اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت فلاشر با اتمگا هشت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت فلاشر با اتمگا هشت

سلام دوستای عزیز
    من قصد دارم با اتمگا هشت یک فلاشر طراحی کنم که بتونم هم توسط اون سرعت چشمک زدن ال ای دی ها و هم نور ال ای دی ها رو کم و زیاد کنم. ان شالله اگه دوستان کمک کنند میخواهم فلاشر تجاری وارد بازار کنم. لدفن در این پست مرا یاری کنید. ممنونم
    این نمونه ی دوکانال مدار مذکور هست .
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

پاسخ : ساخت فلاشر با اتمگا هشت

سلام. در کدوم قسمت مشکل دارید؟
    انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

سلام. کاری که می خواید اتجام بدید در سطح ساده است. ولی بهتر بود نکات زیر را توضیح می دادید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

1. چقدر با الکترونیک آشنایی دارید؟
      2. با چه زبانی برنامه می نویسید؟
      3. فلاشر چند کانال باشد؟
      4. از ماسفت استفاده می کنید یا ترانزیستور

در یک توضیح کوتاه بهتره (صرف نظر از پرداختن به سخت افزار) شما می تونید شدت روشنایی را با PWM کنترل کنید و با استفاده از ACD سرعت چشمک زن را که PWM نیز باید به ADC متصل شود. یعنی طول پالس با مقدار خوانده شده از ADC متناسب باشد.
      این تاپیک را نیز ببینید : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90246.0
      STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Javad Moosavi
        سلام. کاری که می خواید اتجام بدید در سطح ساده است. ولی بهتر بود نکات زیر را توضیح می دادید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

1. چقدر با الکترونیک آشنایی دارید؟
        2. با چه زبانی برنامه می نویسید؟
        3. فلاشر چند کانال باشد؟
        4. از ماسفت استفاده می کنید یا ترانزیستور

در یک توضیح کوتاه بهتره (صرف نظر از پرداختن به سخت افزار) شما می تونید شدت روشنایی را با PWM کنترل کنید و با استفاده از ACD سرعت چشمک زن را که PWM نیز باید به ADC متصل شود. یعنی طول پالس با مقدار خوانده شده از ADC متناسب باشد.
        این تاپیک را نیز ببینید : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90246.0
        ممنونم
        من لیسانسالکترونیک هستم و الان ی دفترنورپردازی دارم میخوام یه فلاشری بسازم که کم و کسری نداشته باشه شاید من توی ماه 10 تا فلاشر برای تابلوهای خودم استفاده کنم ولی میخواهم یه فلاشری باشه بدون رقیب.
        فلاشر ارزون قیمت با قابلیتهای بالا. کم و زیاد کردن نور و سرعت و رقض نورهای مختلف با کلید. و...
        میخواهم تعدادش قابل تغییرباشه از 4 کانال تا 22 کانال. از تی ای پی های اس ام دی میخواهم استفاده کنم و سپس داخل باکسی زیبا ( پلکسی و شیشه ) بزارم و بریزم تو بازار
        کمک میخوام که روبروی فلاشرهای دیگه کم نیارم.
        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

من یه مدل ساختم قبلا. خیلی عالی جواب داده. با ماسفت (irfz44n) . از اکثر مدلهای تو بازار جریانش بالاتره. اگه بخواین شماتیک میذارم. در ضمن یه پروژه نصفه و نیمه دارم که 5 کاناله. اینکه میگم نصفه بخاطر اینه که یه دیپ شیش تایی گذاشتم واسش ولی واسه سه تاش برنامه نوشتم. سخت افزارش آمادس و در پروتئوسه. بذارم؟
          انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

سلام
            این نمونه فلاشر اگه اشتباه نکنم در اصفهان ساخته می شه منم قبلا" همچین فکری به سرم زده بود و طراحیش کردم ولی فک نکنم بتونیم با یک قیمت به صرفه تر طراحیش کنیم
            ولی اگه میخواید با مارک و آرم خودتون باشه و روی محصولات خودتون اریه اش بدید شاید فکر خوبی باشه
            اگر خواستید منم می تونم کمک کنم

