اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید فقط یک پالس با هر بار فشار کلید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تولید فقط یک پالس با هر بار فشار کلید

سلام
    من مداری بستم به که با هر بار فشار دادن یک کلید مقدار تایمر کانتر یک واحد افزایش پیدا کنه و بعد این مقدار روی صفحه نمایش داده بشه. ولی مشکلی که وجود داره اینه که با هر بار فشار کلید چندین واحد افزایش پیدا میکنه. نمی دونم چه قطعه یا مداری باید سر راه بزارم که جلوی این پالس های اضافی گرفته بشه. کسی می تونه راهنمایی کنه؟
    ممنون
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

پاسخ : تولید فقط یک پالس با هر بار فشار کلید

نوشته اصلی توسط siyavash2k
    سلام
    من مداری بستم به که با هر بار فشار دادن یک کلید مقدار تایمر کانتر یک واحد افزایش پیدا کنه و بعد این مقدار روی صفحه نمایش داده بشه. ولی مشکلی که وجود داره اینه که با هر بار فشار کلید چندین واحد افزایش پیدا میکنه. نمی دونم چه قطعه یا مداری باید سر راه بزارم که جلوی این پالس های اضافی گرفته بشه. کسی می تونه راهنمایی کنه؟
    ممنون
    اگر از وقفه استفاده می کنید به جای حساس به لبه، به حساس به سطح پایین تغییر بدین.البته پایه وقفه رو هم پول پ کنین.در ضمن این مشکل برای کلید عادی هست و برای همین همواره توصیه میشه برای خوندن کلید از debounce استفاده بشه.یعنی اول مقدار کلید خونده بشه و یه وقفه کوتاه و دوباره خونده بشه و بر اساس این یکی عمل کنه.چون تا زمان درست شدن پالس کلید یکمی زمان میبره
    Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

از وقفه استفاده نمی کنم. کی پد هم نیست که دیبانس و .... مطرح باشه. یک کلید ساده که به یک کانتر متصل هست. نمی دونم باید از اشمیت تریگر استفاده کرد. مونو استابل یا ...
      من الکترونیک خیلی وارد نیستم.
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
        از وقفه استفاده نمی کنم. کی پد هم نیست که دیبانس و .... مطرح باشه. یک کلید ساده که به یک کانتر متصل هست. نمی دونم باید از اشمیت تریگر استفاده کرد. مونو استابل یا ...
        من الکترونیک خیلی وارد نیستم.
        اسم این مشکل شما بانسینگ bounce هست
        راه حل نرم افزاری میتونید از یک وقفه کوچک استفاده کنید
        راه حل سخت افزاری میتونید با یک خازن و سلف یه فیلتر پایین گذر بسازید
        رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
          اسم این مشکل شما بانسینگ bounce هست
          راه حل نرم افزاری میتونید از یک وقفه کوچک استفاده کنید
          راه حل سخت افزاری میتونید با یک خازن و سلف یه فیلتر پایین گذر بسازید
          یکمی توضیح بیشتر بدین. راه حل نرم افزاری فکر نکنم برای کارم جوابگو باشه.
          مطمئن هستین که مونواستابل و ... به کار نمی یان؟

دیدگاه

با آی سی 555 میتونی این مدار رو به راحتی بسازی
            اما اگر فقط بخوای با میکرو بسازی باید از وقفه استفاده کنی و با یه تایمر پالس رو با اندازه دلخواه در خروجی ظاهر کنی
            یه روش هم که الان به نظرم میرسه ، کد نویسی خاصه که با هر بار تغییر کلید از صفر به یک و مجدد یک به صفر و بکار بردن چند تا متغیر لبه ها رو تشخیص داد و خروجی رو به اندازه لازم تحریک کرد
            البته این روش آخر یه الگوریتم دقیق میخواد که باید روش فکر بشه

دیدگاه

اون ای سی 555 فکر کنم معقول تر باشه. در واقع می خوام اون نویز ها و لرزش ها را حذف کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X