اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه از حافظه ds1307 استفاده کنیم؟!{کمک}

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه از حافظه ds1307 استفاده کنیم؟!{کمک}

ممنون دوستان بایت جواباتون شاید تو بعضی پروژه ها حافظه ds1307به کار بیاد ولی حداقل من مطمئن شدم باید یه حافظه خارجی که دوستان گفتنو بزارم چون اطلاعات مهمی هست که باید ذخیره بشه تا اخر عمر مدار .و دیگر اینکه به محض روشن شدن مدار هر یک ثانیه یک بار این اطلاعات بروز{خوانده و نوشته میشه} .که فقط میتونم از ایسی eeprom استفاده کنم برای این کار....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza borji
      ممنون دوستان بایت جواباتون شاید تو بعضی پروژه ها حافظه ds1307به کار بیاد ولی حداقل من مطمئن شدم باید یه حافظه خارجی که دوستان گفتنو بزارم چون اطلاعات مهمی هست که باید ذخیره بشه تا اخر عمر مدار .و دیگر اینکه به محض روشن شدن مدار هر یک ثانیه یک بار این اطلاعات بروز{خوانده و نوشته میشه} .که فقط میتونم از ایسی eeprom استفاده کنم برای این کار....
      بنظر من بهترین گزینه میتونه sd کارت ها باشه با کلی گنجایش
      من خودم تقریبا نیاز دارم بهشون .. ولی هیچ وقت طرفشون نرفتم
      شاید دلیلش این بود که کمی کار کردن با اونا سخته و اطلاعات خوبی ازشون در دسترس نیست
      البته تاپیک تو این زمینه تو همین انجمن هست
      ولی یه جورایی سردرگم میشی
      بنظرم وقتشه که تو بخاطر نیازت بری طرف این پروژه کاربردی

دیدگاه

سلام بر دوستان
        دوست عزیز من به شخصه تو یه پروژه که میکروم 8051 بود از ds1307استفاده کردم به علت کم بودن RAM 8051 من از رم ds1307 استفاده کردم و حتی برا 6 بایت تنظیمات دستگاه از ds1307برا ذخیره سازی در زمان خاموشی استفاده کردم مشکلی هم پیش نیومده الان 4 ساله در حال کاره خطایی هم ازش ندیدم .
        جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
        که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X