اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا خودمون رو محدود کنیم و به جای استفاده از میکرو پروسسور از میکرو کنترولر ....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا خودمون رو محدود کنیم و به جای استفاده از میکرو پروسسور از میکرو کنترولر ....

میکروکنترلر های arm توانایی اکثری کارهارو دارن و کلی امکانات و پرفریالها از جمله(واحد adc, timer ,..........)داخل خود میکرو تعبیه شده شما اینها رو میخواهید بصورت خارجی برای مکروپرسسور ببندید
    میدونید برای مثال واحد های جانبی در مکرو stm32f4xxx که داخلش تعبیه کردن فقط رجیسترهای راه اندازی که در پی دی اف manuale اموده نزدیک به 1800 صفحه هست (این فقط اطلاعات رجیستری هست بخش سخت افزار این همه واحدهای پرفریال رو چیکار میکنید) یا باید بقول دوستمون مین بورد براش طراحی کنید
    میدونید بر فرض مثال اینکار بکنید چقدر زمان رو از دست میدید
    اصلا این میکرو کنترلها و کتابخانه ها و این زبان های برنامه نویسی سطح بالا و غیره.. برای این اومده که زمان رو از دست ندید
    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

پاسخ : چرا خودمون رو محدود کنیم و به جای استفاده از میکرو پروسسور از میکرو کنترولر ....

به عنوان مثال در پروژه ترازوی دیجیتال که از مبدل خارجی ad7715 استفاده شده
      زمان راه اندازی 7715 بیشتر زمان راه اندازی واحد های داخلی خود میکرو هست یعنی اساسا واحد خارجی راه اندازیش زمانبر تر و سخت تر هست
      تازه اگه بتونی بدرستی هم راه اندازی کنی
      این بخاطر متفاوت بودن نوع کانفیگ کردن و نوع ارسال داده و بیشتر بودن امکانات و رجیستر های واحد خارجی هست
      امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

پاسخ : چرا خودمون رو محدود کنیم و به جای استف&#1575

سلام
        اولا میکرو کنترلر بیشتر 300 مگا نداریم و اونا میشن میکرو پروسسور مثلا ARM COTREXA11 که میکروپروسسور هست و همین stm32f7 میتونه فیلم هم پخش کنه حافظه رم خارجی و انواع فلش و حافظه هایه دیگه رو هم ساپورت میکنه ولی پردازش تصویر رویه یه فیلم با سرعت بالا رو مطمینا نمیتونه انجام بده

از نظر کار کردن با میکرو پسسور همین که شما مجبوری برایه اتصال قطعات جانبی به پرسسور درایور درست کنی درد سر خودش رو داره این کار رو سازنده تو میکرو کنترلر خودش انجام داده تو طراحی خیلی باید دقت بشه چون ادوات فاصله دارن از هم دیگه نویز خیلی بیشتر تاثیر گذار هست و دانش بیشتری میخواد نسبت یه پروسسور برایه خیلی از کارها که هزینه مهم نیست میشه کامپیوتر هم استفاده کرد ولی منطقی نیست
        مورد بعدی فضایه رویه برد هست برایه یه میکرو کلی امکانات تو یه فضایه 10x10 میلی متر همه چی فشرده شده هست مورد دیگه ساخت PCB هست که بعضی مواقع اتصال ادوات جانبی رو یه برد دو لایه خیلی سخت میشه و طراحی رو زمان بر میکنه در صورتی که برایه میکروکنترلر به راحتی میشه یک لایه هم طراحی کرد چون از نویز باز هم خیالت راحتر تر هست و ........

