اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن از LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواندن از LCD

سلام

من میخام یه قفل رمزدار طراحی کنم با AVR و با زبان C که مقداریشو طراحی کردم ، حالا میخام برنامه ای رو بهش اظافه کنم که کاراکترهایی رو که کاربر وارد کرده لز LCD بخونه و تو یه متغییر ذخیره کنه تا در صورت برابری یه عمل دیگه ای رو انجام بده

چطوری میشه اطلاعات فرستاده شده به LCD رو خوند ازش؟؟؟

پاسخ : خواندن از LCD

نوشته اصلی توسط prince of persia
    سلام

من میخام یه قفل رمزدار طراحی کنم با AVR و با زبان C که مقداریشو طراحی کردم ، حالا میخام برنامه ای رو بهش اظافه کنم که کاراکترهایی رو که کاربر وارد کرده لز LCD بخونه و تو یه متغییر ذخیره کنه تا در صورت برابری یه عمل دیگه ای رو انجام بده

چطوری میشه اطلاعات فرستاده شده به LCD رو خوند ازش؟؟؟
    با سلام

اصولا ، خواندن از LCD ( حافظه LCD ) ، برای تجزیه و تحلیل بیتهای status رجیستر ( ready for command/data - busy - ...) و یا برای بازبینی و تغییرات در کاراکتر های حافظه LCD میباشد . و این حافظه بصورت RAM میباشد . و اصلا مناسب ذخیره سازی مقادیری همچون PASSWORD و مقایسه آن با اطلاعات ورودی ، نیست .

دیدگاه

پاسخ : خواندن از LCD

سلام ................

جناب نعیری درست میگن . برای این منظور شما می تونید از حافه ی EEPROM خود میکرو استفاده کنید . اگه منظورتون برنامشه که می تونیم همین جا با هم شروع کنیم . کار زیاد سختی نیست . (من بدون LCD رو انجام داده بودم ؛ عالی جواب میداد) .موفق باشید .
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X