اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دانلود پروژه فلزیاب معروف clone pi avr (مگا 8)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دانلود پروژه فلزیاب معروف clone pi avr (مگا 8)

نوشته اصلی توسط hamedtaran
    این مدار ابداً برای ورودی گیت ها طراحی نشده و دارای امکانات زیادی از جمله بالانس اتوماتیک انواع کویلها بدون نویز و اختلال در عملکرد و همچنین پایداری فوق الآده و قابلیت حذف اثرات زمین ( این مورد توی تنظیماتش هست) و کلی پشن دیگه که میتونید توی سایتهای خارجی که اونو ساختن ببینید. همچنین فیلم های اونو توی سایت ی.و.ت.ی.و.ب ببینید. این مدار قادر به زدن یک سکه در فاصله حدود نیم متری با کویل مناسب هستش. با این اوصاف این مدار میتونه اهداف بزرگتر رو در فواصل دورتری رصد کنه (بیشتر از دو متر. این نکته رم اضافه کنم که کویل مناسب برای این مدار از نوع کویل عنکبوتی هست.
    طبق قسمت قرمز رنگ میگید نیم متر و با کویل مناسب و این درشرایطی است که بین کویل و سکه هواست نه خاک یا سنگ.!!! :eek:
    اگه نیم متر تو هوا باشه تو جای سنگی فکر کنم 5 سانت هم نزنه!!
    دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
      طبق قسمت قرمز رنگ میگید نیم متر و با کویل مناسب و این درشرایطی است که بین کویل و سکه هواست نه خاک یا سنگ.!!! :eek:
      شما برای این ادعا دلیل علمی دارید؟ اصلا میدونید مواد مغناطیس شونده چیه؟ یعنی جنس یک سکه با جنس یک سنگ برابره؟ مگه از امواج صوتی استفاده میکنیم که پنج سانت توی سنگ فرو میره؟!
      اگر مقداری درباره فلزیابهای پالسی مطالعه بفرمایید متوجه میشید که این نوع فلزیابها بدلیل کار در فرکانسهای پایین ( ۵۰ تا حدود ۸۰۰ هرتز) عملا نفوذ بسیار بالایی دارند و وجود یا عدم وجود مانعی مثل خاک تاثیر زیادی در عملکرد مدار نخواهد داشت. شما لطف کنید فیلمهای مربوط به اونو توی سایتی که عرض کردم سرچ بفرمایید. تست خاک هم انجام دادن میتونید ببینید بعد بیاید و نظرتونو بگید.
      با تشکر از شما کاربر عزیز
      انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
        شما برای این ادعا دلیل علمی دارید؟ اصلا میدونید مواد مغناطیس شونده چیه؟ یعنی جنس یک سکه با جنس یک سنگ برابره؟ مگه از امواج صوتی استفاده میکنیم که پنج سانت توی سنگ فرو میره؟!
        اگر مقداری درباره فلزیابهای پالسی مطالعه بفرمایید متوجه میشید که این نوع فلزیابها بدلیل کار در فرکانسهای پایین ( ۵۰ تا حدود ۸۰۰ هرتز) عملا نفوذ بسیار بالایی دارند و وجود یا عدم وجود مانعی مثل خاک تاثیر زیادی در عملکرد مدار نخواهد داشت. شما لطف کنید فیلمهای مربوط به اونو توی سایتی که عرض کردم سرچ بفرمایید. تست خاک هم انجام دادن میتونید ببینید بعد بیاید و نظرتونو بگید.
        با تشکر از شما کاربر عزیز
        بنده ادعای کشف یا رد اکتشافات علمی نکردم!!!!
        و فکر کنم کارشناسی برق-قدرت بدون مواد مغناطیسی چیه .
        بنده کجای صحبتهام گفتم جنس سکه با جنس سنگ برابر هست؟
        و بنده هم این مطلب را مطرح کردم و پرسیدم که کسانی که بلد هستند توضیح دهند - فکر کنم اینجا برای همین ایجاد شده که سوال پرسیده بشه نه اینکه بدون درک سوال و در صورت داشتن اطلاعات شروع به پرسیدن سوال بکنند.
        و اینکه خاک و سنگ تاثیر زیادی نداره - فکر کنم باید کمی مطالعه بفرمائید و عناصر تشکیل دهنده خاک و سنگ را مطالعه کنید.
        فیلمی که یکی از کاربران گذاشته بود دیدم و روی فضای باز و در فاصله حداکثر نیم متر تشخیص میداد - حالا توقع دارید داخل خاک و سنگ بیشتر از هوا نفوذ کنه؟
        فیلمهای در این باب زیادند برای سرچ کردن - بنده لینک فیلمی را که گذاشته شده بود تو انجمن دیدم و مدار فیلم با مداری که روی انجمن گذاشته شده یکی است.
        بقیه دوستان اگر اطلاعات علمی بجز فیلم نیز دارن بگذارن تا همگی استفاده کنند.

