اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی 4.3 از ورودی 5

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خروجی 4.3 از ورودی 5

نوشته اصلی توسط سامان تقی پور
    میخوام ببینم چجوری میشه که 2A رو ساپورت کنه طوری که مشکلی براش پیش نیاد
    مادگیش
    چون توی توضیحات USB که توی wikipedia ببینین (یا همون عکسی که توی پاسخ های قبلی گذاشتم)، فقط USB 3.1 میتونه بالاتر از 2A جریان عبور بده

یعنی میخوام به پورت مادگی یه USB ولتاژ 5V و 2A بدم. اینو عبور میده؟ وقتی عبور میده داغ میکنه؟

اضافه شده در تاریخ :
    اینو ببینین:
    http://javanelec.com/productsDetails.aspx?id=10043

توی Datasheet اش نوشته:
    Current Rating: 1.5A

لینک Datasheet:
    http://s6.picofile.com/file/8218458776/DS1095.pdf.html

اضافه شده در تاریخ :
    ...
    من شخصا تا حالا با Usb3.1 به بالا کارای الکترونیکی نکردم؛ اما ممکنه متریالش یکمی تغییر داده شده باشه، مثلا در صورتی که یک لایه نازک نقره روی خطوط کشیده بشه میتونه جریان آستانه 1.5 آمپری رو تا2.5 آمپر شیفت بده و.... و ممکنه این پاور بانکی که شما گذاشتید USB هاش رو خو ش میسازه و توی خطوطش از متریال خاصی استفاده کرده و شایدم نکرده باشه! اگر نکرده باشه آسمون به زمین نمیاد فقط دستگاه زود داغ میشه و عمرش به شدت کاهش پیدا میکنه( به جای 20 سال 5 سال عمر میکنه) علاوه براون کمتر دیوایزی وجود خارجی داره که نیازی به 2 آمپر داشته باشه، معمولا حداکثر یک آمپر هست.
    یه تجربه:
    دو سال پیش یه ماژولی رو برای کشور عراق تولید کردم و فرستادم، و توش سورس پاور رو از طریق یه شارژر و micro Usb طراحی کردم، جریان کاری مدار 0.8 آمپر بود بعد حدود 5 ماه خبر رسید که کلا ماژول ها از کار افتاده!
    وقتی چندتاش رسید دستم دیدم خطوط مسی داخل میکرو Usb ها خورده شده! ودلیلش هم همین جریان بود و متریال های مزخرفی که چینی ها برای Usb استفاده کرده بودند.
    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

حالا به نظرتون چیکار کنم؟ :sad:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

حالا به نظرتون چیکار کنم؟ :sad:
        اگه یه مقداری درباره کاری که میخواهید انجام بدهید توضیح دهید شاید بتوان راه های بهتری پیدا کرد.
        اما در حالت کلی اگر شما این پورت های معمولی رو با جریان دو آمپر هم استفاده کنی فک کنم تا روزی هشت ساعت برای چهار سالی دوام بیاره( صرفا برای تغذیه) معمولا میکرو Usb ها خیلی به مشکل میخورن تو بحث جریان دهی چون پایه های جریانشون ضعیفه

دیدگاه

میخوام تغذیه مدار رو از پاور بانک بگیرم چون خروجی 2A داره
          توی مدار از SIM900 استفاده شده که برای تغذیه باید 2A جریان بکشه
          1 ماه کار کنه... بعدش منفجر هم بشه اشکالی نداره :mrgreen:
          مهم این 1 ماهه
          برم همین USB A رو بگیرم؟

دیدگاه

سیم 900 کجا ۲ امپر میکشه ؟ همه رو سرکار گذاشتی !! فقط به صورت پالس موقع تماس یا ارسال پیامک جریان میخواد اونم با خازن بعد از دیود حل میشه
            مدارت 500 میلی آمپر باشه کافیه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : خروجی 4.3 از ورودی 5

میخوام تغذیه مدار رو از پاور بانک بگیرم چون خروجی 2A داره
              توی مدار از SIM900 استفاده شده که برای تغذیه باید 2A جریان بکشه
              1 ماه کار کنه... بعدش منفجر هم بشه اشکالی نداره :mrgreen:
              مهم این 1 ماهه
              برم همین USB A رو بگیرم؟

من اولش فکر کردم میخوای موتور راه اندازی کنی :biggrin:
              Sim900 جریان کاریش خیلی کمتر از این حرفا هست شاید جریان های لحظه ای اون به 2 آمپر برسه(در حال اتصال به BTS) که اون جریان نهایتش در حد چند میلی ثانیه(بعید میدونم حتی) برسه؛ من شخصا با این ماژول کار نکردم اما طبق چیزی که توی دیتاشیت اون نوشته نه تنها سوکت USB کم نمیاره بلکه زیادم میاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
                من اولش فکر کردم میخوای موتور راه اندازی کنی :biggrin:
                Sim900 جریان کاریش خیلی کمتر از این حرفا هست شاید جریان های لحظه ای اون به 2 آمپر برسه(در حال اتصال به BTS) که اون جریان نهایتش در حد چند میلی ثانیه(بعید میدونم حتی) برسه؛ من شخصا با این ماژول کار نکردم اما طبق چیزی که توی دیتاشیت اون نوشته نه تنها سوکت USB کم نمیاره بلکه زیادم میاره
                میدونم جریان 2A اش برای یه لحظه هست. مثلا برای پیدا کردن شبکه
                منظورم اینه که مثلا حتی اگه 1 ثانیه جریان 2A بکشه، آیا USB توانایی عبور این جریان رو از خودش داره یا نه؟
                چون با توجه با اطلاعات داده شده توی سایت Wikipedia و همچنین Datasheet اون USB، جریان کمتر از 2A رو عبور میده

دیدگاه

میدونم جریان 2A اش برای یه لحظه هست. مثلا برای پیدا کردن شبکه
                  منظورم اینه که مثلا حتی اگه 1 ثانیه جریان 2A بکشه، آیا USB توانایی عبور این جریان رو از خودش داره یا نه؟
                  چون با توجه با اطلاعات داده شده توی سایت Wikipedia و همچنین Datasheet اون USB، جریان کمتر از 2A رو عبور میده
                  شما تو یک ثانیه جریان 10 آمپری هم میتونید از Usb بکشید؛ Usb یه المان فلزی هست مثل دیود جانکشن یا اتصالات نداره که ساختارش بهم بریزه، هر چقدر جریان این المان بالا بره به همون اندازه دماش بالا میره و به دمایی که بعد یک ثانیه میرسه عبارته از:
                  U=Pt=Vit=5*10*1=50 j
                  T=(Q-MCT0)/Mc
                  T دمای کلیوین M جرم برحسب کیلو گرم (با توجه به AWG) و C هم ثابت دمایی هست(400 میگرن معمولا برای مس)
                  جدول ثابت های دمایی هم اینجا هست:
                  https://rasekhoon.net/article/print/910694
                  که تقریبا برای یه خط منفی و مثبت Usb اگه بشینی حساب کنی(1گرم مس به کار رفته رو در نظر بگیر) میشه دمای تقریبا دمای 150 درجه که این دما برای یک ثانیه هست و بعد چند ثانیه دما به حالت عادی خودش بر میگرده و اختلالی در مدارت رخ نمیده جالبه بدونی دمای ذوب مس خیلی بالاتر از این حرفاست

خلاصه اینکه شما برای gsm استفاده کن هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه مشکلی تا چند سال پیش اومد با من :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X