دیدگاه

ن خوشم اومد دوستان علاقه مند زیادند.
              اگه طرحی چیزی دارید بزارید ببینیم چی میشه
              اولین اولویت برنامشه برنامش برسه بدستم پروتلشو طراحی مینیم میدیم برای زدن.
              بچه هایی که برنامش رو دارن بزارند.
              ممنون
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
                من یه مدل ساختم قبلا. خیلی عالی جواب داده. با ماسفت (irfz44n) . از اکثر مدلهای تو بازار جریانش بالاتره. اگه بخواین شماتیک میذارم. در ضمن یه پروژه نصفه و نیمه دارم که 5 کاناله. اینکه میگم نصفه بخاطر اینه که یه دیپ شیش تایی گذاشتم واسش ولی واسه سه تاش برنامه نوشتم. سخت افزارش آمادس و در پروتئوسه. بذارم؟
                ماسفت مورد استفاده شما حرف نداره ولی قیمتش مقرون به صرفه نیست. ضمنا بعید می دونم کسی از یک کانال 49 آمپر جریان بکشه!!!!
                STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

Advanced IR Universal Flasher
                  فلاشر یونیورسال حرفه ای کنترل شده با ریموت کنترل مادون قرمز
                  ویژگی :
                  1. پشتیبانی از حداکثر تعداد کانال 16 عدد بنا به نیاز کاربر
                  2. پشتیبانی از 3 عدد رله جهت مصارف خاص
                  3. با قابلیت فعال سازی و یا غیر فعال سازی فریم ال ای دی در سه مود روشن ثابت ، خاموش و چشمک زن با قابلیت تعیین سرعت چشمک زدن توسط کاربر
                  4. پشتیبانی از 2 عدد ریموت کنترل مادون قرمز با برد 4 متر و 12 متر بنا به نیاز کاربر
                  5. با قابلیت نمایش 15 عدد افکت بسیار زیبا با نور ثابت
                  6. با قابلیت نمایش 4 افکت بسیار زیبای نور متغیر
                  7. دارای نشانگر LED جهت نشان دادن وضعیت دستگاه
                  8. دارای سه مود تک برنامه ای ، اتومات ثابت و اتومات چرخان
                  9. با قابلیت تنظیم سرعت اجرای هر برنامه توسط کاربر
                  10. با خاموش و روشن کردن دستگاه توسط ریموت کنترل برنامه ها از ابتدای برنامه قبل از سر گرفته خواهند شد.
                  11. دارای قفل سخت افزاری بنا به نیاز کاربر
                  12. تعیین تعداد کانال توسط ریموت کنترل و به صورت کاملا هوشمند( بین 1 تا 16 کانال)
                  13. ثابت ماندن تمام تنظیمات در صورت قطع برق
                  14. با قابلیت تست تمام کانال ها توسط ریموت کنترل ( 16 کانال + 3 عدد رله + فریم )(جهت تست PCB کاربر)
                  15. دارای مکانیزم موثر جهت جلوگیری از هنگ کردن دستگاه
                  این فلاشر یونیورسال است بدین صورت که شما می توانید تعداد کانال ها را به صورت دلخواه توسط ریموت از 1 تا 16 تعیین کنید بدین صورت که با تغییر تعداد کانال ها تمام برنامه ها به صورت هوشمند با تعداد کانال جدید هماهنگ می شوند.
                  خودتون رو از برنامه نویسی خلاص کنید.
                  از یک عدد میکروی پروگرم شده برای تمام پروژه هاتون استفاده کنید .(با هر تعداد کانال)
                  قیمت میکروی پروگرم شده : 8000 تومان.
                  PCB رو هم خودتون به سلیقه خودتون طراحی کنید.
                  اگر هم خواستید میتونید از PCB ما استفاده کنید.
                  نوع ریموت مورد استفاده هم RM-X150 و Universal HOAYU هست.
                  راستی : به زودی این محصول رو با فیلم های مربوطه روی سایت قرار خواهیم داد.
                  برای جوینده ی علم محدودیتی نیست. "ولو بالسین"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran

مرسی از راهنماییتون
                    من دنبال یک ماسفت با جریان خوب میخواستم این عااالیه :nice: :nice:
                    یعنی از irf630استفاده کردم هم قیمت این ولی مناسب فلاشر نبود.
                    چون بیشتر از 2 آمپر خروجی نمیداد oo: oo:(ولی تو دیتاشیت زده 9 آمپر)
                    ولی این ماسفت تا 20آمپر تست شد.
                    بعد در مورد قیمت فکر کنم ارزون ترین ماسفت باشه بعضی از دوستان گفتن گرونه من تعجب کردم oo: oo:
                    در کل بگم خیلی دنبال ماسفت خوب میگشتم.این عالیه مرسسی
                    ***آدمی زاده افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز به آن می اندیشد***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X