اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه می توان ماژول WiFi مدل esp8266 به صورت مستقیم پروگرام کرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه می توان ماژول WiFi مدل esp8266 به صورت مستقیم پروگرام کرد؟

نوشته اصلی توسط ali_elect62
    بدون میکرو می خوام استفاده کنم مثل بقیه مبدل های سریال به wifi
    برا بدون میکرو خودت باید دست به کار بشی و برا خود ماژول کد بزنی، اون موقع ماژول دیگه از حالت فعلیش خارج میشه.
    مثل چه مدل مبدل هایی دقیقا؟

نوشته اصلی توسط arvinfx
    پس مبدل ارزونتری هم هست؟ این خودش یه واسته هم داره که لازم نیست،
    بردش چقدره؟
    اخه دیگه 10 ، 12 تومن برا وای فای چیه که ارزونترشو بخوای؟ این ماژول خروجیش سریال هست که برا استفاده ازش باید یه میکرو گذاشت تا بشه باهاش تبادل دیتا داشت، یه راه دیگش هم همونطور که گفتم اینه که برا خود ماژول کد بزنی، توضیحات بیشتر رو تو پست های قبلی گفتم.
    بردش هم بد نیست، یه سری از مدل های این ماژول مثل ESP8266-05 آنتن خارجی بهش وصل میشه و یه سری دیگه مثل مدل معمولیش ESP8266-01 رو PCB آنتن رو براش دراوردن، یه سری دیگش هم هست که هم آنتن سرامیکی رو بودرد دارد و هم آنتن خارجی بهش وصل میشه مثل ESP8266-07
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

چیپ ESP8266 یه میکرو کنترلر هست که به تازگی (2013) وارد بازار شده. اول از همه اینکه این چیپ در ماژولهای مختلفی وارد باز میشه که معروفترین اونها سری های ESP-XX هست. مثلا ESP-1 یا ESP-12. فرق اونها در دو تا چیز هست:

1- مهمترین مسئله ای که خیلی ها نمی دونن و اینکه این چیپ حافظه نداره و از یه چیپ کمکی به عنوان حافظه استفاده می کنه . در مدلهای مختلف بین 512k تا 4M موجود هست. مثلا ESP-7 حافظه اش یک مگ هست و ESP-12 چهار مگ
      2- این چیپ کلا 11 تا پایه GPIO داره به همراه یک ADC که در مدل های مختلف بسته به نوع طراحی فقط چند پین در دسترس هست. مثلا ESP-1 فقط 2 تاپین داره و ESP-7 همه پین ها رو داره

در مورد برنامه نویسی یه فریمور معرف هست که به صورت پیش فرض روی ماژول ها نصب شده به اسم Node MCU که برنامه نویسیش به زبان Lua هست و به صورت پیش فرض دستورات رو از پورت سریال میگیره و ارسال میکنه. آخرین نسخه از این فریمور که منتشر شده 0.9.6-dev_20150704 هستش. شما می تونید برنامتون رو به زبان Lua بنویسد و پ لود کنید. روش کار به این صورت هست که پس از روشن شدن حافظه بررسی میشه و اگر فایلی به نام init.lua در حافظه باشه اجرا میشه وگرنه منتظر می مونه تا از پورت سریال دستورات رو بگیره. در ضمن شما می تونید چندین فایل رو در حافظه ذخیره کنید و از طریق فایل init اونها رو فراخوانی کنید.
      دو تا برنامه اصلی واسه کار با فریمور اصلی یکی Lualoder هست که از لینک زیر می تونید دانلود کنید. خود برنامه و سایتش کامله . فکر نکنم دیگه توضیح بخواد . اگه خواست بگید توضیح بدم

http://benlo.com/esp8266/index.html#LuaLoader

یکی هم برنامه ESPlorer که روسی هست و باید قبلش جاوا رو سیستمتون نصب باشه

http://esp8266.ru/esplorer/

توجه داشته باشید که شما میتونید برنامه بنویسید. اصلا محدود نیستید.

بعد بریم سر مسئله مهمتر یعنی برنامه نویسی با Arduino
      شما می تونید با آردوینو برنامه بنویسید فقط توجه داشته باشید که این کار فریمور پیش فرض رو پاک می کنه. البته نگران نباشید توسط برنامه LuaLoader و از قسمت toold می تونید آخرین فریمور رو دانلود و توسط نرم افزار flasher که اونم توی منوی tools هست دوباره فریمور رو بریزید
      برای کار با آردوینو ورژن شما باید 1.6.5 یا بالاتر باشه .طریقه نصب هم به صورت تصویری اینجا هست

http://www.whatimade.today/esp8266-e...rogram-so-far/

اگه جایش ابهام بود بگید.

بعدش هم که بلد هستین دیگه. البته وقتی از منوی boards گزینه generic esp8266 board رو انتخاب می کنید کلی پارامتر به منوی tools اضافه میشه که ساده است ولی اگه اونم متوجه نشدین بگید توضیح بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus نمایش پست ها
        چیپ ESP8266 یه میکرو کنترلر هست که به تازگی (2013) وارد بازار شده. اول از همه اینکه این چیپ در ماژولهای مختلفی وارد باز میشه که معروفترین اونها سری های ESP-XX هست. مثلا ESP-1 یا ESP-12. فرق اونها در دو تا چیز هست:

1- مهمترین مسئله ای که خیلی ها نمی دونن و اینکه این چیپ حافظه نداره و از یه چیپ کمکی به عنوان حافظه استفاده می کنه . در مدلهای مختلف بین 512k تا 4M موجود هست. مثلا ESP-7 حافظه اش یک مگ هست و ESP-12 چهار مگ
        2- این چیپ کلا 11 تا پایه GPIO داره به همراه یک ADC که در مدل های مختلف بسته به نوع طراحی فقط چند پین در دسترس هست. مثلا ESP-1 فقط 2 تاپین داره و ESP-7 همه پین ها رو داره

در مورد برنامه نویسی یه فریمور معرف هست که به صورت پیش فرض روی ماژول ها نصب شده به اسم Node MCU که برنامه نویسیش به زبان Lua هست و به صورت پیش فرض دستورات رو از پورت سریال میگیره و ارسال میکنه. آخرین نسخه از این فریمور که منتشر شده 0.9.6-dev_20150704 هستش. شما می تونید برنامتون رو به زبان Lua بنویسد و پ لود کنید. روش کار به این صورت هست که پس از روشن شدن حافظه بررسی میشه و اگر فایلی به نام init.lua در حافظه باشه اجرا میشه وگرنه منتظر می مونه تا از پورت سریال دستورات رو بگیره. در ضمن شما می تونید چندین فایل رو در حافظه ذخیره کنید و از طریق فایل init اونها رو فراخوانی کنید.
        دو تا برنامه اصلی واسه کار با فریمور اصلی یکی Lualoder هست که از لینک زیر می تونید دانلود کنید. خود برنامه و سایتش کامله . فکر نکنم دیگه توضیح بخواد . اگه خواست بگید توضیح بدم
        ......
        سلام دوست عزیز
        ممنون میشم اگه یک آموزش برای کار با این ماژول بذارید
        من با at command کار کردم ، البته خیلی جزئی در حد راه اندازی یک اکسس پوینت و ارسالو دریافت باهاش
        ولی مشکلم این بود که با قطع تغذیه یک بخش از تنظیماتش هم پاک می شدبرای همین فکر کنم باید با برنامه نویسی این کاروانجام بدم
        داخل سایتای خارجی رو هم گشتم، یک مقدار گیج کننده بود، و لینک هایی هم که داده بودید رفتم و خوندم اما برای شروع کافی نبود
        ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
        آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
        کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
        از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkknightrobo نمایش پست ها
          سلام دوست عزیز
          ممنون میشم اگه یک آموزش برای کار با این ماژول بذارید
          ............
          سلام دوستان عزیز
          من بالاخره به کمک یکی از دوستان این ماژولو program کردیم.
          تو پست بعدی توضیح میدم این کارو
          موفق باشید!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راه اندازی ماژول esp8266
          راه اول استفاده از at command می باشد
          راه دیگر استفاده از برنامه*نویسی می*باشد، برنامه*نویسی این برنامه بر مبنای میکروپایتون می*باشد.
          برای برنامه*نویسی با این ماژول ابتدا باید nodmcu را بر روی آن ریخت. برای این کار از برنامه*ی ESP8266Flasher استفاده می*کنیم. ماژول را از طریق پورت سریال به رایانه متصل می*کنیم پایه*های gpio0 و gpio15 و gpio2 را بر اساس جدول و مورد دوم، یعنی برنامه*ریزی توسط یوزارت متصل می*کنیم.
          در نرم*افزار فلشر در سربرگ advance می*توانیم تنظیمات ارتباط سریال را مشخص کنیم،
          در سربرگ config
          می*توانیم nodmcu های مورد نظر خود را در آدرس*های دلخواه ذخیره کنیم.
          با زدن گزینه*ی flash ap mac و sta mac نمایان می*شوند و فلش ماژول شروع به پروگرم شدن می*کند. برای ارتباط با این ماژول مخصوصا در هنگام فلش کردن بهتر است از pl استفاده شود.
          بعد از تمام شدن پروگرم کردن، در پایین نرم*افزار این مورد تایید می*شود.
          سپس اتصالات پایه*ها را بر اساس لود شدن از روی فلش(اجرای عادی) قرار داده و ماژول را ریست می*کنیم.
          حال برای پروگرم کردن می*توان از نرم*افزارهای esplorer یا lualoader استفاده کرد.
          بعد از باز کردن این نرم*افزارها تنظیمات سریال را تنظیم می*کنیم و با ماژول ارتباط برقرار می*کنیم.
          آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
          کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
          از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

سلام ،من اول تونستم با دستورات at با ماژولم ارتباط برقرار کنم ولی بعد پروگرام کردن دیگ ب دستوراتم جواب نمیده (at) میخوام بدونم چند بار میشه این مازولارو پروگرام کرد کاری برای erase کردنشون میشه انجام دا اونطوری که من میدونم با ریست کردن کدای قبلی پاک نمیشه ممنونم از قبل بابت کمکتون [MENTION=86302]pinkplus[/MENTION]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X