پاسخ : خروجی 4.3 از ورودی 5
من شخصا تا حالا با Usb3.1 به بالا کارای الکترونیکی نکردم؛ اما ممکنه متریالش یکمی تغییر داده شده باشه، مثلا در صورتی که یک لایه نازک نقره روی خطوط کشیده بشه میتونه جریان آستانه 1.5 آمپری رو تا2.5 آمپر شیفت بده و.... و ممکنه این پاور بانکی که شما گذاشتید USB هاش رو خو ش میسازه و توی خطوطش از متریال خاصی استفاده کرده و شایدم نکرده باشه! اگر نکرده باشه آسمون به زمین نمیاد فقط دستگاه زود داغ میشه و عمرش به شدت کاهش پیدا میکنه( به جای 20 سال 5 سال عمر میکنه) علاوه براون کمتر دیوایزی وجود خارجی داره که نیازی به 2 آمپر داشته باشه، معمولا حداکثر یک آمپر هست.
یه تجربه:
دو سال پیش یه ماژولی رو برای کشور عراق تولید کردم و فرستادم، و توش سورس پاور رو از طریق یه شارژر و micro Usb طراحی کردم، جریان کاری مدار 0.8 آمپر بود بعد حدود 5 ماه خبر رسید که کلا ماژول ها از کار افتاده!
وقتی چندتاش رسید دستم دیدم خطوط مسی داخل میکرو Usb ها خورده شده! ودلیلش هم همین جریان بود و متریال های مزخرفی که چینی ها برای Usb استفاده کرده بودند.
نوشته اصلی توسط سامان تقی پور
یه تجربه:
دو سال پیش یه ماژولی رو برای کشور عراق تولید کردم و فرستادم، و توش سورس پاور رو از طریق یه شارژر و micro Usb طراحی کردم، جریان کاری مدار 0.8 آمپر بود بعد حدود 5 ماه خبر رسید که کلا ماژول ها از کار افتاده!
وقتی چندتاش رسید دستم دیدم خطوط مسی داخل میکرو Usb ها خورده شده! ودلیلش هم همین جریان بود و متریال های مزخرفی که چینی ها برای Usb استفاده کرده بودند.
دیدگاه