اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال یک کلید به Avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال یک کلید به Avr

سلام

می خوام یک دکمه فشاری برای Avr قرار بدم که با زدن اون هر بار یک قسمت کد که توی if قرار داره اجرا بشه. برای قرار دادن کلید با کی پد توی شبیه ساز کار کردم اما یک تک کلید نمی دونم چطور میشه قرار داد.

دوستان در صورت امکان راهنمایی کنید.

با تشکر

پاسخ : اتصال یک کلید به Avr

تک کلیدها رو معمولا به دو دسته تقسیم میشه کرد:
    1- کلیدهایی که بعد از فشرده شدن حالت جدید خودشون رو حفظ می کنند. به اینا میگن سوییچ
    2- کلیدهایی که بعد از فشرده شدن دوباره به حالت قبلی خودشون برمیگردند. داخل پروتئوس push button رو سرچ کنید.
    ---------
    .
    .
    ...........

دیدگاه

تک کلید فقط برای حالت صفر و یک میتونی اجرا کنی یعنی فقط دوحالت!!
      بیشتر توضیح بده
      من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

منظورت اینه که وقتی :
        LED اول روشنه و بعد از کلید رو زدی بره LED دوم روشن بشه و اولی خاموش بشه؟ و الی آخر
        منظورتون این بود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison
          منظورت اینه که وقتی :
          LED اول روشنه و بعد از کلید رو زدی بره LED دوم روشن بشه و اولی خاموش بشه؟ و الی آخر
          منظورتون این بود؟
          نوشته اصلی توسط milad brave
          تک کلید فقط برای حالت صفر و یک میتونی اجرا کنی یعنی فقط دوحالت!!
          بیشتر توضیح بده
          می خوام تو مدار فلشر ال ای دی ها یک کلید قرار بدم که با زدن هر بار اون کلید نحوه روشن شدن ال ای دی ها تغییر بکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Des_B
            تک کلیدها رو معمولا به دو دسته تقسیم میشه کرد:
            1- کلیدهایی که بعد از فشرده شدن حالت جدید خودشون رو حفظ می کنند. به اینا میگن سوییچ
            2- کلیدهایی که بعد از فشرده شدن دوباره به حالت قبلی خودشون برمیگردند. داخل پروتئوس push button رو سرچ کنید.
            می خوام کلید رو به عنوان یک شمارنده باشه که هر بار روش کلید بشه برنامه بعدی اجرا بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
              می خوام تو مدار فلشر ال ای دی ها یک کلید قرار بدم که با زدن هر بار اون کلید نحوه روشن شدن ال ای دی ها تغییر بکنه.
              دوتا راه داری اول اینکه از دیپ سوییچ استفاده کنی مثل همه فلشر ها که بستگی به نوع و تعداد افکت هات دیپ سوییچ میذارن که میتونی با تغیرر وضعیتشون ازش استفاده کنیی
              راه دوم اینکه با یکی کلید(پوش باتم) میتونی نرم افزاری این حالت ایجاد کنی که مثلا با هر بار زدن اون کلید یا به اصلاح یک شدن برنامه یه حلقه رو اجرا کنه
              من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

سلام
                میتونید یک متغیر محلی با مقدار اولیه ی 0 تعریف کنید (مثلاً به اسم CONT)، سپس برنامه رو طوری بنویسید که با هر بار فشردن کلید، CONT یکی افزایش پیدا کنه (++CONT=CONT).برای هر حلقه ی IF هم شرط کنترل مقدار CONT رو قرار بدید ({...}(if(CONT=X). برای صفر کردن مجدد شمارنده نیز یک حلقه ی شرط نیاز دارید. تعداد IF ها را تعداد شمارش CONT تعیین خواهد کرد. فقط دقت کنید که کلید رو از نظر سخت افزاری درست متصل کنید که شمارش درست انجام بشه. ینی هم وضعیت 0 مشخص باشه و هم وضعیت 1.
                *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اتصال یک کلید به Avr

