اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیباگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دیباگر

سلام به همه
    دوستان خیلی گشتم برای یه مدار دیباگر برای avr که atmel studio هم ساپرتش کنه
    اما مداراتی که بود یکی میگفت جواب میده یکی میگفت جواب نمیده!!!
    -----------------------------
    کسی مداری برای دیباگ کردن میکروهای avr سراغ داره که خودم بسازم؟ یا جایی که بشه ارزونش رو گیر اورد؟(زیر 100 هزارتومن)
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

پاسخ : دیباگر

با اجازه اساتید ^_^
    والا تا جایی که میدونم با JTAG میشه دیباگ کردن رو انجام داد و با atmel studio و سایت ROBOEQ و همین ECA(فک کنم) مدل USB پروگرامر JTAG رو دارن
    من خودم مدل USB آیش رو خریدم و منتظرم تا اتمل رو دانلود کنم و برم عملیات دیباگ کردن رو انجام بدم و.... ^_^
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

به غیر از کابل JTAG خود پروگرامر هم باید قابلیت دیباگ رو داشته باشه تا بشه انجام داد!
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      ; C is not for children

دیدگاه

لطفا کمک کنین
        این مدل jtagICE خود atmel توی ایران چیزی حدود 680 هزار تومن در میاد بعد یه مدار گیر اوردم به اسم jtagICE از یه max232 یه atmega16 درست شده بود!!!
        قضیه چیه؟
        eca برای فروش نداشت و roboeq رو هم که معرفی کردین مدل اصل atmel رو برای فروش اورده!

میخوام برم سمت arm برای همین نمیخوام زیاد هزینه کنم

کمکمکمکمکمکمکمک
        شهید دکتر مصطفی چمران
        ; C is not for children

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : دیباگر

نوشته اصلی توسط مهدی رهی

میخوام برم سمت arm برای همین نمیخوام زیاد هزینه کنم

کمکمکمکمکمکمکمک
          سلام
          بالاخره برا آرم میخاید یا avr؟
          برا آرم همون j-link تو ی سایت eca ،هم پروگرام هم دیباگ میکنه و به کامپایلر کیل ساپورت میشه.
          برای avr به صرفه نیس روش چیزی خرج کنید ، آرم بهتره ...
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
            سلام
            بالاخره برا آرم میخاید یا avr؟
            برا آرم همون j-link تو ی سایت eca ،هم پروگرام هم دیباگ میکنه و به کامپایلر کیل ساپورت میشه.
            برای avr به صرفه نیس روش چیزی خرج کنید ، آرم بهتره ...
            برای avr میخوام و چون قصد دارم برم سمت arm نمیخوام برای دیباگر avr زیاد هزینه کنم.
            jtagice رو کسی امتحان کرده؟
            شهید دکتر مصطفی چمران
            ; C is not for children

دیدگاه

ببخشید ی سوال وسط بحث شما...
              دیباگر کلا فقط مقدار رجیسترها رو نشون میده؟....برنامه رو چطوری خط ب خط میبره جلو؟..اسمبلی؟
              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
                ببخشید ی سوال وسط بحث شما...
                دیباگر کلا فقط مقدار رجیسترها رو نشون میده؟....برنامه رو چطوری خط ب خط میبره جلو؟..اسمبلی؟
                من هم از کل امکاناتی که یه دیباگر برای برنامه نویس بوجود میاره خبر ندارم (متاسفانه قابلیت های دیباگرها زیاد توی کشور ما و بین برنامه نویسای ما مورد توجه قرار نگرفته)
                دیباگر ها کارهای زیادی میکنن اما چون توی ایران معمولا از دیباگرهایی استفاده میشه که نسخه کلون هستن دارای محدودیت میشن:
                مثال:
                مدار دیباگر jteagICE ساخت شرکت atmel با قیمتی حدود 680 هزارتومن:
                (با کلیک روی عکس سایز بزرگش رو ببینین)

نقشه مدار کلون jtagICE قیمت حداکثر 60 هزار تومن :
                (با کلیک روی عکس سایز بزرگش رو ببینین)

دیدن وضعیت رجیسترها ، اجرای خط به خط برنامه نوشته شده در حالی که استارت و استوپ هر خط در کنترل برنامه نویس هست ، برنامه ریزی کردن میکروها ، برنامه ریزی کردن میکروهایی که به اشتباه و به دلیل تنظیم نادرست فیوزبیت ها قفل شدن ، مهم==> چک کردن وضعیت عملکردی مدار به صورت عملی و کارهای دیگه

چک کردن وضعیت عملکردی مدار به صورت عملی :
                با این کار میتونین اثرات نویز و سیم کشی و جریان کشی مدار pcb تون رو توی محیط های مختلف و دماهای مختلف تست کنین و نتیجش رو ببینین
                این کار برای تولید انبوه مداراتتون بسیار کارامد ، ارزون و سریع هستش

از نحوه کارش خبر ندارم اما تا جایی که خبر دارم موقع کار باید از فایل خروجی مخصوص دیباگ کردن استفاده کنیم

[move]لطفا بقیه دوستان هم بیاین کمک تا بحث دیباگ کردن رو کامل ترش کنیم[/move]
                شهید دکتر مصطفی چمران
                ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X