دیدگاه

سلام
          از اینکه مدار رو گذاشتین تشکر می کنم
          ولی یه سوالیه که خیلی ذهنم درگیرشه اگر مایل باشید جواب بدید

افراد زیادی هستن که دنبال مدار فلزیاب هستن حتی به خود من هر کی اومده رفته امار فلزیاب رو گرفته که دارم یا ندارم لطف بفرمایید بگین که این فلزیاب ها بیشتر در کجا و برای چه چیزی استفاده می شن oo: ممنون
          برد جوجه کشی:
          مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
          این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
          برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
            سلام
            از اینکه مدار رو گذاشتین تشکر می کنم
            ولی یه سوالیه که خیلی ذهنم درگیرشه اگر مایل باشید جواب بدید

افراد زیادی هستن که دنبال مدار فلزیاب هستن حتی به خود من هر کی اومده رفته امار فلزیاب رو گرفته که دارم یا ندارم لطف بفرمایید بگین که این فلزیاب ها بیشتر در کجا و برای چه چیزی استفاده می شن oo: ممنون
            دنبال طلا و جواهر و زیر خاکی-البته اونای که هی دنبالش هستند.
            وگرنه کسانی که دنبال اکتشاف مناطق تاریخی و.....
            ویا معادن و .....
            که دستگاههای مختلفی وجود داره.
            ولی اینای که دنبال فلز یابند - منظورشون گنج یابه.
            و برای اینکه دقیق منظورشونو بفهمید ازشون بپرسید.... :nice:

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز الخصوص داداش محمد عزیز
              داداش محمد فلزیاب ها در گنج یابی استفاده میشن و به نقطه زن مشهور هستن
              اما در باره کلون
              تفکیک نداره یعنی برای همه فلزیات یه بوق میزنه
              خودش رو با تمام لوپ هایی که بهش متصل میشه مچ میکنه و با بالانس تفاوت زیادی داره
              خوب اگه برای سرگرمی باشه فلزیاب خوبیه و برای گنج یابی غیر قابل استفاده هست
              چون قدرت نفوذ و تفکیک خیلی پایینی داره

مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
                david24 عزیز جسارته ولی لحن صحبت شما اصلا صحیح نیست!
                قدرت فلزیاب زیر خاک فقط 10 تا 20 درصد تغییر میکنه
                مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
                  دنبال طلا و جواهر و زیر خاکی-البته اونای که هی دنبالش هستند.
                  وگرنه کسانی که دنبال اکتشاف مناطق تاریخی و.....
                  ویا معادن و .....
                  که دستگاههای مختلفی وجود داره.
                  ولی اینای که دنبال فلز یابند - منظورشون گنج یابه.
                  و برای اینکه دقیق منظورشونو بفهمید ازشون بپرسید.... :nice:
                  ایا این افراد به نتیجه ای هم می رسند :redface:

بچه ها هنوزم که هنوزه عبارت گنج برام نا مفهومه که یه نفر دنبال گنج باشه و نتیجه گرفته باشه :biggrin:
                  ولی اکتشافات مناطق طاریخی رو باهاتون موافقم و بد جوری علاقه هم دارم
                  برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                    ایا این افراد به نتیجه ای هم می رسند :redface:

بچه ها هنوزم که هنوزه عبارت گنج برام نا مفهومه که یه نفر دنبال گنج باشه و نتیجه گرفته باشه :biggrin:
                    ولی اکتشافات مناطق طاریخی رو باهاتون موافقم و بد جوری علاقه هم دارم
                    محمد جان داداش گنج به یه سری فلزات و سنگ و سفال میگن که با زیر خاک موندن قدمت تاریخی پیدا میکنه
                    و از گذشته یه سری اطلاعات رو میرسونه

بنظر من جدا از قانون بازی با تاریخ مملک کار بسیار اشتباهی هست در هر صورت از این مدار نمیشه جوابی برای گنج یابی گرفت
                    مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

