اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شمارنده ی پالس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شمارنده ی پالس

سلام
    چطوری می تونم با کد ویژن ی برنامه بنویسم ک تعداد پالس های ورودی رو بشماره و تا از ی فرکانس عبور کرد واسم ی خروجی رو 1 کنه؟؟؟

پاسخ : شمارنده ی پالس

اینتراپ ( وقفه خارجی )
    I'm going to
    RWTH Aachen
    University

دیدگاه

ممنون
      من ب شدت در برنامه نویسی مبتدی هستم میشه یکم راهنمایی کنید یا ی برنامه با کد ویژن برام بزارید تا من از روش واسه خودم ی برنامه بنویسم ؟؟؟
      میخوام مثلا تا فرکانس پالس ورودی به 120 هرتز رسید یکی از خروجی ها رو یک کنه همین
      بازم تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
        ممنون
        من ب شدت در برنامه نویسی مبتدی هستم میشه یکم راهنمایی کنید یا ی برنامه با کد ویژن برام بزارید تا من از روش واسه خودم ی برنامه بنویسم ؟؟؟
        میخوام مثلا تا فرکانس پالس ورودی به 120 هرتز رسید یکی از خروجی ها رو یک کنه همین
        بازم تشکر
        موج ورودی تو بده به اینتراپت خارجی بعد یه متغییر تعریف کن تو برنامه بنویس نسبت به لبه بالا رونده حساس باشه یا پایین؟؟بعد تو هر دور یدونه به متغییر اضافه کن
        من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

راه حل استفاده از کانتر هست. اگر فقط قصد شمارش رو دارین میتونین از اینتراپت خارجی استفاده کنین ولی برای دقت مناسب از کانتر استفاده کنین. برای این هم که گفتین فرکانس رو بتونین رو اندازه بگیرین باید از یه تایمر هم استفاده کنین که در بازه های مختلف مقدار شمارش رو بررسی بکنه و اگر مثلا 120 باشه خروجی فعال بشه. در کل هم اینتراپت و هم کانتر برای شما کافیه(البته درست ترش کانتره) ولی برای سنجش فرکانس حتما باید از یه تایمر برای بررسی هم استفاده کنین.
          رویه کار هم اینجور هست که شما اول کانتر مثلا یک رو کانفیگ کنین که بشمره و تایمر صفر رو کانفیگ کنین که هر یک ثانیه یک بار سر ریز بشه. زمانی که وقفه تایمر فعال میشه باید مقدار شمارش شده رو ببینه و اگر برابر با مقدار مد نظر شما بود خروجی رو تحریک کنه!
          اگر هم مبتدی هستین اول با بسکام بنویسین تا روند کار دستتون بیاد بعد همون رو تو کد ویژن اجرا کنین
          Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

سلام به همه
            راستش من خیلی مبتدی هستم و چیز هایی هم ک بلد هستم از روی کتاب و جزویه یاد گرفتم نه کلاسی و نه استادی بوده ک بهم یاد بده ...
            ممنون میشم یک نفر بزرگی کنه و برام ی برنامه با کد ویژن بنویسه و بزاره اینجا تا من از رو اون ببینم و واسه خودم ی برنامه بنویسم
            بعد ی سوال ایا میکرو ها باید قابلیت خاصی داشته باشه برا این کار؟؟؟
            مثلا با attiny13 میشه این کار رو کرد؟؟؟

دیدگاه

درود
              برای این کار نیازی به میکرو نیست. با یه مدار منطقی ساذه میشه این کار رو انجام داد.
              مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
              از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
              جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
              این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
                درود
                برای این کار نیازی به میکرو نیست. با یه مدار منطقی ساذه میشه این کار رو انجام داد.
                سلام
                ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدین

دیدگاه

Untitled.jpg - 76 KB
                  مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
                  از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
                  جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
                  این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi