اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ولتاژ یکسان 1.5 ولت در همه پایه های میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل ولتاژ یکسان 1.5 ولت در همه پایه های میکرو

سلام
    من یه برد رو pcb زدم و بستم اما حالا همه پایه های میکرو (به جز vcc و gnd و avcc ) مقدار 1.5 ولت دارن. البته وقتی میکرو رو از روی مدار بر میدارم ولتاژ پایه ها صفر هست. با چند تا میکرو هم امتحان کردم اما جواب نداد. مشکل از چی میتونه باشه؟؟ اگه نیاز باشه میتونم شماتیک و pcb مدار هم بذارم.

پاسخ : مشکل ولتاژ یکسان 1.5 ولت در همه پایه های میکرو

نوشته اصلی توسط golpesarejahrom
    سلام
    من یه برد رو pcb زدم و بستم اما حالا همه پایه های میکرو (به جز vcc و gnd و avcc ) مقدار 1.5 ولت دارن. البته وقتی میکرو رو از روی مدار بر میدارم ولتاژ پایه ها صفر هست. با چند تا میکرو هم امتحان کردم اما جواب نداد. مشکل از چی میتونه باشه؟؟ اگه نیاز باشه میتونم شماتیک و pcb مدار هم بذارم.
    سلام
    لازمه.. بگذارید لطفاً :smile:
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

این هم از فایل شماتیک و pcb در نرم افزار التیوم

http://s3.picofile.com/file/8218563234/board.zip.html

دیدگاه

این هم از فایل شماتیک و pcb در نرم افزار التیوم

http://s3.picofile.com/file/8218563234/board.zip.html
        منظورم از شماتیک یه فایل عکس مرتب و تمیز بود که بشه ازش چیزی فهمید!!! فایل شما نامرتبه و اکثر نوشته ها توهم توهم شدند!
        به هر حال چنتا نکته به ذهنم رسید که میگم..
        1- ترانزیستوری که باهاش بازر رو درایو می کنید اشتباه هست.. بار باید روی کلکتور باشه، نه امیتر.
        2- پین هایی که ورودی هستند رو باید تعیین وضعیت کرده باشید. مثلاً اینکه Pullup باشن و یا ...

دیدگاه

ممنون
          من ارتباط ترانزیستور رو کلا قطع کردم
          پین ها هم تغییر دادم هیچ تاثیری نداشت متاسفانه :cry:

دیدگاه

ممنون
            من ارتباط ترانزیستور رو کلا قطع کردم
            پین ها هم تغییر دادم هیچ تاثیری نداشت متاسفانه :cry:
            مدارتون کار نمی کنه اصلاً ؟

دیدگاه

سلام سرعتم پایینه متاسفانه ممکن نیسصت دانلود کنم ، این مشکل به دلایل جزیی پدید میاد .

1-برای تغذیه اصلی خازن 1000میکرو و برای میکرو کنترلر 100میکرو و 100نانو قرار بدید .
              2-GND و VCC مدارتونم یه جایی دچار مشکل شده ، حتما مسیرهارو چک کنید ، و حتما با کاتر بعضی از قسمت های مشکوک مدارتونو بردارید که کاملا از VCC و GND جدا باشند .

و به احتمال 90% در PCB در قسمت پایه های میکرو دچار مشکل شدید (طراحی مشکل داره ) یا اینکه المانهایی که به میکرو داده میدن یا المانهای کنترل پذیر که به میکرو متصل هستند در قسمت اتصال به میکرو ایراداتی داره .

مسیر یابی کنید ، و به کمک کاتر(تیغ) ترک های مشکوکو قطع کنید ؛ حتما ایراد پیدا میشه .