اما برای افرادی که علاقه ای به ساخت این دسته مدارات دارن توصیه میکنم حتما بسازن واقعا ارزش ساخت داره

مقاومت هارو 1 درصد خازن ها و غیره رو نوع کم خطا بزارین تاثیر بسزایی تو دقت داره و عمل کرد مدار بشدت بالا میره
                      مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                        محمد جان داداش گنج به یه سری فلزات و سنگ و سفال میگن که با زیر خاک موندن قدمت تاریخی پیدا میکنه
                        و از گذشته یه سری اطلاعات رو میرسونه

بنظر من جدا از قانون بازی با تاریخ مملک کار بسیار اشتباهی هست در هر صورت از این مدار نمیشه جوابی برای گنج یابی گرفت
                        نه محسن جان کلا من از مکانهای تاریخی و همچنین اکتشافاتی که تاریخ رو زنده می کنه و اطلاعاتی از دوران چند صد سال میده خیلی خوشم میاد لذا من فقط عاشق این قسمتشم و از اون سنگها و بقیه که ارزشمند هستند رو کاری ندارم و هر کی بیرون از چار جوب قانون عمل کنه که اون بحثش جداست ولی این افراد هم ان شاء الله که نباشن :nerd:
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

david24 عزیز جسارته ولی لحن صحبت شما اصلا صحیح نیست!
                          قدرت فلزیاب زیر خاک فقط 10 تا 20 درصد تغییر میکنه
                          با سلام

آقا مهدی نقد ممکنه جسارت بخواد ولی مطلب شما اینقدر هم نقد نبود که بخوام ناراحت بشم و این در صورتی است که لحنم مادبانه و هم سنخ صحبتهای طرف مقابل بود شاید هم ضعیفتر.
                          حال اگر مطالب طرف مقابل را خواندید ممنون میشم بگید کجای لحن صحبتهام صحیح نبود.

در مورد جوابتون -مثل تو همین فیلم قرار داده شده در سایت مشخص است فاصله حدود 50 سانتی متر است و بنظر شما در شرایط خوب 45(10%) سانت و در شرایط بد (20%)40 سانت زیر زمین را مشخص میکند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
                            با سلام

آقا مهدی نقد ممکنه جسارت بخواد ولی مطلب شما اینقدر هم نقد نبود که بخوام ناراحت بشم و این در صورتی است که لحنم مادبانه و هم سنخ صحبتهای طرف مقابل بود شاید هم ضعیفتر.
                            حال اگر مطالب طرف مقابل را خواندید ممنون میشم بگید کجای لحن صحبتهام صحیح نبود.

در مورد جوابتون -مثل تو همین فیلم قرار داده شده در سایت مشخص است فاصله حدود 50 سانتی متر است و بنظر شما در شرایط خوب 45(10%) سانت و در شرایط بد (20%)40 سانت زیر زمین را مشخص میکند؟
                            داود عزیز بنده یکم تند صبحت کردم معذرت خواهی میکنم ولی از حقیر اینو بپذیرید که تئوری تا تجربه خیلی فرقشه و خیلی ها هزینه های زیادی میکنن تا خیلی چیزا رو ثابت کنن و خدایش کم لطفیه قدر ندونستن زحمت اونا
                            اما یه سری ها که از همین مدارات دارن سود میلیونی به جیب میزنن مجبورن برای کم تر شدن دست تو کارشون شایعه افکنی کنن

داود جان فلز مونده زیر خاک یا به اصطلاح قدیمی تفاوت زیادی با فلز جدید داره میتونید امتحان کنید
                            البته عمق 50 برای کلون و سایر فلزیاب ها طبیعتا زیاده فک کنم سکه جدید رو 30 و قدیمی رو نهایتا 40 بزنه

با نهایت ادب احترام به نظر شما دوستان عزیز و ارجمند /منتظر تجربه های شما هستیم.
                            مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

داود عزیز بنده یکم تند صبحت کردم معذرت خواهی میکنم ولی از حقیر اینو بپذیرید که تئوری تا تجربه خیلی فرقشه و خیلی ها هزینه های زیادی میکنن تا خیلی چیزا رو ثابت کنن و خدایش کم لطفیه قدر ندونستن زحمت اونا
                              اما یه سری ها که از همین مدارات دارن سود میلیونی به جیب میزنن مجبورن برای کم تر شدن دست تو کارشون شایعه افکنی کنن

