ببخشید دوستان با توجه به حافظه 1 کیلو بایتی این میکرو تقریبا هیچ برنامه پیچیده ای نمیشه روش ریخت سوال من اینه که دقیقا کاربرد attiny13 توی چه مدارهایی هست ( لطفا مثال بزنید :redface
ببخشید دوستان با توجه به حافظه 1 کیلو بایتی این میکرو تقریبا هیچ برنامه پیچیده ای نمیشه روش ریخت سوال من اینه که دقیقا کاربرد attiny13 توی چه مدارهایی هست ( لطفا مثال بزنید :redface
چرا کاربرد نداره؟
من باهاش اینا رو ساختم:
چراغ راهنمایی با قابلیت stop کردن
چراغ راهنمایی با وقفه ( خودش عوض نمیشه- با دکمه عوض میشه)
چشمک زن با قابلیت تغییر فرکانس.
مولد موج مربعی با فرکانس متغیر
مدار قطع برق هویه بعد از نیم ساعت (برای اینکه اگه یهو یادت رفت خودش خاموش ششه و نسوزه)
[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]
من باهاش اینا رو ساختم:
چراغ راهنمایی با قابلیت stop کردن
چراغ راهنمایی با وقفه ( خودش عوض نمیشه- با دکمه عوض میشه)
چشمک زن با قابلیت تغییر فرکانس.
مولد موج مربعی با فرکانس متغیر
مدار قطع برق هویه بعد از نیم ساعت (برای اینکه اگه یهو یادت رفت خودش خاموش ششه و نسوزه)
ببخشید مدار قطع برق هویه ترانس داره یا تغذیه رو مستقیم از 220 گرفتین اگه اینطوره میشه لطف کنین نقششو بزارین :mrgreen:
دو تا ترمینال هست که با دقت در PCB و شماتیک میتونین بفهمین کدوما پایه های تغذیه و کدوما مال خروجی هستن.
افت ولتاژ 78L05 دو ولت هست پس 8.2 ولت کار میکنه.
توان مقاومت 1.2 کیلو اهمی دقیقا 3 وات محاسبه کردم. شما بیشتر وات بذار تا کاملا خیالت راحت باشه :mrgreen:
این مدار هم همون موقع محاسبه کردم کشیدم. هنوز تست نکردم. ولی فرمول هاش معتبره.
چون خروجی 50 میلی آمپر هست، از فرمول RI توان 3 وات حساب میشه.
شما فکر میکنی تلفات بالا میشه، 5 وات بزاری نمیسوزه. چون اون خازن ورودی نمیزاری بیشتر از 50 میلی آمپر وارد مدار بشه.
ولی چون دقیقا 3 وات در اومد تو فرمول، شما از 3 وات یخورده بیشتر بزار. اگه گیرت نیومد چوند تا مقاومت موازی کن ولی بدون که مقاومت کل هم نصف میشه و باید یه بار دیگه سری کنی تا مقاومت برگرده 1.2 کیلو.
دیود ها هم 1N4007 بزارین.
[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]
دیدگاه