اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نکات مربوط به طراحیpcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نکات مربوط به طراحیpcb

سلام
    به نظر من ظراحی pcb تاثیر بسیار زیادی در گرفتن نتیجه نهاییی داره مخصوصا در طراحی مدارات میکروکنترلرها
    به همین دلیل احساس میکنم خوبه در اینجا پیرامون شیوه طراحی pcb در این مدارات بحث بشه

پاسخ : نکات مربوط به طراحیpcb

تو اینجا عبدالله حسنی چیزای خوبی گذاشته:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18456.msg87410#msg87410

دیدگاه

سلام حامد جان
      آقا من می خوام در مورد اینکه مثلا فاصله ترکها چقدر باشه ؛ضخامت ترکها چقدر باشه برا جریانهای مختلف؛نرکهایی که از میکزو میان و مخصوصا از adc میکرو چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟و کلا در این موارد توصیح میخوام.میخوام به یه استاندارد جهانی تو کشیدن pcb برسم
      اگه کمک کنید ممنونم

دیدگاه

والا تا اونجایی که من می دونم ، فاصله ترک ها بستگی به جریان عبوری ، عمق مس و یه سری عوامل دیگه داره که رابطه خطی هم ندارند. ولی یه دفعه که سرچ می کردم برای بعضی موارد خاص یه جدول تهیه شده.
        اما نکاتی رو که به ذهنم میرسه:
        1- در طراحی PCB واحد اندازه گیری رو مشخص کن
        2- برای کار یک GRID مناسب انتخاب کن
        3- Track های بزرگتر مقاومت DC کمتری دارند، دارای اندوکتانس کمتری هستند ، در تولید ارزون تر و ساده ترند و به سادگی هم دوباره کاری و بازبینی میشند
        4- قطر مس ، دمای کاری و جریان عبوری در اندازه Track ها موثرند.
        5- نسبت قطر PAD به قطر Hole باید کنترل بشه. یک قانون ساده و البته نانوشته میگه نسبت PAD به Hole باید حدودا 1.8 باشه یا اینکه PAD باید حداقل 0.5 میلی متر بزرگتر از Hole باشه
        6- برای IC های SO بهتره از PAD بیضی استفاده بشه. تو SIP پین اول مستطیله
        و . . .

دوستان اگه اطلاعاتی دارن ما رو بی نصیب نذارن

دیدگاه

ممنون از اطلاعاتتون.

تو نقشه pcb یه مدار، یه سوراخ (همون hole!) هستش که به هیچی وصل نیست. روی نقشه شماتیک هم روی سوراخ پایه مربوط به اون قطعه ضربدر خورده (یعنی به هیچ جا) ولی روش نوشته PAD. این چیه و به کجا وصل میشه؟ ماله زمینه کریستال هم نیست، چون کریستال نداره..
          ممنون
          دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

ممکنه این Pad یک پیش بینی برای استفاده در آینده بوده . امکانش هست نقشه PCB رو بذاری؟

دیدگاه

سلام

برای محاسبه ی ضخامت ترک ها می تونید از این سایت استفاده کنید :

http://circuitcalculator.com/wordpre...th-calculator/
              حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X