داود جان فلز مونده زیر خاک یا به اصطلاح قدیمی تفاوت زیادی با فلز جدید داره میتونید امتحان کنید
                              البته عمق 50 برای کلون و سایر فلزیاب ها طبیعتا زیاده فک کنم سکه جدید رو 30 و قدیمی رو نهایتا 40 بزنه

با نهایت ادب احترام به نظر شما دوستان عزیز و ارجمند /منتظر تجربه های شما هستیم.
                              آخه سکه تو عمق 30-40 که دیگه برای همین چند روز پیش میشه - نه گنج و تاریخی. فلزاتی مثل ضایعات رو امروزه تو این عمق میشه یافت که برای حدود 10 تا 20 سال پیشه.
                              منم بخاطر همین گفتم که به عنوان فلزیاب یا گنج یاب نمیشه استفاده کرد - فقط بدرد نون خوشکیا میخوره که ضایعات جمع کنند.
                              در هر حال اگر کسی روی همین مدار کار کرده و جای اضافه کردن برد دستگاه را داره اطلاعاتی هر چند کلی بده.
                              شاید برای دست گرمی خوب باشه.
                              با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
                                آخه سکه تو عمق 30-40 که دیگه برای همین چند روز پیش میشه - نه گنج و تاریخی. فلزاتی مثل ضایعات رو امروزه تو این عمق میشه یافت که برای حدود 10 تا 20 سال پیشه.
                                منم بخاطر همین گفتم که به عنوان فلزیاب یا گنج یاب نمیشه استفاده کرد - فقط بدرد نون خوشکیا میخوره که ضایعات جمع کنند.
                                در هر حال اگر کسی روی همین مدار کار کرده و جای اضافه کردن برد دستگاه را داره اطلاعاتی هر چند کلی بده.
                                شاید برای دست گرمی خوب باشه.
                                با تشکر
                                داود جان ببین وقتی فلزیابی بتونه سکه یی رو توی فاصله نیم متری بزنه ینی خیلی قویه. برای مثال حداکثر بردی که برای فلزیاب لورنز (بهترین فلزیاب جهان) برای سکه رسیدن 70 سانتی متر بوده. ببینید وقتی میگیم برد فلزیاب،این واژه کاملا نسبی هستش و هیچکی نمیتونه ادعا کنه که برد فلان فلزیاب چند متر هستش! چون این برد به عوامل مهمی بستگی داره. مهمترین عامل جنس و اندازه فلزه. مثلا اگه فلزیابی بتونه یک سکه آهنی رو توی فاصله نیم متری کشف کنه، این توانایی رو داره که یک قطعه آهنی به اندازه 20×20 رو در عمق بیش از 2.5 متر بزنه. (البته با لوپ مناسب). پس میبینیم که عمقهای متفاوتی بدست میاد. و اما در پاسخ به دوستانی که میگن این فقط اسباب بازیه (مثل آقا محسن) باید بگم که از خیلی از فلزیابها مثل دلتا پالس و... بهتر جواب داده و قدرت نفوذ خیلی خوبی داره. چون نفوذ یه بحث جداست و بستگی به کویل و فرکانس کاری مدار داره و دقت یه بحث دیگست. و اما در مورد تفکیک(که بنظرم امری غیر ضروری هس! نمیدونم چرا الکی مهم شده. تفکیک برای کارهای خاص بدرد میخوره) باید بگم که کسانی که دنبال تفکیک هستن میتونن ورژن دوم این فلزیاب یعنی clone pi2 رو بسازن که با atmega32 هست و تفکیک خوبی هم داره. ولی یه نصیحت برادرانه بکنم و اونم اینه که هیچ وسیله ای نمیتونه بطور حتم جنس فلز رو تشخیص بده. حتی بهترین فلزیابهای دنیا. پس زیاد گول تبلیغات الکی بعضی از فروشنده هارو نخورید. همچنین این نوع پشنها که روی بعضی از فلزیابها هست،پایداری رو پایین میاره، اینو تجربه ثابت کرده. برای اطمینان در مورد این فلزیاب میتونید یک سرچ کوچیک توی سایتهای بیگانه بزنید. و یا یه سر به انجمن فلزجو بزنید. میبینید که خیلی عالی جواب داده و جای هیچگونه شک و شبهه ای در صحت عملکرد اون نیست و بنظرم میتونه برای کاربردهای بسیاری مفید باشه.موفق باشید.
                                انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X