اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای برنامه ای با codevisionبا حضور mmc و کانکتورspi و باقی دوستان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برای برنامه ای با codevisionبا حضور mmc و کانکتورspi و باقی دوستان

سلام
    من به کمک فوری احتیاج دارم :cry:باید یه برنامه با codevision بنویسم که از 16 تا کانکتور spi که به سنسور وصله اطلاعات بگیره بریزبه تو کانکتور هفدهمی که به mmc وصله mmc به صورت spi به avr وصله
    حالا من باید چیکار کنم؟؟؟؟ :confused

پاسخ : !!!!!!!help me

لطفا عنوان تاپیکتونو ویرایش کنید چون نقض قوانین سایت میباشد

7.قوانین مربوط به ایجاد تاپیک و پست ها : http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
    ب)انتخاب عناوین مناسب و مرتبط برای بحث ها و تاپیکها (پرهیز و دوری از ایجاد تاپیک هایی با عنوان "کمک کنید" "خواهشا....فوری فوری.." و عبارت های اینچنینی)

با تشکر

دیدگاه

پاسخ : !!!!!!!help me

نوشته اصلی توسط زهــــرا گروســی
      لطفا عنوان تاپیکتونو ویرایش کنید چون نقض قوانین سایت میباشد

7.قوانین مربوط به ایجاد تاپیک و پست ها : http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
      ب)انتخاب عناوین مناسب و مرتبط برای بحث ها و تاپیکها (پرهیز و دوری از ایجاد تاپیک هایی با عنوان "کمک کنید" "خواهشا....فوری فوری.." و عبارت های اینچنینی)

با تشکر

سلام ...............

شما کاری که می کنید اینه که اول عنوان رو اصلاح کنید .

بعدش یه کم در مورد روال کارتون بیشتر توضیح بدید .

هستیم در خدمتتون ...
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

پاسخ : برای برنامه ای با codevisionبا حضور mmc و کانکتورspi و باقی دوستان

من یه atmega128lدارم که به پایه های اون 16 کانکتور دما(lm35 )وصله
        یه کانکتور mmcهم نقش 17 همین کانکتور را ایفا میکند ssهای کانکتورهای دما و cs_ mmc ازavr میایند
        کار ما اینکه باید در هر کلاک به نوبت یکی از کانکتور های دما رو خونده و با ذکر زمان وتاریخ اونو در mmcبریزد
        اگه بازم توضیح خواستید من توضیح می دم :rolleyes:من امروز 24 ساعته تو انجمن میمونم تا یکی به دادم برسه
        اجرکم عند الله :applause:
        همکار علمی که داری این پستو می بینی نمی خوای کمک کنی :cry: :cry:

دیدگاه

سلام ....................

ببینید برای این منظور شما باید برنامه ای بنویسید که مثل روش TDM عمل میکنه . یعنی در هر لحظه 16 کانکترو رو یکی یکی اسکن می کنه و میاد پایین و دوباره بر می گرده . بعد هر کدوم که خواستید دیتی بفرسه , انتخابش می کنید و بقیه رو میذارید توی حالت waiting بعد که اون دیتا رو فرستاد روی خط (توسط پروتکل SPI به MMC) دو باره اسکن کانکتور ها آغاز میشه و این روال تا آخر ادامه داره . برای واحد زمانی هم می تونید از آیسی PCF8583 یا موارد مشابهش استفاده کنید . موفق باشید .

دیدگاه

نمونه برنامه ای با codevisionوجود داره :redface:
            من تازه کار با avrرا شروع کردم چیز زیادی نمی دونم plzzzzzzzzzzzzzz :cry2:
            کمی راهنمایی بیشتر :applause:
            راهنمایی شما خیلی مفید بود میشه دربارهtdm یه مرجعی معرفی کنید من در رابطه با ارتباط 2 میکرو از طریق spiمشکل ندارم می خوام یه برنامه ای باشه که از چندتا کانکتورspi بخونه یعنی برنامه ای نوشته شده روی اینترنت وجود نداره :angry:

دیدگاه

سلام ...................

