اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ذخـیـره مـقـادیـر وارد شـده تـوسـط USART در ( FLASH ) یـا ( EEPROM ) ?

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ذخـیـره مـقـادیـر وارد شـده تـوسـط USART در ( FLASH ) یـا ( EEPROM ) ?

پیشنهاد می کنم با این شرکت تماس بگیری ...
    http://diginic.net/fa/29/%D8%B1%D8%A...5%D8%A7-usart/

دیدگاه

تورو خدا :angry: من چی پرسیدم چی ارسال کردین اقا من مشکل ندارم تو راه اندازی خواهش میکنم خواهش میکنم التماس میکنم یکی بیاد درست جواب ما رو بده ؟

دیدگاه

کاش اول از اینهمه دوستانی که به شما کمک کردند تشکر میکردید
        دوستان دارند درست راهنمایی میکنند من هم متوجه نشدم شما مشکلتون کجاست
        Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نه شما هم متوجه منظور من نشدین من میخوام عدد رو توسط یوزارت ذخیره کنم تو میکروووووووووووووو اونم عددی که وارد میکنم توسط کیبورد کامپیوتر ای خداااااااا :angry:

دیدگاه

اقا واقعا من چیکار کنم ؟؟؟؟؟

دیدگاه

فکر می کنم منظور شما این :
              روش اتصال کیبور به پورت سریال USART در میکروکنترلر ATMEG
              [glow=red,2,300]PS2 Keyboard Application with USART RX Interrupt[/glow]

و می خوای هر چی که تایپ می کنی روی صفحه lcd نمایش بده
              مثل فیلم زیر :
              http://www.aparat.com/v/J6zUN
              و در نهایت می خوای به درجه ای از برنامه نویسی و سخت افزار برسی که تنظیمات مربوط به هر بخش توسط کیبورد وارد برنامه بشه و تغییر کنه..وشاید هم انجام دادی ؟؟!!
              داخل فلش که نمیشه ذخیره کرد چون حافظه موقته...
              بسیار عالی ............
              لطفا لینکهای زیر رو مشاهده کنید(لطفا به مثالهای هر بخش توجه کنید):
              [glow=red,2,300]ارتباط سریال USART در میکروکنترلر ATMEGA32[/glow]
              http://www.ictnic.com/learning/257-%...-atmega32.html
              [glow=red,2,300]و[/glow]
              http://www.ictnic.com/communication-...roler-avr.html

[glow=red,2,300]PS/2 Library[/glow]
              http://www.mikroe.com/download/eng/d...s2_library.htm

دیدگاه

و در نهایت می خوای به درجه ای از برنامه نویسی و سخت افزار برسی که تنظیمات مربوط به هر بخش توسط کیبورد وارد برنامه بشه و تغییر کنه..
                ای خدا شکر درسته همین موضوعی که میگین هست متاسفانه من اینطوری به ذهنم نمیرسید که چطوری بگم همون تنظیمات رو وارد کنم تغییر کنه /بخدا دیگه داشتم ناامید میشدم / مشکل اصلی منم اینه ممنون کمکم کنید در این خصوص

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VSPACE
                  ای خدا شکر درسته همین موضوعی که میگین هست متاسفانه من اینطوری به ذهنم نمیرسید که چطوری بگم همون تنظیمات رو وارد کنم تغییر کنه /بخدا دیگه داشتم ناامید میشدم / مشکل اصلی منم اینه ممنون کمکم کنید در این خصوص
                  دوست عزیز VSPACE
                  امیدوارم لینکهای که در بالا قرار داده بودم مراجعه کرده باشی .
                  خیلی از مطالبی که من در طول تجربه کاری یاد گرفتم مدیون بچه های فرم eca و الان هم وظیفه خودم می دونم در مقابل دیگر دوستان این حق رو بجا بیارم
                  اما همینطور که خودت می دونی اول از همه باید خود انسان تمام تلاشش انجام بده و در نهایت در موارد ریزه کاری از دوستان تو فروم کمک بگیره ...
                  لینکهای که در بالا برات قرار دادم برای شروع کار و پیدا کردن جواب، مناسب بود و با مثالهای می تونستی یک برنامه نویسی مناسب رو شروع و منتظر بودم تا سوالات حرفه ای تری در باره جزئیات ازت ببینم , ..اما شما در مورد کلیات طرح سوال می پرسی و برای من جای تعجبه....
                  لطفا به لینک زیر مراجعه کنید .
                  [glow=red,2,300]پروژه ی ساخت ماشین حساب با استفاده از کیبورد و میکروکنترولر AVR[/glow]
                  http://www.ictnic.com/communication-...oller-avr.html

