اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار شارژ اتوماتیک باتری خشک با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی مدار شارژ اتوماتیک باتری خشک با avr

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    ممنون دوست عزیز: منظور از (در ابتدا باید جریان محدود بشه) چیست؟
    من یک مدار میخوام مثل اینکه بتونه باتری خشک به صورت اتومات شارژ کند!! شما فرض کنید یک سیستم امنیتی دارید که بهش باتری بک اپ 12 ولت فلان امپر مثلا نصب هست زمانیکه برق قطع شد باتری باید اتومات به مدار وصل شود !!! فرض کنید تا 10 ساعت برق قطع بود شارژ باتری تمام شد بعد اش چی؟ یک نفر باید ان جا باشد که به صورت دستی باتری بک اپ را شارژ کند !!باید یک مدار باشد که باتری مدار را همزمان با از بین رفتن شارژ باتری : از اول شارژ کند !! و هم باتری به مدار وصل باشد و...
    به نظر شما ان مداری که گذاشتم این کار را انجام نمی دهد با adc ؟ اگر مدار بهتری سراغ دارید لطف کن معرفی کن.
    سپاس
    برای شارژ باطری درست نیستش که مستقیم به منبع ولتاژ وصلش کنید در ضمن باطری رو از یک حدی هم نباید بیشتر دشارژ کنید فرض کنید باتری 70% شارژ داره وصلش کنید به منبع شاید 2-3 امپر جریان بکشه که بعد یک مدت کوتاه این جوری شارژ شدن باتری خراب می شه باطری یک حداکثر جریان داره مثلا 1 امپر که شما باید جریان رو محدود کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مدار های شارژر باتری خشک رو ببینید برای شارژ اتوماتیک هم مدار های انالوگ به اندازه کافی خوب هستند و باطری پس از شارژ کامل از مدار خارج می شه شما فقط کافیه با میکرو اخطار های لازم در خصوص قطع برق یا خالی شدن باتری رو بدین ....
    التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra
      برای شارژ باطری درست نیستش که مستقیم به منبع ولتاژ وصلش کنید در ضمن باطری رو از یک حدی هم نباید بیشتر دشارژ کنید فرض کنید باتری 70% شارژ داره وصلش کنید به منبع شاید 2-3 امپر جریان بکشه که بعد یک مدت کوتاه این جوری شارژ شدن باتری خراب می شه باطری یک حداکثر جریان داره مثلا 1 امپر که شما باید جریان رو محدود کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مدار های شارژر باتری خشک رو ببینید برای شارژ اتوماتیک هم مدار های انالوگ به اندازه کافی خوب هستند و باطری پس از شارژ کامل از مدار خارج می شه شما فقط کافیه با میکرو اخطار های لازم در خصوص قطع برق یا خالی شدن باتری رو بدین ....
      ممنون دوست عزیز: منظور شما این هست که نمی توان باتری را همزمان به اداپتور برای شارژ و مدار وصل کرد و باتری خراب می شود!!! شما فرض کن باتری 12 ولت 2 امپر هست اگر بهش اداپتور مثلا 12 ولت 2 امپر وصل کنیم برای شارژ چی؟ اینطوری بیشتر از حد نیاز ایا باز جریان می کشد؟
      من از دیدگاه امنیتی میگم! مثلا یک موقع شارژ باتری تمام شد باید از مدار جدا بشه و دوباره وصل بشه به مدار شارژ باتری خشک و دوباره وصل بشه به مدار اصلی !! اینطوری که اصلا جالب نیست !!
      هیچ راهی یعنی وجود نداره!!
      سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
        ممنون دوست عزیز: منظور شما این هست که نمی توان باتری را همزمان به اداپتور برای شارژ و مدار وصل کرد و باتری خراب می شود!!! شما فرض کن باتری 12 ولت 2 امپر هست اگر بهش اداپتور مثلا 12 ولت 2 امپر وصل کنیم برای شارژ چی؟ اینطوری بیشتر از حد نیاز ایا باز جریان می کشد؟
        من از دیدگاه امنیتی میگم! مثلا یک موقع شارژ باتری تمام شد باید از مدار جدا بشه و دوباره وصل بشه به مدار شارژ باتری خشک و دوباره وصل بشه به مدار اصلی !! اینطوری که اصلا جالب نیست !!
        هیچ راهی یعنی وجود نداره!!
        سپاس
        این اتفاق خود به خود انجام می شه همیشه مدار به شارژ هستش و اگه باطری شارژ نداشته باشه شارژ می شه و وقتی برق قطع بشه باتری به داخل مدار میاد کسی هم لازم نیست بیاد ...
        من زمانی رو گفتم که برق رفته و مدتی گذشته و باتری هم داره خالی می شه اون موقع یک اخطار بده که با باتری پر دیگری جاش عوض بشه که مدار از کار نیفته
        التماس دعا

دیدگاه

این اتفاق خود به خود انجام می شه همیشه مدار به شارژ هستش و اگه باطری شارژ نداشته باشه شارژ می شه و وقتی برق قطع بشه باتری به داخل مدار میاد کسی هم لازم نیست بیاد ...
          من اینجا متوجه نمیشم !! الان در مورد چی دارید توضیح می دهید!! مدار باتری بک اپ یا مدار شارژ اتومات باتری خشک؟
          من زمانی رو گفتم که برق رفته و مدتی گذشته و باتری هم داره خالی می شه اون موقع یک اخطار بده که با باتری پر دیگری جاش عوض بشه که مدار از کار نیفته
          خب این حالت باید چطوری طراحی بشه؟ با میکرو و adc ؟
          بعداش اینکه این حالت نیاز به حضور فیزیکی داره !! فکر کنید مدار در جایی هست که امکان حضور ادم در ان مکان سخت باشه و...
          راستی به این تایپیک هم یک سری بزنید لطفا:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=115704.msg753482#msg753482
          سپاس

