اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم کار صحیح mega16A بعد از چند روز

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عدم کار صحیح mega16A بعد از چند روز

با سلام
    در یک مدار با استفاده از mega16A موج سینوسی تولید می کنم و با یک موج مثلثی مقایسه(LM339) و PWM موردنیاز خودم رو تولید می کنم. بعد از چند روز تست مدار و با حدود 50 بار خاموش و روشن کردن مدار، میکرو دیگر توانایی تولید موج سینوسی رو نداره اما خب LCD هنوز به خوبی کار می کنه وپروگرمر میکرورو میشناسه به نظر شما مشکل کار کجاست؟ (اپتوکوپلر در مدار نیست و تغذیه میکرو از منبع تغذیه ایزوله)
    گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
    همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

پاسخ : عدم کار صحیح mega16A بعد از چند روز

نوشته اصلی توسط amin20107
    با سلام
    در یک مدار با استفاده از mega16A موج سینوسی تولید می کنم و با یک موج مثلثی مقایسه(LM339) و PWM موردنیاز خودم رو تولید می کنم. بعد از چند روز تست مدار و با حدود 50 بار خاموش و روشن کردن مدار، میکرو دیگر توانایی تولید موج سینوسی رو نداره اما خب LCD هنوز به خوبی کار می کنه وپروگرمر میکرورو میشناسه به نظر شما مشکل کار کجاست؟ (اپتوکوپلر در مدار نیست و تغذیه میکرو از منبع تغذیه ایزوله)
    سلام
    مهندس میکروتو عوض کن ، احتمالا پین سوزوندی .

دیدگاه

اینطوری نمیشه فهمید باید مرحله به مرحله قطعات رو چک کنی شاید پین میکرو یا اپ امپ
      عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

نه اشکال مال منبع تغذیه ازمایشگاه بود تا روشن می شد تا میاومد ولتاژش بشه 5 ولت کسری از ثانیه طول می کشید همین باعث می شد که اروم اروم میکرو خراب بشه با موازی کردن یک خازن الکترولیتی با ظرفیت 470 میکروفاراد با تغذیه میکرو مشکل حل شد
        گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
        همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X