[glow=red,2,300]پروژه اتصال کیبورد کامپیوتر به میکرو کنترلر AVR با کدویژن[/glow]
                  http://www.picpars.com/170/-%D9%BE%D...8C%DA%98%D9%86
                  ,
                  :wow:این لینک پاین راست کارته:
                  امیدوارم استادید بزرگوار اگه ایرادی تو کار می بینند راهنمائی بفرمایند..بسیار سپاسگذارم
                  [glow=red,2,300]http://micro-avr.blogfa.com/post-54.aspx[/glow]

توضیح برنامه

=============

در خط اول معرفی آیسی atmega8 در خط دوم فرکانس کاری میکرو

خ سوم و چهارم پیکره بندی lcd 2*16 برای پورت B میکرو

و پیکره بندی کیبورد config keyboard که pind.2 برای کلاک کیبورد (پایه INT0 میکرو atmega8 ) و پایه pind.3 برای دیتای کیبورد پیکره بندی شده .

زیر برنامه key که جلوی keydata نوشتم هم برای کد اسکی حروف کیبورد هست که میکرو طبق این برنامه کلیدی را که ما فشار دادیم با توجه به زیر برنامه key کد اسکی حروف را میبینه و میفهمه که ما چه کلیدی را فشار دادیم.

در خط بعد متغیری به نام A تعریف کردیم که کد اسکی در این متغیر ریخته میشود

شروع حلقه do loop

با دستور getatkbd کد اسکی کلیدی که فشار دادیم در متغیر A ریخته شده

در خط بعد یه دستور شرط که گر A به غیر از 0 بود (برای زمانی که کلیدی فشار داده میشود )

میکرو به خط بعد رفته و A را در LCD نمایش میدهد (البته کد اسکی کلید فشار داده شده کیبورد <>>>>>> ولی اگر بخواهیم حرف یا عدد مربوط به کلیدی که فشار دادیم در روی lcd نمایش بدهد باید دستور زیر را بجای lcd a بنویسید که این دستور کد اسکی کلید کیبورد را به رشته ای تبدیل میکند .)

در خط بعد پایان شرط و پایان حلقه و میکرو در این حلقه منتظر میچرخد تا شما دوباره کلیدی را فشار دهید و میکرو آن را برای شما در lcd نمایش دهد.

در خط بعد زیر برنامه key که میکرو کد اسکی را از این زیر برنامه میخواند و باید دقیق نوشته شود تا کلید فشرده شده درست نمایش داده شود.

بهتر است سیم های کیبورد را به شکل زیر وصل کنید (همونطور که میبینید دو پایه کلاک ودیتای کیبورد باید به میکرو وصل شود.)

اضافه شده در تاریخ :
                  آموزش برنامه نویسی پیشرفته BASIC – پیکر بندی کیبورد
                  http://electronics98.com/%D8%A2%D9%8...%AF/#more-1377

دیدگاه

خیلی ممنونم از کمکتون واقعا تشکر میکنم با همین دو سه تا خط مشکل حل شد/
                    [code=c]
                    unsigned char w[5];
                    eeprom unsigned char max_e;
                    ---------------------------------------------------------------
                    if(rx_counter){
                    max_e=getchar();
                    }
                    sprintf(w,"Max=%d",max_e);
                    lcd_gotoxy(2,0);
                    lcd_puts(w);
                    [/code]
                    فقط یه مشکل این فقط کد اسکی ذخیره میکنه من میخوام الان مثلا با ترمینال پورت سریال 31 رو تایپ کردم همون 31 ذخیره بشه نه چیز دیگه ی /
                    مشکل الان فقط اینه مگه نه ارتباط میکرو هایپر ترمنال پورت سریال اوکی هست از نظر سخت افزاری مشکلی نیست.
                    من یه دستگاه دیدم با پورت سریال rs232 کار میکرد لاگر بود تو هایپر ترمینال میزدی براش Interval=15 بعد اینتر رو میزدی میرفت تو خود میکرو ثبت میشد تو پاسخش میگفت Interval=15 ok این چطوری این کارو انجام داده منم دوست دارم اینطوری پیش برم از تو محیط هایپر ترمینال با درگاه پورت سریال حالا وقتی زدم temp max=31 بره تومیکرو این عدد رو تو ایپرام ذخیره کنه تو پاسخش که یه جوابی هم بده که خیالم راحت باشه . همین / این حرکت رو نیازش دارم شدید همه کارم گره خورده به این/