دیدگاه

شماتیک رو ندیدیم ولی پایه ریست رو کنترل کن -- میکرو تو حالت ریست باقی مونده

دیدگاه

منظورم از شماتیک یه فایل عکس مرتب و تمیز بود که بشه ازش چیزی فهمید!!! فایل شما نامرتبه و اکثر نوشته ها توهم توهم شدند!
                  به هر حال چنتا نکته به ذهنم رسید که میگم..
                  1- ترانزیستوری که باهاش بازر رو درایو می کنید اشتباه هست.. بار باید روی کلکتور باشه، نه امیتر.
                  2- پین هایی که ورودی هستند رو باید تعیین وضعیت کرده باشید. مثلاً اینکه Pullup باشن و یا ...
                  فرق نداره بار روی کلکتور باشه یا امیتر. البته توی ac فرق داره ولی توی اینجا فقط این مهمه که جریان از کلکتور به امیتر باشه که اینجا همینطوره و مشکلی نداره.
                  www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabedi
                    فرق نداره بار روی کلکتور باشه یا امیتر. البته توی ac فرق داره ولی توی اینجا فقط این مهمه که جریان از کلکتور به امیتر باشه که اینجا همینطوره و مشکلی نداره.
                    خواهش می کنم اطلاعات و نظرتون رو فقط در مورد سوال دوستمون مطرح کنید و دنبال ایراد در نظرات دیگران نباشید.
                    برای سوییچ کردن ترانزیستور (NPN)، ولتاژ بیس باید در حدود 0.7V بالاتر از ولتاژ امیتر باشه. بعد فرق نداره که یه بازر 5V رو در امیتر ترانزیستور مداری قرار بدیم که کلاً با 5V درایو میشه؟؟ جای تعجب داره یکی بگه فرق نداره بار روی کلکتور باشه یا روی امیتر!!
                    در هر صورت اگر نظر جدیدی دارید، خوشحال میشیم که بفرمایید.

دیدگاه

خواهش می کنم اطلاعات و نظرتون رو فقط در مورد سوال دوستمون مطرح کنید و دنبال ایراد در نظرات دیگران نباشید.
                      برای سوییچ کردن ترانزیستور (NPN)، ولتاژ بیس باید در حدود 0.7V بالاتر از ولتاژ امیتر باشه. بعد فرق نداره که یه بازر 5V رو در امیتر ترانزیستور مداری قرار بدیم که کلاً با 5V درایو میشه؟؟ جای تعجب داره یکی بگه فرق نداره بار روی کلکتور باشه یا روی امیتر!!
                      در هر صورت اگر نظر جدیدی دارید، خوشحال میشیم که بفرمایید.
                      شاید از نظر تئوری حرف شما صحیح باشه ولی توی عمل حداقل در این مورد اینطور نیس. چندتا مدار میخواین بهتون نشون بدم که دارن اینطوری کار میکنن؟؟!! یعنی همونطوری که دوستمون بستن.
                      ولی نکته خوبی رو بهش اشاره کردید. ممنون
                      www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

اون چندتا مدار طراحیشون اونجوری بوده مهندس -- بار روی کلکتور یا روی امیتر دوتا طراحی جدا از هم هستش!!

دیدگاه

اون چندتا مدار طراحیشون اونجوری بوده مهندس -- بار روی کلکتور یا روی امیتر دوتا طراحی جدا از هم هستش!!
                          بله صددرصد فرق داره. من فقط همین مدار دوستمون رو گفتم که اینجوری هم کار میکنه.
                          www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabedi
                            شاید از نظر تئوری حرف شما صحیح باشه ولی توی عمل حداقل در این مورد اینطور نیس. چندتا مدار میخواین بهتون نشون بدم که دارن اینطوری کار میکنن؟؟!! یعنی همونطوری که دوستمون بستن.
                            ولی نکته خوبی رو بهش اشاره کردید. ممنون
                            عزیزم!! اگر قرار باشه نتایج تئوری با عملی متفاوت باشه که دیگه واویلا!! اصلاً پس دیگه برای چی پول خرج کنیم بریم دانشگاه؟!!! شما قراره مهندس بشید!! در مورد نظراتی که میدید باید خیییلی دقیق تر باشید!!
                            چه در تئوری و چه در عمل، همیشه برای سوییچ کامل ترانزیستور و داشتن حداقل تلفات، باید ترانزیستور رو جوری بایاس کنید که در ناحیه ی قطع و اشباع کار کنه. این ینی (در NPN) ترانزیستور باید جوری بایاس بشه که ولتاژ بیس به میزان 0.7V از امیتر بیشتر باشه تا دیود بیس-امیتر در بایاس فوروارد قرار بگیره و روشن بشه. این رو در تئوری یاد میگیریم و در عمل پیاده می کنیم!! وگرنه فایده ی این همه درس خوندن چی بوده؟؟؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز , منم یه بار این مشکلو داشتم , البته فایلتونو دانلود نکردم و مدار شما ر ندیدم ولی ایراد مدار من این بود که فیوزبیتها روی فرکانسی که داخل برنامه تعریف کرده بودم تنظیم نشده بود ...
                              امیدوارم مشکلتون زود حل بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X