از نظر هزینه که واقعا نیاز به بحث نیست که همه چی رو بزاریم کنار من زمانم رو حاضر نیستم بریزم دور

رویه میکروپروسسور ها میشه سیتم عامل لینوکس و ویندوز CE نصب کرد (حتی میکروکنترولر ها ولی به دلیل محدود بودن منابع مثل فرکانس کاری و پبچیدگی درایور نویسی این کار انجام نمیشه ) ولی مثل این هست که هسته لینوکس رو به شما بدن و بگن رویه یه مادر بورد پورتش کن خب برایه شما شاید چند سال هم زمان ببره (شما نوعی و من و امثال من) چون باید درایور هارد و رم صدا و .... رو بنویسی رو بریزی رویه هسته
        پروسسور و مکرو پروسسور هم همین طور هست شما باید به سیستم عامل بفهمونی از چه حافظه ای بوت بشه رم چقدره تمام قطعات جانبی رو بهش معرفی کنی ( درایور بنویسی ) و کارهایه دیگه خب به نظر شما کار راحتی هست؟ البته برایه برد هایه معروف مثل رازپری و کوبی و ...
        خود شرکت سازنده سیستم عامل هایی رو پورت کرده ولی باز شما بخوای یه LCD دلخواه وصل کنی داستان داری دوباره و مشکلات دیگه

شما میتونی هارد sata رو هم به میکرو پروسسور وصل کنی ولی همون دردسر درایور رو داری ولی راه اندازی sata با میکروکنترلر کار جالبی نیست
        چون سرعتش کمه یه موقع شما نیاز داری یه سیستم کم مصرف و کوچیک درست کنی که جایه دور افتاده با یه صفحه خورشیدی یه سری دیتا رو علاوه دخیره رویه یه هارد دیسک با شبکه پر سرعت ارسال کنه و یه تعداد زیادی دیتا رو از بستر هایه متفاوت مثل SPI , UARt , I2C ... جمع آوری کنه خب این جا اگر بخوای از pc استفاده کنی مصرف انرژی و فصایه زیاد .... دست و پا گیر میشه ولی یه رازپری میتونه از پسش بر بیاد اینم یه مثال

دیگه خسته شدم شاید یعدا بقیه سوالات رو هم جواب بدم

دیدگاه

ic های آمادش که موجوده ... چرا طراحی کنم :question:
          بله آیسی موجوده ولی واسه اتصالش به سی پی یو باید به باس متصل بشه!...فکر کنم که شما ADC خارجی رو با ADC که داخل میکرو هست اشتباهی گرفتید...ADC خارجی با پروتکل هایی مثل spi به میکروکنترلر متصل میشه...ولی ADC داخل میکرو مستقیما با باس در ارتباطه...شما که نمیتونید ADC خارجی رو با spi به سی پی یو متصل کنید...وقتی سی پی یو میاد وسط همه چیز باید از طریق باس با هم در ارتباط باشه...حالا AVR که یه باس خیلی ساده داره...آرم 1768 رو ببینید....سه مدل باس داره...یکی واسه ارتباط بین سی پی یو و حافظه ها...یکی واسه ارتباط ارتباط سی پی یو و ادوات جانبی کم سرعت و یکی دیگه هم واسه ار تباط سی پی یو با ادوات جانبی پرسرعت مثل USB و Ethernet.....

پیشنهاد میکنم کتاب معماری کامپیوتر رو بخونید خیلی چیزا دستگیرتون میشه یا اگه وقتشو ندارید معماری چند مدل میکروکنترلر رو بخونید و مقایسه کنید...
          تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : چرا خودمون رو محدود کنیم و به جای استفا

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
            سلام
            اولا میکرو کنترلر بیشتر 300 مگا نداریم و اونا میشن میکرو پروسسور مثلا ARM COTREXA11 که میکروپروسسور هست و همین stm32f7 میتونه فیلم هم پخش کنه حافظه رم خارجی و انواع فلش و حافظه هایه دیگه رو هم ساپورت میکنه ولی پردازش تصویر رویه یه فیلم با سرعت بالا رو مطمینا نمیتونه انجام بده

از نظر کار کردن با میکرو پسسور همین که شما مجبوری برایه اتصال قطعات جانبی به پرسسور درایور درست کنی درد سر خودش رو داره این کار رو سازنده تو میکرو کنترلر خودش انجام داده تو طراحی خیلی باید دقت بشه چون ادوات فاصله دارن از هم دیگه نویز خیلی بیشتر تاثیر گذار هست و دانش بیشتری میخواد نسبت یه پروسسور برایه خیلی از کارها که هزینه مهم نیست میشه کامپیوتر هم استفاده کرد ولی منطقی نیست
            مورد بعدی فضایه رویه برد هست برایه یه میکرو کلی امکانات تو یه فضایه 10x10 میلی متر همه چی فشرده شده هست مورد دیگه ساخت PCB هست که بعضی مواقع اتصال ادوات جانبی رو یه برد دو لایه خیلی سخت میشه و طراحی رو زمان بر میکنه در صورتی که برایه میکروکنترلر به راحتی میشه یک لایه هم طراحی کرد چون از نویز باز هم خیالت راحتر تر هست و ........

از نظر هزینه که واقعا نیاز به بحث نیست که همه چی رو بزاریم کنار من زمانم رو حاضر نیستم بریزم دور

رویه میکروپروسسور ها میشه سیتم عامل لینوکس و ویندوز CE نصب کرد (حتی میکروکنترولر ها ولی به دلیل محدود بودن منابع مثل فرکانس کاری و پبچیدگی درایور نویسی این کار انجام نمیشه ) ولی مثل این هست که هسته لینوکس رو به شما بدن و بگن رویه یه مادر بورد پورتش کن خب برایه شما شاید چند سال هم زمان ببره (شما نوعی و من و امثال من) چون باید درایور هارد و رم صدا و .... رو بنویسی رو بریزی رویه هسته
            پروسسور و مکرو پروسسور هم همین طور هست شما باید به سیستم عامل بفهمونی از چه حافظه ای بوت بشه رم چقدره تمام قطعات جانبی رو بهش معرفی کنی ( درایور بنویسی ) و کارهایه دیگه خب به نظر شما کار راحتی هست؟ البته برایه برد هایه معروف مثل رازپری و کوبی و ...
            خود شرکت سازنده سیستم عامل هایی رو پورت کرده ولی باز شما بخوای یه LCD دلخواه وصل کنی داستان داری دوباره و مشکلات دیگه

شما میتونی هارد sata رو هم به میکرو پروسسور وصل کنی ولی همون دردسر درایور رو داری ولی راه اندازی sata با میکروکنترلر کار جالبی نیست
            چون سرعتش کمه یه موقع شما نیاز داری یه سیستم کم مصرف و کوچیک درست کنی که جایه دور افتاده با یه صفحه خورشیدی یه سری دیتا رو علاوه دخیره رویه یه هارد دیسک با شبکه پر سرعت ارسال کنه و یه تعداد زیادی دیتا رو از بستر هایه متفاوت مثل SPI , UARt , I2C ... جمع آوری کنه خب این جا اگر بخوای از pc استفاده کنی مصرف انرژی و فصایه زیاد .... دست و پا گیر میشه ولی یه رازپری میتونه از پسش بر بیاد اینم یه مثال

سلام
            بله از لحاظ تخصصی حرف شما کاملا درسته من به صورت عامیانه که اسم میکروکنترلر مرسوم هست گفتم
            منظورم اینه که کار با میکرو پرسسور ها کلاک بالا خب بهتره من گفتم که میشه با میکروکنتلر هم کار گرافیکی کرد ولی اون روونی و چابکی در کلاک بالای 700 خیلی بهتره مخصوصا برای پردازش تصویر
            در کل در جواب دستمون میخواستم بگم دردسرد زیادی در کار با پرسسور ها هست
            بقول اقای فانی تازه adc خارجی که من بالا گفتم با رابط spi به میکرو وصله خودش دردسر داره چه برسه یه باس ارتباطی هم باید داشته باشه

دیدگاه

پیشنهاد میدم رو همین میکروپرسسورها کار کنید
              2 سال پیش یکی از وارد کننده پیشنهاد داد که یه میکرو پرسسور برای شرکت freescaler به شماره imx233 وارد میکنم که حداقل 10 تادونه هستش من میخواستم 10 نفر از بچه ها جمع شیم بخریم و راه اندازیش کنیم که جور نشد
              البته هسته arm9 بود بازم بد نبود فرکانسش هم 450mhz بود
              راستی یسئوال برد تبدیل smd به dip برای lpc1788 که 208 پایه هست کجا میتونم پیدا کنم؟

دیدگاه

من که کم کم میرم سمت ARM اصلا یه افق جدید به روی آدم باز میکنه... چیه AVR حداکثر سرعت 16 مگاهرتز و نویز و .... ARM سرعت، امکانات، بدون دغدغه نویز و .... ARM Cortex M-3 LPC1768
                STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

حیف درس و کنکور نمیذاره!!!!!!!
                  الان هدربرد آرم جلو چشممه...چقد دلم میخاست یه کوادروتور با آرم بسازم...خودش بتونه موانع رو رد کنه....پردازش تصویر سبک....