دیدگاه

خواهش میکنم جواب بدین ؟؟؟؟ لطفا دوستان

دیدگاه

دیدگاه

وقت بخیر

مورد شما ساده هست !! شما اطلاعات رو از پورت سریال دریافت کنید و بعد از enter زدن !! بصورت دستوری و یا فانکشن کاراکترهای دریافتی رو بررسی کنید !! اگر دستور نوشته شده قابل قبول باشد پاسخ مناسب اعمال کنید و در غیر این صورت پیغام خطا به ترمینال برگردانید !!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VSPACE
                            مشکل الان فقط اینه مگه نه ارتباط میکرو هایپر ترمنال پورت سریال اوکی هست از نظر سخت افزاری مشکلی نیست.
                            من یه دستگاه دیدم با پورت سریال rs232 کار میکرد لاگر بود تو هایپر ترمینال میزدی براش Interval=15 بعد اینتر رو میزدی میرفت تو خود میکرو ثبت میشد تو پاسخش میگفت Interval=15 ok این چطوری این کارو انجام داده منم دوست دارم اینطوری پیش برم از تو محیط هایپر ترمینال با درگاه پورت سریال حالا وقتی زدم temp max=31 بره تومیکرو این عدد رو تو ایپرام ذخیره کنه تو پاسخش که یه جوابی هم بده که خیالم راحت باشه . همین / این حرکت رو نیازش دارم شدید همه کارم گره خورده به این/
                            گل پسر عزیز
                            لطفا نقشه شماتیک مداری که دارید کار می کنید برام قرار بدین ..(یا بلوک دیاگرام )
                            من تمام مکالمات شما رو مرور کردم ..
                            شما در ابتدا می خواستید از طریق کی برد کامپیوتر مستقیما با میکرو در ارتباط باشید :agree:
                            حال به نظر می رسه خواست شما ارتباط از طریق پورت RS232 به میکرو.... :eek:

هر نرم افزاری که بتونه با پورت RS232 ارتباط برقرار کنه برای این کار مناسبه ..متلب..LABVIEW ... هایپر ترمینال
                            هایبر ترمینال توی ویندوز XP وجود داشت اما الان نمی دونم تو ویندوز سون هست یا نه ......
                            مطالب در این مورد زیاده .., حتی توی این انجمن هم چندین بار در موردش صحبت شده ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe
                              وقت بخیر

مورد شما ساده هست !! شما اطلاعات رو از پورت سریال دریافت کنید و بعد از enter زدن !! بصورت دستوری و یا فانکشن کاراکترهای دریافتی رو بررسی کنید !! اگر دستور نوشته شده قابل قبول باشد پاسخ مناسب اعمال کنید و در غیر این صورت پیغام خطا به ترمینال برگردانید !!!!
                              سلام / لطفا همین توضیحاتی که فرمودین رو به تصویر بکشین خواهشا بتونیم مشکلی که چند ماه واقعا درگیرش هستم رو حل کنیم . ممنون میشم

دیدگاه

پاسخ : ذخـیـره مـقـادیـر وارد شـده تـوسـط USART &#1

نوشته اصلی توسط protelworker
                                گل پسر عزیز
                                لطفا نقشه شماتیک مداری که دارید کار می کنید برام قرار بدین ..(یا بلوک دیاگرام )
                                من تمام مکالمات شما رو مرور کردم ..
                                شما در ابتدا می خواستید از طریق کی برد کامپیوتر مستقیما با میکرو در ارتباط باشید :agree:
                                حال به نظر می رسه خواست شما ارتباط از طریق پورت RS232 به میکرو.... :eek:

هر نرم افزاری که بتونه با پورت RS232 ارتباط برقرار کنه برای این کار مناسبه ..متلب..LABVIEW ... هایپر ترمینال
                                هایبر ترمینال توی ویندوز XP وجود داشت اما الان نمی دونم تو ویندوز سون هست یا نه ......
                                مطالب در این مورد زیاده .., حتی توی این انجمن هم چندین بار در موردش صحبت شده ...
                                سلام دوست عزیز من تمام توضیحاتی که واقعا برای برطرف کردنشون کلی بحث کردم تو این انجمن رو بیان کردم و دوستان هم تا قسمت هایی کمک کردن اما متاسفانه به دلیل بی سابقگی بنده تو امور کد نویسی کدویژن نتونستم مشکل رو به درستی حل کنم و ارتباط من مشکلی نبود در جهت ارتباط میکرو با پورت سریال RS232 اما تنها مسله واقعی که بهش خیلی احتیاج دارم همون مشکل گزارش شده هست که نقل قول کردین یکی باشه که دیکته شده کامل توضیح بده خیلی ممنونش میشم من هر روز به این انجمن سر میزنم برای رسیدن کامل به جواب سوالم . حالا دوست عزیز گفتین بلوک دیاگرام من رو کامپیوتر شبیه سازی میکنم با پرتوس /

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X