اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

lمشکل در راه انداژی ماژول NRF24L01+PA+LNA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

lمشکل در راه انداژی ماژول NRF24L01+PA+LNA

سلام
    من قبلان واسه ارتباط سریال از ماژول askاستفاده میکردم که بردش کمتر از 10متر بود حالا میخوام از این ماژول استفاده کنم طبق این عکس یکی از پایه ها رو باید به تایمر اتمگا 32وصل کنم(منظورم پایه ی 4 هست) که من از همه ی تایمر های اتمگا 32برای کنترل دور متور استفاده کردم راه دیگه ای برای اتصال این پایه به دیگر پایه های میکرو هست
    یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت

پاسخ : lمشکل در راه انداژی ماژول NRF24L01+PA+LNA

لطفا اگه در این مورد اطلاعات دارین جواب بدین

دیدگاه

راه دیگش گمونم مآژول تبدیل این بردها به ttl یا usb هست در هر صورت همین که زدید بهترین راه هست و من خودم از همین روش استفاده می کنم . ولی می تونید تبدیلش کنید به پورت سریال که با اون کار کنید گمونم .
      اگرم اینطوریه می تونید دوتا میکرو رو به هم وصل کنید و یا از میکرو های دیگری که امکاناتشون بیشتره استفاده کنید

دیدگاه

سلام
        به نظرتون من میتونم یکی از پایه هایی رو که ازش استفاده نمیکنم با هاش pwm بسازم وبه جای pinB3از اون استفاده کنم و pin b3رو هم به ماژول nrf وصل کنم

دیدگاه

سلام ودرود به همه.
          1دونه سوال داشتم که ممنون میشم کمکم کنین
          1.شما فرض کنین من اومدم پایه ی CEماژول NRF رو به جای این که به PB3وصل کنم به پایه ی مثلا PA6وصل کردم ای حالا ایا با این تغییر با ید در برنامه ای که برای میکرو نوشتم باید تغییری ایجاد کنم که nrfبفهمه که من پایه رو تغییر دادم یا نه؟اگه جواب اره هست لطفا اگه بلدید به زبان کدویژن بنویسید ممنون
          2.

دیدگاه

سلام ودرود به همه ی دوستان عزیز
            من تونت خیلی گشتم ولی نتونستم مثالی پیدا کنم که بتونم ازش ریجستری های لازم واسه راه اندازی ماژول nrf رو یاد بگیرم واسه همین گفتم یه پروژه ی ساده بزارم اینجا تا یکی بهم کمک کنه و این ماژول رو بتونم راه اندازی کنم .
            خب حال عکسو میزارمhttp://s3.picofile.com/file/8218852142/1.png
            حالا اگه بخوایم برنامه ای واسه این مدار تو کد ویژن بنویسم که وقتی بوتون اولی رو فشار دادیم فرستنده عدد مثلا (32)رو به گیرنده بفرسته وبه گیرنده بگیم که وقتی عدد (32)رو در یافت کردی پرت آ0رو پنج ولت کنه(;PORTA.0=1) تا ledروشن بشه.
            اگه ممکه اساتیدی که کد ویژن بلدن وnrfراه اندازی کردن این برنامه ای که من به فارسی توضیح دادمو به زبان سی بنویسن تا منم کارم را بوفته ممنون. :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

من متوجه مشکلتون نشدم.شما توی را اندازی مشکل دارید یا با پایه ی ce؟
              از چه کدی استفاده میکنید؟
              پایه ce را کافیه به یکی از پایه های I/O میکرو وصل کنید و توی مد هم این تغییر را لحاظ کنید.
              آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

سلام دوستان مشکلم حل شد از همه بابت کمکاشون بخصوص اقاعلیرضا قربانی ممنونم
                :nice: :wow: :applause: :biggrin: :rolleyes: :agree: :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X