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
                    الان هدربرد آرم جلو چشممه...چقد دلم میخاست یه کوادروتور با آرم بسازم...خودش بتونه موانع رو رد کنه....پردازش تصویر سبک....
                    واقعا دس مریزاد داری :applause:
                    راستشو بگم، من میام انجمن، پستای شما و چند تا از دوستان رو می بینم، انرژی میگیرم.
                    به نظرم میکرو پروسسور تا جایی که میدونم 2 مزیت داره،
                    1) هر وسیله جانبی ایی میتونی بهش وصل کنی با هر ویژگی و قدرتی
                    2) فرکانسش بالاس(بالاتر از aVR-ARM)
                    ولی اگه بشه اون وسایل جانبی رو به میکرو کنترلر وصل کرد و میکروی مناسب رو انتخاب کرد(از نظر فرکانس) به نظر من تو این حالت استفاده از میکروکنترلر بهتر باشه.(البته فرض بر اینه که میکرویی با فرکانس مورد نظر رو پیدا کردیم ولی اون امکانات جانبی مد نظرمون رو نداشت و مجبور شدیم از IC های مجزا استفاده کنیم و وصلش کنیم به میکرو کنترلر)
                    حالا سوالی که هستش اینه که محدودیتی تو وصل کردن IC های مختلف(ADC-DAC-TIMER-....) به میکرو کنترلر نسبت به میکرو پروسسور وجود داره یا نه و اگه داره این محدودید ها رو نام ببرید.

راستی یه سوال غیر مرتبط :redface:، من دل و روده مگا 16 رو که ریختم بیرون فقط یه CPU دیدم(پرسیدم از بچه ها میگن اونی که وسط میکرو هستش CPU هستش :mrgreen.......حالا این وسایل جانبی کجای میکرو بود مه ما ندیدیم؟ :mrgreen:
                    شما باید بسته به کاربردت، قطعه رو انتخاب کنی. و اینجا هست که دیگه بین میکروپروسسور و میکروکنترلر یکی رو انتخاب می کنی.
                    محدودیت اتصالی مثلا برای راه اندازی ADC باید بتونی با SPI کار کنی. این SPI اگر به صورت سخت افزاری باشه، سرعت بالاتری داره و استفاده ازش راحت تره.
                    مگا 16 یک پردازنده داخلی داره (اگر چه فسقلیه) و هرر چی که کنارشه مثل ADC و Timer و SPI و I2C و ... میشن جانبی.
                    ---------
                    .
                    .
                    ...........

دیدگاه

واقعا دس مریزاد داری :applause:
                      راستشو بگم، من میام انجمن، پستای شما و چند تا از دوستان رو می بینم، انرژی میگیرم.
                      خیلی ممنونم دوست عزیز....
                      فیدبک شما عزیزان هم احساس بسیار خوبی به من میده...خیلی خوشحالم که تونستم خوشحالتون کنم...

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8866
                        میکروکنترلر های arm توانایی اکثری کارهارو دارن و کلی امکانات و پرفریالها از جمله(واحد adc, timer ,..........)داخل خود میکرو تعبیه شده شما اینها رو میخواهید بصورت خارجی برای مکروپرسسور ببندید
                        من یکم گیج شدم(در حد تیم ملی )، الان مگه وصل کردن وسایل جانبی به میکروکنترلر کار سختیه؟....شاید تصور و ضحنیت! من با شما از وصل کردن قطعات جانبی! به میکرو کنترلر متفاوت باشه، من فکرم اینه که این قطعات و امکانات که باس به صورت اکسترنال به میکروکنترلر وصل بشن به صورت ic هایی آماده موجود هستن که می خریشون و وصل میکنی به میکرو و راش میندازی، ماشاالله که کتاب خونه هم برا هر کدوم تو نت پر هستش.

