اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدلرنینگ بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدلرنینگ بسکام

سلام و درود
    دوستان پروژه کدلرنینگ با بسکام رو میخوام کسی لینک آموزشی و یا سورشو داره بزاره .
    Remote های ASK .

پاسخ : کدلرنینگ بسکام

یعنی کسی نیست کمک کنه ؟ :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

از این پست حمایت میکنم
      انشا الله کسی پیدا شه جواب بده
      عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

دوستان عزیز یعنی یکی نیست لطف کنه؟! بابا ذکات علم آموزششه :redface:

بنده خودم تا حد توانم بتونم در ارائه دانش هر چند بسیار کمم دریق نمیکنم

دریق نفرمایید دوستان ، خداوند این فرصتو داده تا در گسترش دانش بتازیم ؛ نه اینکه توی سینه ها حبس کنیم .

شرمنده عزیزان رگ فلسفیم زد بالا :agree:

دیدگاه

بفرما دوست عزیز . برنامه بسکام و میکرو atmega8 واسه فرستنده هم یه ریموت کدلرن آماده با ایسی ev1527 بخر که قیمتش بین 12 تا 18 . برنامه بسیار عالی کار میکنه و کاملا تست شده. اینم گذاشتم چون قبلا خیلی گیر بودم خیلی دنبالش گشتم تا بلاخره گیر آوردم. با فشاردادن کلید لرن تو گیرنده مدار آماده ست کردن میشه که باید یکی از کلیدهای فرستنده رو فشار بدی (البته همه کلیداشو ست کن.) با نگه داشتن کلید لرن تو گیرنده به مدت چند ثانیه همه ریموت های فرستنده ای که روش ست شده از حافظه پاک میشه.

http://uplod.ir/6u32xgd2of4v/learning.rar.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedspartacus
            بفرما دوست عزیز . برنامه بسکام و میکرو atmega8 واسه فرستنده هم یه ریموت کدلرن آماده با ایسی ev1527 بخر که قیمتش بین 12 تا 18 . برنامه بسیار عالی کار میکنه و کاملا تست شده. اینم گذاشتم چون قبلا خیلی گیر بودم خیلی دنبالش گشتم تا بلاخره گیر آوردم. با فشاردادن کلید لرن تو گیرنده مدار آماده ست کردن میشه که باید یکی از کلیدهای فرستنده رو فشار بدی (البته همه کلیداشو ست کن.) با نگه داشتن کلید لرن تو گیرنده به مدت چند ثانیه همه ریموت های فرستنده ای که روش ست شده از حافظه پاک میشه.

http://uplod.ir/6u32xgd2of4v/learning.rar.htm
            خیلی سپاس حامد جان ، البته بدون اون آی سی میخوام :redface:
            در واقع میخوام پایه دیتا RF315 رو مستقیم به پایه اینتراپت میکرو متصل کنم بعد برای لرنینگ به راحتی فقط با میکرو کار کنم ، و آی سی ev1527 استفاده نشه .

دیدگاه

ببین اینطوری اصن دقیق نمیشه . آیسی ev1527 یه آسی کدلرن هست که تو خود ریموت فرستنده وجود داره!
              کدلرن اگه بخوای باید حتما از این آیسی تو ریموت فرستنده استفاده شده باشه. وگرنه جوری که شما میگی میشه کد فیکس که میتونی از ریموت های کدفیکس ارزان استفتده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedkgr
                ببین اینطوری اصن دقیق نمیشه . آیسی ev1527 یه آسی کدلرن هست که تو خود ریموت فرستنده وجود داره!
                کدلرن اگه بخوای باید حتما از این آیسی تو ریموت فرستنده استفاده شده باشه. وگرنه جوری که شما میگی میشه کد فیکس که میتونی از ریموت های کدفیکس ارزان استفتده کنی

حامد جان ریموت ها خودشون از نوع لرنینگ هستن که میخوام استفاده کنم .
                اما قسمت دریافت کننده رو میخوام با میکرو قرار بدم .
                این آی سی در قسمت فرستندست (ریموت) یا قسمت گیرنده که میکرو داریم و روی LCD میخوایم نمایش بدیم ؟
                الان این شماتیکی که گذاشتی ، امکان داره مدارشو ببندم و با ریموت فرستنده ی دزدگیر مغازه لرنش کنم ؟

دیدگاه

این آیسی تو باید داخل ریموت قرستنده باشد . شما برو مغازه دزدگیر فروشی بگور ریموت میخوام بای آی سی ev1527
                  تمام .تو گیرنده این آی سی لازم نیست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedkgr
                    این آیسی تو باید داخل ریموت قرستنده باشد . شما برو مغازه دزدگیر فروشی بگور ریموت میخوام بای آی سی ev1527
                    تمام .تو گیرنده این آی سی لازم نیست .
                    تشکر حامد جان ، بعضی وقتا گیج میزنم :mrgreen: :mrgreen:
                    توضیحات برنامه جایی گشتم نبود ، اگر در این خصوص هم لطف نمایی لطف بزرگی کردی

دیدگاه

جواب نمیده :angry:

دیدگاه

تضیحشو تو پست اول دادم شماتیکم که موجوده . مدارو ببند مشکلی بود در خدمتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedkgr
                          تضیحشو تو پست اول دادم شماتیکم که موجوده . مدارو ببند مشکلی بود در خدمتم
                          سلام و درود دوباره ، جواب داد :applause:

چند سوال واسم پیش اومده ؛ اینکه الان توی این برنامه میخوام

1-بطور مثال از خونه 400 eeprom میکرو بنویسم و فقط تعداد مشخصی رو با کلید یک لرن کنم و مجددا با یک کلید دیگه (مثلا کلید2) تعداد 10 تا دیگه از ریموت ها رو از خونه 100 به بعد لرن کنم . :redface:
                          2-این ریموت ها همونطور که خوندم 20بیت آدرس دارن و 4 بیت دیتا برای کلیدهای ریموت ، من الان دقیقا موندم که چطوری میتونم به دیتاهای اونها دسترسی داشته باشم .
                          3-این با مقدار کریستال 4مگا هرتز کار میکنه ، حالا میخوام اینو 11059200 کنم اما متاسفانه دچار مشکل میشه طبق اطلاعاتی که بدست آوردم . oo:
                          با سپاس فراوان

دیدگاه

اقا این برنامه داره کار میکنه ، اما با توضیحاتی که داده توی برنامه داره بازم گیج شدم . :cry2:

دیدگاه

سلام
                              لینک دانلود پریده .میگه فایل یافت نشد .
                              بیزحمت دوباره اپ کنید
                              با تشکر
                              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X