ببینید این رو یه نگاه بندازید ببینید کارتون جلو میره .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18312.0

موفق باشید .

دیدگاه

سلام یه سوال دارم را اگر بخواهیمDS1307 بهATMEGA128l که با 3.3 کار می کنه وصل کنیم کار می کنه یا باید مقاومت سر راهش بزاریم اگه میشه الان جواب بدید
                فقط برای پایه ای که بهatmega128L میره یه مقاومت سری بزارم خوبه

دیدگاه

آره . برای تقسیم ولتاژ .

دیدگاه

راهنمایی شما خیلی مفید بود :wow:میشه دربارهtdm یه مرجعی معرفی کنید من در رابطه با ارتباط 2 میکرو از طریق spiمشکل ندارم می خوام یه برنامه ای باشه که از چندتا کانکتورspi بخونه یعنی برنامه ای نوشته شده روی اینترنت وجود نداره :cry2:

دیدگاه

سلام ..................

ببینید TDM یه روش مالتی پلکسینگ که از از جاروب چندین ایستگاه ، دیتاهاشون رو تنها روی یه خط ارسال میکنه ؛ یعنی ما یه خط داریم و چندین ایستگاه و ادامه ی ماجرا . منظور من اینه که از این ایده استفاده کنید .

من یه PDF و یه نمونه برنامه براتون میذارم ؛ امیدوارن که مفید باشه . (البته باید برسم خونه ) . موفق باشید .

دیدگاه

سلام
                        اقا شرمنده فکر نمی کردم بهتون بر بخوره شاکی بشین :sad:خواستیم یه مزاح مسخره کرده باشیم :cry2:به خاطر همین ورای زیادی یه که اسمم ور وره دیگه oo: oo:ما کوچیک شماییم اینم
                        از ویرایش این تاپیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط werwer
                          مثل سری قبل تو اون یکی تاپیک
                          حالا خدایی خونه ای وجود داره یا نخود سیاهه oo:
                          شایدم منظورت خونهای یه که قرار در آینده نه چندان دور بخریه
                          سلام .....................

چرا برای من حرف در میارید؟ کی اینطوری بوده ....

ببینید این یه PDF در مورد TDM هست که خوبه . نگاهش کنید ، مفیده .

http://www.4shared.com/file/59597693/ce94f8/TDM.html

بعد یه سوال دیگه ، شما برای سنسور های دما از واحد ADC استفاده می کنید؟

اگه میشه یه نقشه ی نمونه برای مدارتون بذارید ؛ تا یه برنامه ی نمونه ی مناسب در بیاریم .

در ضمن آدرس اون یکی تاپیکی هم که بهش اشاره کردید ، خوشحال میشم ، بذارید تا ببینم . موفق باشید .

دیدگاه

با سلام مجدددددددد
                            واقعا کارتون درسته
                            در مورد تاپیک هم چرا راه دور می رید خودتون ادرسشو بهم دادید
                            یه نگاه بندازید بد نیست
                            نوشته اصلی توسط حسام الدین
                            سلام ...................

ببینید این رو یه نگاه بندازید ببینید کارتون جلو میره .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18312.0

موفق باشید .
                            این یه تیکه از پیسیبی برنامه ای که من باید بنویسم من واقعا شرمنده ام از قرار دادن این فایل احمقانه سعی می کنم بهترش کنم میدونم خیلی وقت گیره نگاه کردنش مسخره هم هست چون جز کانکتور چیزی نمی بینی 16 کانکتور که وصل میشه بهlm35 وکانکتور 17که به وصل میشه با یهmmc برای ساعتds1307

http://www.4shared.com/file/59714060/75dfe01b/SPI.html

دیدگاه

هیچ روشی وجود نداره کسی ارسالهای قبلیشو پاک کنه من دوست ندارم این پست 2 صفحه ای شه :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X