میدونید برای مثال واحد های جانبی در مکرو stm32f4xxx که داخلش تعبیه کردن فقط رجیسترهای راه اندازی که در پی دی اف manuale اموده نزدیک به 1800 صفحه هست (این فقط اطلاعات رجیستری هست بخش سخت افزار این همه واحدهای پرفریال رو چیکار میکنید) یا باید بقول دوستمون مین بورد براش طراحی کنید
                        میدونید بر فرض مثال اینکار بکنید چقدر زمان رو از دست میدید
                        الان arm رو سخت کردی یا میخوای بگی میکرو پروسسور از این n برابر سخت تره؟....... :mrgreen:
                        مثل این که این قسمت بحث جالبی هستش :nice:
                        خب الان شما میگید سر ارتباط با امکاناتی که به طور اکسترنال به میکروپروسسور وصل شدن ما دچار مشکل میشیم.....ولی چرا؟....من متوجه نمیشم :cry2:....یه ic وصل میکنی به میکروپروسسور و بعد راه اندازیش میکنی و ادامه ی کار.
                        شاید منظورت اینه که زبونی که تو میکرو پروسسور ها استفاده میشه سطح پایین هستش و کار باهاش خیلی سخته؟
                        اصلا زبون برنامه نویسی میکروپروسسور ها چیه؟ :question:

اصلا این میکرو کنترلها و کتابخانه ها و این زبان های برنامه نویسی سطح بالا و غیره.. برای این اومده که زمان رو از دست ندید
                        برا کار هایی که با هر دو(کنترلر-پروسسور) میشه حرف شما درسته ولی یه سری کارها رو دیگه نمیشه با میکروکنترلر ها انجام داد
                        مثلا برا بحث موشکی و پردازش تصویرش که نمیان از Arm استفاده کنن :mrgreen:....میان و از FPGA استفاده میکنن....مگنه اساتید و داشای گلم؟
                        ولی این مشکل من اینه که مرز بین میکرو کنترلر و میکروپروسسور رو نمیدونم.....یعنی کی و سر کدوم پروژه برم سراغ کدوم. :angry:

به نظرم arm گزینه خوبیه البته برای کارای گرافیکی زیر 700mhz بدرد نمیخوره(کار گرافیکی) یعنی از میکروکنترلرهای arm که بالای 700mhz استفاده بشه بهتره
                        برا کار های بالای 700 میگ تا چند؟
                        یعنی زیر 700 میگ از AVR استفاده میکنیم؟ یا PIC یا XMEGA؟.....اینا مگه فرکانسشون به 500 میگ میرسه؟ حالا 699 میگ به کنار

الان این ARM ایی که گفتی میکروکنترلر هستش یا میکروپروسسور؟....می بازم قاطی کردم و گیج شدم ....دوسمون که میگه میکروکنترلر بالای 300 میگ نداریم که

شاید خودتون دیده باشید که طرف با avr یه السیدی راه اندازی کرده که سرعت و چابکیش از کسی که همون السی دی رو با arm با فرکانس بالاتر راه اندازی کرده تقریبا یکی باشه، پس کدنویسی هم مهمه
                        حرف شما کاملا صحیح .... در این زمینه تخصص ندارم چی بگم....ولی موضوع جالبی باید باشه....کد نویسی خوب = اجرای بهتر.....بعدا دربارش تحقیق میکنم(البته امید وارم خاطرم باشه :redface

به عنوان مثال در پروژه ترازوی دیجیتال که از مبدل خارجی ad7715 استفاده شده
                        زمان راه اندازی 7715 بیشتر زمان راه اندازی واحد های داخلی خود میکرو هست یعنی اساسا واحد خارجی راه اندازیش زمانبر تر و سخت تر هست
                        تازه اگه بتونی بدرستی هم راه اندازی کنی
                        این بخاطر متفاوت بودن نوع کانفیگ کردن و نوع ارسال داده و بیشتر بودن امکانات و رجیستر های واحد خارجی هست
                        امکان داره یکم در این مورد بیشتر صحبت کنید و توضیح بدید و ما رو راهنمایی کنید.....به نظر موضوع مهمی هستش :nice:

پیشنهاد میدم رو همین میکروپرسسورها کار کنید
                        خب یکی پیدا شد که بگه برو سمت میکروپروسسور :mrgreen:....میشه بگید جرا برم سمتش؟....الان تمام مشکل من همینه :redface:.....چرا برم سمت این و نرم سمت اون و...
                        البته دوستان دارن راهنمایی میکنن و میگن این خوبه و اون مشکلاتش ایناس، مزایاش ایناس و...

