اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن میکروهای SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرم کردن میکروهای SMD

نوشته اصلی توسط سامان تقی پور
    دلیلی داره که تاکید کردین از IDC استفاده نکردین و از پین هدر (مادگی) استفاده کردین؟ چون جفتشون باید یه کارو انجام بدن. البته شاید به خاطر اینه که همه پایه ها یه طرف میفته و کشیدن track ها ساده تر میشه
    دقیقا همین راحتیشه و جموجوره
    تو خیلی مدارا اصلا مونتاژ نمیشه و فقط اون پینای نری میره توی جای سوراخای برد و با دست نگهش میدارم و پرووووگ تموم
    کلا برد شیکتر میشه وگرنه فرقی نداره البته زدن و کندنشم ساده تره IDC محکم جا میره و برای جاهاییه که باید این کابل برای مدت زیادی بموه و اصولا کاربر ناوارد باش کار میکنه که جهتش ممکن نیست برعکس بشه
    برای پین هدر این خبرا نیست زدن کابلشم اسونتره و ارزون تر برای تعداد بالا
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
      دقیقا همین راحتیشه و جموجوره
      تو خیلی مدارا اصلا مونتاژ نمیشه و فقط اون پینای نری میره توی جای سوراخای برد و با دست نگهش میدارم و پرووووگ تموم
      کلا برد شیکتر میشه وگرنه فرقی نداره البته زدن و کندنشم ساده تره IDC محکم جا میره و برای جاهاییه که باید این کابل برای مدت زیادی بموه و اصولا کاربر ناوارد باش کار میکنه که جهتش ممکن نیست برعکس بشه
      برای پین هدر این خبرا نیست زدن کابلشم اسونتره و ارزون تر برای تعداد بالا
      آهـــــــــــــان... روی بعضی PCB ها دیدم چند تا سوراخ کنار هم داره و ازش استفاده نشده... پس برا اینه... :applause:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

ببین نگفتم IDC گفتم پین هدر هزین یک ردیفیا
        بعد این که بستگی به مدارت داره تو خیلی مواقع من سعی میکنم از این پایه ها استفاده نکنم و فقط برای پروگ باشن
        ولی اگر نیاز باشه نباید روی این پایه ها خازن باشه ( علت پروگ نشدن )
        و ممکنه به یه ماژولی وصل باشه که استانه ولتاژ ورودی پین هاش 3.3 باشه شما با 5 ولت پروک کنی بعد اون ماژول آسیب ببینه
        ولی اگر اینطوری نباشه و مثلا به کلیدی وصل باشه یا به LED طوری نمیشه نهاین چنتا چشمک برات میزنه

اگر هم طوری هست که ممکنه مشکل ساز باشه برای جامپر بذار که وقتی قطع کردی فقط میکرو پروگ شه و وقتی وصل کردی وصل شن به بقیه مدارت ( این کار رو هم کردم قبلا حتی با DIP Switch هم میشه )
        همش بستگی به مدار ، نیازت و شرایط مدارت داره
        ماژولی که آستانه ولتاژش 3.3 باشه رو که مستقیما به میکرو وصل نمیکنند چون قبل ازاینکه شما با پروگرام کردن اون رو بسوزونید، میکرو با وصل TTl 5 ولتی اون رو از پا در میاره؛ یه نکته دیگه معمولا جریان ها در طی پروسه پروگرامینگ به اندازه ای نیست که بتونه ماژول 3.3 ولتی رو بسوزونه
        رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
          ماژولی که آستانه ولتاژش 3.3 باشه رو که مستقیما به میکرو وصل نمیکنند چون قبل ازاینکه شما با پروگرام کردن اون رو بسوزونید، میکرو با وصل TTl 5 ولتی اون رو از پا در میاره؛ یه نکته دیگه معمولا جریان ها در طی پروسه پروگرامینگ به اندازه ای نیست که بتونه ماژول 3.3 ولتی رو بسوزونه
          میکروهای سری A هم با 5 ولت کار میکنن هم با 3.3
          وقتی تغذیه میکرو رو شما 3.3 بدی دلیلی نداره آسیب بزنه و با هم به خوبی کار میکنن ( مستقیم وصل میشه چون میکرو 3.3 میده )
          ولی اگر با این پروگرامرا معمولی استفاده کنی چون تغذیشون از USB میگیرن ولتاژ پایه ها 5 ولته

واگر شماتیکشونو دیده باشی خروجی های پروگرامر همون پایه های میکرو هستند که برای پروگرام کردن استفاده میشن و جریان کافی رو دارن ( میکروه دیگه فقط این میکرو دیگه 5 ولت میده )
          حالا اگر اینا به هم وصل باشن میکروی روی برد شما میتونه با 5 ولت پروگرام شه و اسیبی هم نمیبینه ولی ماژول بنده خدا ( البته ممکنه اسیب ببینه نه حتما )
          عقل حکم میکنه جانب احتیاط رو رعایت کنی
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات
          کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
          شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
          فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

میکروهای سری A هم با 5 ولت کار میکنن هم با 3.3
            وقتی تغذیه میکرو رو شما 3.3 بدی دلیلی نداره آسیب بزنه و با هم به خوبی کار میکنن ( مستقیم وصل میشه چون میکرو 3.3 میده )
            ولی اگر با این پروگرامرا معمولی استفاده کنی چون تغذیشون از USB میگیرن ولتاژ پایه ها 5 ولته

واگر شماتیکشونو دیده باشی خروجی های پروگرامر همون پایه های میکرو هستند که برای پروگرام کردن استفاده میشن و جریان کافی رو دارن ( میکروه دیگه فقط این میکرو دیگه 5 ولت میده )
            حالا اگر اینا به هم وصل باشن میکروی روی برد شما میتونه با 5 ولت پروگرام شه و اسیبی هم نمیبینه ولی ماژول بنده خدا ( البته ممکنه اسیب ببینه نه حتما )
            عقل حکم میکنه جانب احتیاط رو رعایت کنی
            آقای بیرامی اول از همه ازتون ممنونم چون دیدم رو نسبت پاور میکرو و طراحی مدار کمی تغییر دادید @};-
            دوم آنکه حرف شما کاملا صحیح هست و در درستی آن هیچ شکی نیست اما منظور من در حالت کلی میکرو بود (ساده وL وA) چون معمولا طبق یک قرارداد نانوشته همه بیشتر علاقه به تغذیه میکرو با 5 دارند و حتی خود من می ترسم که میکرویی را با 3.3 راه اندازی کنم و آی سی به درستی 5 کار نکند(ترس دارم دیگه :biggrin: )
            رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X