اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد کنسول بازی با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد کنسول بازی با avr

با سلام .دوستان من دارم روی یه کنسول بازی خوب کار میکنم ونیاز به همکاری وکمک دارم البته خودم که در برابر شما ساتید هیچ هستم اما خوشحال میشم همکاری کنید اول از این سوالات شوع میکنیم
    1-حافظه ram 64kb خوبه؟
    2-حافظه 64kb ram video کافیه؟
    3- از چه میکرو کنترلری استفاده کنم ؟
    4- ازچه lcd رنگی استفاده کنم ؟ (حداقل 6*6 سانتی متر)
    دوستان من میخوام یه کنسول در حد بازی های سگا و این جور کنسولا بسازم اگه میشه همکاری کنید از همین الان هم شروع میکنیم
    -0-

پاسخ : کمک در مورد کنسول بازی با avr

شاید با arm بهتر بشه چون باید سرعت تصویر زیاد باشه ( همچنین سرعت پردازش دستورات)
    حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

دوست عزیز من تحقیق کردم که خیلی کنسول های قدیمی مثل سگا و گیم بوی خیلی ضعیف تر از avr هستن مثلا
      سرعت تصویر گیم بوی تقریبا 60 فریم در ثانیه بود و فرکانس کاری میکرو 4 و خورده ای مگاهرتز بود پس با avr هم میشه و در مورد این پروژه که در حد این دو کنسول بالایی باشه نه در حد پی اس پی اگه مشکلی نیست شروع کنیم
      -0-

دیدگاه

با بسکام پایم
        حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

ok عالیه
          -0-

دیدگاه

خب اگه چند نفر دیگه افتخار بدن تو این پروژه کمک کنن عالی میشه :nice:
            -0-

دیدگاه

قرار هست بازی هایی که خودت میسازی رو اجرا کنه یا هر بازی رو میشه روش ستاپ کرد؟
              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

هر دو قابلیت رو داشته باشه بهتر مثلا 6 تا بازی که خیلی طرف دار داه توش بزاریم مث بازی های تفنگی و ماشینی و اینجور بازی های هیجانی بعد بازی های دیگری رو روش نصب کنیم :nice:
                -0-

دیدگاه

ی نکته رو بگم شاید به کارتون بیاد
                  اینکه کنسول های قدیمی با قدرت پردازشی کم میتونن فریم ریت بالایی داشته باشن واسه اینه که خروجی آنالوگ دارن...یعنی کارهای نمایش تصویر میفته به عهده اون تلویزیونی که قراره کنسول بهش وصل بشه...ولی شما اگه بخاید با میکرو یه السیدی رو درایو کنید قطعا فریم ریت بسیار پایینی خواهید داشت...
                  حتی با آرم LPC1768 وقتی یه السیدی 2.8 اینچ رو درایو کنید (کلاک میکرو 100مگاهرتز) باز هم خیلی خیلی فریم ریت پایینه...اگه قراره السیدی رو درایو کنید پیشنها د میکنم با LPC1788 کار کنید که خودش درایور LCD داره....یعنی پردازش های LCD از روی سی پی یو میکرو برداشته میشه...
                  تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

دوست عزیز کنسول بازی گیم بوی که چند نمونه رنگی ش هم توگوگل پیدا کردم با فرکانس پایین تر از 10 مگا هرتز کار میکنه اما فریم 60 فریم در ثانیه پس شدنیه وکیفیتش هم خوب در میاد البته ما نمی خواهیم که پی اس پی یا تبلت بسازیم میخواهم یه کنسول در حد متوسط بسازیم
                    -0-

دیدگاه

به این هم یه نگاه بندازید https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%DA%...A7%D9%84%D8%B1
                      -0-

دیدگاه

خب دوستان نمی خواهید شروع کنیم!!!
                        -0-

دیدگاه

دوست عزیز پردازش تصویر رو به گردن میکرو ننداز از درایور های LCD استفاده کنید
                          بهتره AVR رو بیخیال شی با LPC1768 و امثال ــشون خیلی راحت تر هستید
                          اگر هم اصرار بر استفاده از AVR دارید دیگه بیسیک کام رو بیخیال شید !
                          بنده قبلا یه پروژه انجام داده بودم که مثل بازی Chicken Invaders بود ولی بسیار ساده تر بود و گرافیک نداشت
                          اگه پیدا ــش کنم براتون میزارم

دیدگاه

خب یعنی اول هوش بازی پردازش بشه بعد برای پردازش تصویر اطلاعات رو به درایور بدم و اون هم روی lcd نشون بده ؟؟؟
                            -0-

دیدگاه

اینکه اون کنسول بازی کلاک کمتر از 10مگ داشته و شما کلاک میکرو AVR رو بیشتر از 10مگ انتخاب کنید پس نتیجه بگیرید که قدرت AVR بیشتره، این درست نیست...نمیگم اشتباهه ولی همیشه درست نیست...
                              با فرض اینکه پردازنده اون کنسول مثل AVR اونم 8 بیتی باشه باز هم نمیشه نتیجه گرفت که با کلاک بالاتر AVR قدرتمندتره...فاکتورهای مهمی مثل تعداد میلیون دستور العمل بر ثانیه (MIPS) و معماری اون ها (مثلا بین دوتا میکرو با معماری Von Numan و Harvard اونی که Harvard هست سرتره!) اینا رو در نظر بگیرید...
                              در مورد پردازنده اون کنسول بازی چه اطلاعاتی پیدا کردید؟
                              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X