یه سوال خیلی خیلی مهم : من آرمی دیدم که از AVR ارزون تر بود، و قدرتمندتر...حالا به نظرتون درسته با AVR کار کنیم و همون اول کار نریم سمت ARM ؟؟؟

دمت گرم داش سالاری :redface:
                        البته همه دوستان و داشای گل دمتون گرم :applause:

ما هم دانشجو هستیم :biggrin:......البته درس نمیخونیم و کلاسا رو میپیچونیم :redface:.....خداییش استاده میاد یه سری چرندیات درس میده و میره و از خودش که میپرسم کاربرد این درس تو الکترونیک چیه میگه هیچی یا میگه نمیدونم(1% افراد اینو میگن) یا ما رو میپیچونن :mrgreen:

الان هدربرد آرم جلو چشممه...چقد دلم میخاست یه کوادروتور با آرم بسازم
                        ایول داش، منم دوست دارم ولی حیف که جیبمون خالیه :cry:

داشای گلم اگه سوالام سادس، اگه یگم سیریشم، اگه یکم دیرفهمم به بزرگی خودتون ببخشید.... :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
                        -------
                        اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
                        1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
                        2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : چرا خودمون رو محدود کنیم و به جای استف&#1575

سلام
                          در پاسخ به سئوالات شما باید اینو بگم اینجا صحبت من با میکروکنترلر و میکرو پرسسور نیست با یه پرسسور خام هست مثل cpu کامپیوتر

1- نه بحث سر سختیشون نیست حرف یه مثال بود که میکنترلری که خودش دارای گذرگاه داده یا باس هست و همینطور واحد spi باز راه اندازی باهاش درد سر داره چه برسه به پروسسور که بقول دوستمون گفتن که خودت باید مین بورد طراحی کنی

2- ارم رو سخت نکردم منظورم اینهکه مثلا شما در بسکام راه اندازی adc داخلی میکرو راحت تره برات یا adc خارجی ؟ حالا شما با پروسسور خام میخوای adc راه بندازی هم از لحاظ سخت افزاری سختر میشه هم نرم افزار
                          مثلا در avr پردازنده با استفاده از باس که خودش 3 جوره , باس ارتباط داده ,باس ادرس دهی, باس کنترل به واحد adc میکرو وصله (سیم کشی شده) اینارو میخوای خودت رو مینبورد پیاده کنی هم سخت میشه هم حجمش وسیع میشه زمان هم که از دست میدی

3- بله در کارهای نظامی از fpga بهره میبرن
                          فرق بینشون در نبود حافظه ram ,rom و نبود io و غیره هست ولی مثلا در مدلی که گفتم imx233 بالای دیتاشیت اسم میکروپروسسور برده شده ولی بعضی از واحد های میکنترلر رو داره (نمیدونم خودمم گیج شدم) فکر کنم در این جمله هست embeded micro processorبه عکس زیر دقت کنید

دیدگاه

4- زیر 700مگاهرتز هم بستگی باز به طرحی که داری بر میگرده ولی دیگه کار گرافیکی رو که با avr با فرکانس 16 نمیکنن
                            منظورم از همین میکرو کنترلر ارم که توبازار مثلا سری stm32f7x یا سری 4 یا nxp که در بازار هست دیگه استفاده کن

اون ارم که گفتم همونکه نمیونم اسمشو چی بزارم مثل (arm cortex a) هست یا همون مدلی که گفتم

5- بله کدنویسی مهمه وتاثیر داره

6- پاسخشو در شماره 1 گفتم
                            7-منظورم پروسسور خام نبود همون embeded micro processor
                            فکر کنم فرقشون در همون embeded , applicasion با پروسسور خام باشه یعنی embede micro processor دارای واحدهای جانبی هستن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X