اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

MMC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

MMC

salam dostan
    age man mmc ro be micro vasl konam mishe data ke tu mmc zakhire shode ro be port movazi yani har bit ro be ye pin bedim ya bayad be sorate serial az micro kharej beshe va ba ic 74HC595 data khoruji az micro be movazi tabdil beshe?

پاسخ : MMC

نوشته اصلی توسط sharafi123
    salam dostan
    age man mmc ro be micro vasl konam mishe data ke tu mmc zakhire shode ro be port movazi yani har bit ro be ye pin bedim ya bayad be sorate serial az micro kharej beshe va ba ic 74HC595 data khoruji az micro be movazi tabdil beshe?
    سلام .............

نمی دونید چقدر طول کشید تا این دو خط لاتین رو خوندم !!!!!!!!!!!!!!

برای استفاده از MMC و ارتباط اون با میکرو از SPI باید استفاده کنید . حالا بعد از این مرحله که شما کد های هگز رو دریافت کردید (از MMC) می تونید اونها رو در قالب دستورات کنترلی بدید به یکی از پورت های میکروتون .
    در این صورت شما تونستید بایت دریافتی رو با یکی از پورت ها monitor کنید . موفق باشید .
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

mamnon az pasokhetoon
      data bayad be sorate serial az micro kharej mishe ya be sorate movazi?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sharafi123
        mamnon az pasokhetoon
        data bayad be sorate serial az micro kharej mishe ya be sorate movazi?
        سلام .........

همونطور که خدمتتون گفتم قراره توی این سایت فارسی تایپ کنیم ؛ پس لطفا .!!!!!

ببینید اگه میخواید بر طبق روشی که گفتم عمل کنید ، باید بدونید که دیتا به صورت هشت بیت موازی از میکرو خارج میشه . مگه اینکه شما منظور دیگه ای داشته باشید که اون وقت باید فکر دیگه ای بکنیم . حالا اگه میشه ، یه کم در مورد کاری که میخواید بکنید بیشتر توضیح بدید (البته فارسی) موفق باشید .

دیدگاه

salam
          man az computere sherkat estefade mikonam nemitoona farsi type konam
          mazerat mikham
          chon data be sorate serial az mmc khonde mishe aya mishe un data ke 0 va 1 hastan ru tu bastehate 8 atyi gharar dad bad be portd micro atmega32 ferestad? age emkan dare chetoori?
          ba tashakor
          mohammad sharafi

دیدگاه

سلام .....................

ببینید شما برای اینکه این کار رو انجام بدید باید از اصول ارتباط SPI مطالبی رو بدونید .

برای پروتکل SPI میایم و بسته های بایتی رو با اصول و قاعده ای خاص ارسال می کنیم که میزان کلاک ارسال هم می تونه خیلی تعین کننده باشه .

شما به لینک زیر یه نگاه بندازید بعد بحث رو ادامه میدیم . موفق باشید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
              سلام .....................

ببینید شما برای اینکه این کار رو انجام بدید باید از اصول ارتباط SPI مطالبی رو بدونید .

برای پروتکل SPI میایم و بسته های بایتی رو با اصول و قاعده ای خاص ارسال می کنیم که میزان کلاک ارسال هم می تونه خیلی تعین کننده باشه .

شما به لینک زیر یه نگاه بندازید بعد بحث رو ادامه میدیم . موفق باشید .

سلام ...............

شرمنده لینک نیومده بود ...

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18312.0

نوشته اصلی توسط FAM
              سلام
              آقا محسن من کسیم که بهش میل زدی تو ایران ال ای دی کارمو دیدی
              دارم روی تابلوت کار میکنم
              جریان چیه دوست عزیز؟ ارتباط این مطلب با این تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X