دیدگاه

شاید من درست متوجه مساله شما نشدم فلسفه باتری برای بک اپ هستش و چند تا باتری بک اپ رو نمی تونم درک کنم اگه می خواید باتری تون دیر تموم شه از باتری های با ظرفیت بیشتر استفاده کنید یا اگه می خواید به صورت موازی از شون استفاده کنید مدار تون رو دو قسمت کنید ...
            میکرو هم می تونه این کمک رو بهتون بکنه که وقتی باتری ها تموم میی شه اخطار بده ( هر تعداد که باتری دارید) و یا وقتی تغذیه ورودی قطع می شه قسمت های کم اهمیت رو خاموش کنه اگه نه شما باتری هاتو می زاری وصل می کنی به مدار شارژ همیشه پر نگه داشته می شه وقتی هم که تغذیه قطع بشه باتری ها توی مدار هستند ...
            التماس دعا

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: میگم یک باتری 12 ولت مثلا 2 امپر تا چند روز بدون اینکه جریانی ازش کشیده بشه دوام میاره؟یا مثلا به مدار وصل باشد ولی فقط در زمان قطع برق : مدار اصلی ازش تغذیه کند.
              ==============================
              دوستان دیگه در این مورد نظری ندارند!!

دیدگاه

با سلام
                یه سوال
                اصول شارژ صحیح باطری خشک دقیقا چطور هست؟
                با تشکر
                روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jafar2000 نمایش پست ها
                  با سلام
                  یه سوال
                  اصول شارژ صحیح باطری خشک دقیقا چطور هست؟
                  با تشکر
                  سلام دوست گرامی

برای شارژ باتری های شارژی معمولا ماکزیمم جریان شارژ رو 0.1 ماکزیمم جریان دهی باتری در نظر میگیرن
                  اگه جریان شارژ از این مقدار تجاوز کنه باتری دچار صدمه خواهد شد
                  هر چه جریان شارژ بیشتری برای باتری در نظر بگیرید باتری زود تر شارژ خواهد شد و برعکس
                  هر چه جریان شارژ و دشارژ باتری کمتر باشه عمر باتری بیشتر خواهد بود
                  موفق باشید
                  آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

,ولتاژ شارژ باید چقدر باشه (مثلا برای باطری 12 ولت )؟ فورمول خواصی داره ؟
                    با تشکر
                    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

ولتاژ شارژ روی باتری ها اکثرا نوشته شده. و مقدار ولتاژ در حالت شارژ کامل و خالی بودن رو می نویسن.
                      چرا ناراحتی پاتریک!
                      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                      - از دیدنش ناراحت شدی؟
                      + نه
                      پس چی ناراحتت کرده
                      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      محصولات

دیدگاه

سلام. یک سوال درباره طراحی مدار شارژر باتری با میکرو دارم. برای اینکه بفهمیم باتری نیاز به شارژ داره ولتاژ باتری رو با adc میخونیم و اگه کم بود به میکرو دستور وصل کردن شارژر رو میدهیم. خب تا اینجای کار مشکلی نیست. پس از وصل شارژر باید ولتاژ باتری خونده بشه که مطمئن بشیم که شارژ شده و میکرو دستور قطع شارژر رو بده. به نظرتون اینجا به مشکل نمیخوریم؟ ما میخواهیم ولتاژ باتری رو بخونیم اما باتری به شارژر وصله. این باعث نمیشه به جای ولتاژ باتری ولتاژ شارژر رو بخونیم؟

Sent from my LG-K520 using Tapatalk

دیدگاه

با سلام
                          در شارژ کردن باتری های برای فهمیدن نقطه قطع شارژ از جریان کشیدن باتری به هنگام شارژ استفاده میشود .

دیدگاه

در مورد جریان به مشکل نمیخوریم؟ باتری و شارژر با هم موازی هستند پس ولتاژ و جریانشون با هم جمع نمیشه؟ شاید من اشتباه میکنم. ممکنه راهنمایی کنید؟

Sent from my LG-K520 using Tapatalk

دیدگاه

در ابتدای کار که باتری خالی است جریان بیشتری نسبت به وقتی شارژ کامل است میکشد لذا اگر جریان شارژ را اندازه گیری کنید میتوانید بفهمید که باتری کاملا شارژ شده یا خیر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

به اعتقاد من شما ابتدا باید روی شارژرهای اتوماتیک آنالوگ مطالعه کافی نمایید تا اساس کار را کاملا درک نمایید سپس به ساختن شارژر دیجیتال با استفاده از میکرو بپردازید هرچند که معمولا مدار شارژرها آنالوگ است و شما اصرار براین دارید که دیجیتال بسازید!!!!

دیدگاه

در باتری های خشک به گفته دوستمون برعکس باتری های لیتیومی باید برای تشخیص شارژ شدن باتری از سنس جریان استفاده کرد. مقدار ولتاژ باتری نوسان زیادی در حالت شارژ داره و اگر از روش سنس ولتاژ استفاده کنید اصلا جالب در نخواهد آمد.
                                چرا ناراحتی پاتریک!
                                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                                + نه
                                پس چی ناراحتت کرده
                                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                                محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X