخ : سنسور cny 70

منظورت از اینکه کجا وصل کنم چیه؟
    یعنی ترتیب پایه هاشو میخوای
    این که تو دیتا شیت هست
    منظورت چیه؟

دیدگاه

نه منظورم این نیس منظورم اینه چنتا مدار دیدم که یه واسطه بین میکرو و سنسور هست اینا چین اصلا خروجی و ورودی این سنسور چیه

دیدگاه

خوب بطور کلی این سنسور از دو بخش تشکیل شده
        بخش فرستنده نور و بخش گیرنده نور
        شما با اتصال برق به مثبت و منفی فرستنده ارسال نور میکنید و در گیرنده هم با استفاده از adc به راحتی مقدار نور رسیده به گیرنده رو دریافت میکنید
        هر چه نور بیشتری از فرستنده به گیرنده به واسطه حضور جسم در مقابل سنسور بیشتر باشه adc مقدار بیشتری نشون میده
        حال از این بخش بگذریم
        این سنسور ها در مقابل رنگ مشکی مشکل دارند و وقتی جسم سیاه در مقابل اون قرار میگیره خروجی چیزی نشون نمیده بنابر این از این خاصیت استفاده میشه و مسیر سیاه و فید تشخیص داده میشه
        یه مشکلی هم که این سنسور ها دارند اینه که در مقابل نور محیط تاثیر پذیرند
        بنابراین یا باید موقعیت قرار گیری سنسور رو جوری تنظیم کنید که نور زیادی بهش نرسه
        و یا با تکنیک نرم افزاری این موضوع رو حل کنید
        که اگه راه اول نشد بگو تا یه نمونه کد از راه دوم برات بزارم
        مرفح باشی

دیدگاه

بایاس کردن cny70 چیز خاصی نداره فقط یکم دقت میخاد مثل دیتا شیتش عمل کن از دوتا مقاومت 220 اهم و 60 کیلو استفاده کن خروجیشو بده به lm324 و خروجی یه پتانسیومترم بده به یه پایه lm324 بعد خروجی اپ امپتم بده به میکرو تو این روش بهترین عملکرد داری
          من خودم استفاده کردم کاملا جواب گرفتم
          من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

کار lm 324 و پتانسیومتر چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
              خوب بطور کلی این سنسور از دو بخش تشکیل شده
              بخش فرستنده نور و بخش گیرنده نور
              شما با اتصال برق به مثبت و منفی فرستنده ارسال نور میکنید و در گیرنده هم با استفاده از adc به راحتی مقدار نور رسیده به گیرنده رو دریافت میکنید
              هر چه نور بیشتری از فرستنده به گیرنده به واسطه حضور جسم در مقابل سنسور بیشتر باشه adc مقدار بیشتری نشون میده
              حال از این بخش بگذریم
              این سنسور ها در مقابل رنگ مشکی مشکل دارند و وقتی جسم سیاه در مقابل اون قرار میگیره خروجی چیزی نشون نمیده بنابر این از این خاصیت استفاده میشه و مسیر سیاه و فید تشخیص داده میشه
              یه مشکلی هم که این سنسور ها دارند اینه که در مقابل نور محیط تاثیر پذیرند
              بنابراین یا باید موقعیت قرار گیری سنسور رو جوری تنظیم کنید که نور زیادی بهش نرسه
              و یا با تکنیک نرم افزاری این موضوع رو حل کنید
              که اگه راه اول نشد بگو تا یه نمونه کد از راه دوم برات بزارم
              مرفح باشی
              منظورم همون چیزی بود که اقا میلاد گفت ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط miladhaerian
                کار lm 324 و پتانسیومتر چیه
                ببین وقتی cny70 راه افتاد یه ولتاژ ضعیفی میده که اونو به یه اپ امپ میدیم به یه پایه دیگه اپ امپ یک پتانسیومتر میدیم چرا؟؟؟چون اپ امپ مقدار های دریافتی از سنسور با پتانسیومتر مقایسه کرده و ولتاژ مناسبی رو بده وهمچنین مقدار های انالوک به دیجیتال تبدیل کنه و میتونی اونو مستقیم به پایه های غیر adc میکرو بدی
                چندین اپ امپ میشه استفاده کرد که بهترین و معروف ترینش همین lm324 هستش
                باز اگه مشکلی داشتی بگو

دیدگاه

اها یعنی میشه اینو حذف کرد و به پایه های adc خود میکرو وصل کرد و کار پتانسیو متر هم فهمیدم اینه که تنظیم کنیم از چه فاصله ای کار کنه در کل کم کردن خطاس درسته؟

دیدگاه

اها یعنی میشه اینو حذف کرد و به پایه های adc خود میکرو وصل کرد و کار پتانسیو متر هم فهمیدم اینه که تنظیم کنیم از چه فاصله ای کار کنه در کل کم کردن خطاس درسته؟
                    شاید بشه ولی چجوری میخای سنسوراتو تنظیم کنی؟؟؟در واقع واسه تعقیب خط چند روش داره یا اینجوری از اپ امپ استفاده میشه یا هم از بافر...
                    ولی بنظر من بهترین روش همین اپ امپ
                    درضمن کم کردن خطا نه تنظیم سنسور در بهترین شرایط

دیدگاه

فهمیدم امروز خواستم وسایلشو سفارش بدم ولی فروشگاه موتور گیربکس دارشو تموم کرده بود همون که توی ربات تعقیب خط پایین صفحه هست

دیدگاه

فهمیدم امروز خواستم وسایلشو سفارش بدم ولی فروشگاه موتور گیربکس دارشو تموم کرده بود همون که توی ربات تعقیب خط پایین صفحه هست
                        در چه حد میخای کار کنی؟حرفه ای؟؟
                        باز کمک خاستی بگو(سخت افزار و برنامه)

دیدگاه

یه چیز سادس نه میخوام زیاد پول خرج کنم و نه زیاد الکی باشه فقط دنبال همون موتور گیر بکسه میگردم به ایمیل فروشگاه پیام دادم حالا ببینیم چی میشه. حالا شما جایی نرو زیاد مزاحمت میشم راستی یه کیت محافظ وسایل برقی داشتم توش lm 324 هست :biggrin:

دیدگاه

یه چیز سادس نه میخوام زیاد پول خرج کنم و نه زیاد الکی باشه فقط دنبال همون موتور گیر بکسه میگردم به ایمیل فروشگاه پیام دادم حالا ببینیم چی میشه. حالا شما جایی نرو زیاد مزاحمت میشم راستی یه کیت محافظ وسایل برقی داشتم توش lm 324 هست :biggrin:
                            هستم هر کمکی از دستم بر بیاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X