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
                  سلام
                  میتونید یک متغیر محلی با مقدار اولیه ی 0 تعریف کنید (مثلاً به اسم CONT)، سپس برنامه رو طوری بنویسید که با هر بار فشردن کلید، CONT یکی افزایش پیدا کنه (++CONT=CONT).برای هر حلقه ی IF هم شرط کنترل مقدار CONT رو قرار بدید ({...}(if(CONT=X). برای صفر کردن مجدد شمارنده نیز یک حلقه ی شرط نیاز دارید. تعداد IF ها را تعداد شمارش CONT تعیین خواهد کرد. فقط دقت کنید که کلید رو از نظر سخت افزاری درست متصل کنید که شمارش درست انجام بشه. ینی هم وضعیت 0 مشخص باشه و هم وضعیت 1.
                  مشکل من همان بخش سخت افزاری هست بیشتر.نمی دونم چطور باید کلید رو وصل کنم و چطور عمل می کنه از نظر سخت افزاری این کلید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad brave
                    دوتا راه داری اول اینکه از دیپ سوییچ استفاده کنی مثل همه فلشر ها که بستگی به نوع و تعداد افکت هات دیپ سوییچ میذارن که میتونی با تغیرر وضعیتشون ازش استفاده کنیی
                    راه دوم اینکه با یکی کلید(پوش باتم) میتونی نرم افزاری این حالت ایجاد کنی که مثلا با هر بار زدن اون کلید یا به اصلاح یک شدن برنامه یه حلقه رو اجرا کنه
                    فکر می کنم پوش باتم باشه بهتر هست از نظر کاربری که می خواد با یک کلید به راحتی حالت ها رو عوض کنه.

دیدگاه

زبان برنامه نویسی شما چیه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
                        مشکل من همان بخش سخت افزاری هست بیشتر.نمی دونم چطور باید کلید رو وصل کنم و چطور عمل می کنه از نظر سخت افزاری این کلید.
                        در زیر شماتیک اتصال صحیح کلید فشاری به میکروکنترلر رو براتون قرار دادم..
                        می تونید این قسمت رو به پایه ی اینتراپت (INT) میکروکنترلر متصل کنید. با توجه به شماتیک، اینتراپت باید حساس به لبه ی پایین رونده باشد. در روتین اینتراپت فقط متغیر رو افزایش دهید تا حلقه ی if مربوطه اجرا شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison
                          زبان برنامه نویسی شما چیه؟؟؟
                          بسکام هست. یه سوال هم در این مورد. باتوجه به این که زبان سی پیشرفته تر هست بهتر نیست برم روی زبان سی؟ البته نه برای این کار. کلا در میکرو منظورم هست.
                          چرا که خودم به زبان سی تسلت دارم و بسکام فقط چون تو دانشگاه یه ترم استاد با اون کار کرد باهامون دیگه avr رو با بیسک کار می کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
                            در زیر شماتیک اتصال صحیح کلید فشاری به میکروکنترلر رو براتون قرار دادم..
                            می تونید این قسمت رو به پایه ی اینتراپت (INT) میکروکنترلر متصل کنید. با توجه به شماتیک، اینتراپت باید حساس به لبه ی پایین رونده باشد. در روتین اینتراپت فقط متغیر رو افزایش دهید تا حلقه ی if مربوطه اجرا شود.

ممنونم. چطور اینتراپت باید حساس به لبه پایین رونده باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
                              ممنونم. چطور اینتراپت باید حساس به لبه پایین رونده باشه؟
                              خب دیگه این موارد مربوط به تکنیک های برنامه نویسی هست. با توجه به اینکه با چه زبانی برنامه می نویسید و از چه کامپایلری برای کامپایل برنامه استفاده می کنید، مسیر های متفاوتی هست.
                              برای مثال در مورد کامپایلر کدویژن (زبان C)، این امکان در ابتدای ایجاد پروژه وجود داره که اینتراپت رو فعال کنید و حساسیت به لبه را نیز تعیین کنید. همچنین همواره این امکان وجود داره که به کمک زبان اسمبلی و با دستکاری بیت های کنترلی مربوطه، از امکانات میکروکنترلر بهره ببرید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X