اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر 12 به 220 با میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت اینورتر 12 به 220 با میکروکنترلر

سلام
    من میخوام یک اینورتر 12 به 220 ولت 200 وات سینوسی با AVR بسازم.
    اینورتر از دو بخش اساسی تشکیل شده است:اسیلاتور - طبقه تقویت
    من برای این مداری که میخوام بسازم شماتیک زیر رو در نظر دارم:

در این شماتیک اسلاتور ما که همون میکرو هست باعث ایجاد پالس(سینوسی)در خروجی میشود و این پالس ها به دو عدد ماسفت IRF3205 برای تقویت میرود.

برای محدود کردن جریان ماسفت ها هم از دو مقاومت 100 اهم 1 وات استفاده کرده ایم اما لزومی به استفاده از مقاومت یک وات نیست و میتوان از مقاومت نیم وات هم استفاده کرد ولی برای گرفتن نتیجه مطلوب تر باید از مقاومت توان بالا بهره برد.

ترانس مدار هم برای گرفتن 200 وات باید 12 دوبل به 220 ولت 20 امپر باشه.(یعنی تو هر سر 12 ولت 10 امپر)

اگه دوستان ایرادی توی شماتیک نمیبینن بریم سراغ برنامه نویسیش.

برای برنامه نویسی بنظر من کد ویژن بهتره.

اگه کسی کمک کنه با هم برنامشو کامل کنیم.

اینم بگم که من خیلی تو ضمینه ایجاد پالس با میکرو کار نکردم.

اساتید کمک کنین.

پیشاپیش ممنون
    Telegram:
    @reza_br_2489

Instagram:
    _amp_c

پاسخ : ساخت اینورتر 12 به 220 با میکروکنترلر

نوشته اصلی توسط noorworkshop
    سلام
    من میخوام یک اینورتر 12 به 220 ولت 200 وات سینوسی با AVR بسازم.
    اینورتر از دو بخش اساسی تشکیل شده است:اسیلاتور - طبقه تقویت
    من برای این مداری که میخوام بسازم شماتیک زیر رو در نظر دارم:

در این شماتیک اسلاتور ما که همون میکرو هست باعث ایجاد پالس(سینوسی)در خروجی میشود و این پالس ها به دو عدد ماسفت IRF3205 برای تقویت میرود.

برای محدود کردن جریان ماسفت ها هم از دو مقاومت 100 اهم 1 وات استفاده کرده ایم اما لزومی به استفاده از مقاومت یک وات نیست و میتوان از مقاومت نیم وات هم استفاده کرد ولی برای گرفتن نتیجه مطلوب تر باید از مقاومت توان بالا بهره برد.

ترانس مدار هم برای گرفتن 200 وات باید 12 دوبل به 220 ولت 20 امپر باشه.(یعنی تو هر سر 12 ولت 10 امپر)

اگه دوستان ایرادی توی شماتیک نمیبینن بریم سراغ برنامه نویسیش.

برای برنامه نویسی بنظر من کد ویژن بهتره.

اگه کسی کمک کنه با هم برنامشو کامل کنیم.

اینم بگم که من خیلی تو ضمینه ایجاد پالس با میکرو کار نکردم.

اساتید کمک کنین.

پیشاپیش ممنون
    سلام
    اولا : فکر حفاظت کل مدار و همینطور هنگ کردن میکرو رو هم در نظر داشته باشد
    دوما :ماس فت با ولتاژ 5 ولت میکرو مستقیما درایو نمیشه

دیدگاه

هم تاپیک کامل اینورتر سینوسی هست
      هم تاپیک تولید سینوسی با avr
      هم تاپبک درایور کردن ماسفت با میکرو
      و.........................

دلیل ایجاد این تاپیک رو متوجه نمیشم
      یکم سرچ میکردی راحت میتونستی پیداش کنی ولی وافسوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده ............®TJ Co
        هم تاپیک کامل اینورتر سینوسی هست
        هم تاپیک تولید سینوسی با avr
        هم تاپبک درایور کردن ماسفت با میکرو
        و.........................

دلیل ایجاد این تاپیک رو متوجه نمیشم
        یکم سرچ میکردی راحت میتونستی پیداش کنی ولی وافسوس
        سرچ کردم ولی نبود
        هیشکی جواب نداد

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط mohsen++
        سلام
        اولا : فکر حفاظت کل مدار و همینطور هنگ کردن میکرو رو هم در نظر داشته باشد
        دوما :ماس فت با ولتاژ 5 ولت میکرو مستقیما درایو نمیشه
        ماسفتا با ایسی میکرو تغذیشون جداست
        Telegram:
        @reza_br_2489

Instagram:
        _amp_c

دیدگاه

سرچ کردم ولی نبود
          هیشکی جواب نداد
          این از اون حرف های خارجی هست به خدا
          آخه یعنی چی شما فقط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط
          تا همین فردا هم ولم کنید میگم و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط

کافیه کلمه اینوتر رو سرچ کنید توی اولین سرچ جواب رو پیدا میکنید
          این نتیجه سرچ هست که یه وقت نگین نمیشه
          https://www.google.com/search?q=%C7%26%231740%3B%E4%E6%D1%CA%D1&btnG= Search&domains=www.eca.ir&sitesearch=www.e ca.ir&ie=windows-1256&oe=windows-1256&gws_rd=ssl

اینم دومین لینک سرچ هست که بصورت کامل بجواب شوالاتون میرسید هم تولید سینوسی و هم درایو ماسفت و ...
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80278.0

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
          [glow=red,2,300]امان از دست شما[/glow]

دیدگاه

این از اون حرف های خارجی هست به خدا
            آخه یعنی چی شما فقط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط
            تا همین فردا هم ولم کنید میگم و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط و فقط و قفط

کافیه کلمه اینوتر رو سرچ کنید توی اولین سرچ جواب رو پیدا میکنید
            این نتیجه سرچ هست که یه وقت نگین نمیشه
            https://www.google.com/search?q=%C7%26%231740%3B%E4%E6%D1%CA%D1&btnG= Search&domains=www.eca.ir&sitesearch=www.e ca.ir&ie=windows-1256&oe=windows-1256&gws_rd=ssl

اینم دومین لینک سرچ هست که بصورت کامل بجواب شوالاتون میرسید هم تولید سینوسی و هم درایو ماسفت و ...
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80278.0

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
            [glow=red,2,300]امان از دست شما[/glow]
            داداش چرا ناراحت میشی کار بدی کردیم خواستیم یه مدار خودمو برنامه نویسیش کنیم؟؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
            اون مدار اینورتر سینوسی هم که توی سایت بود رو دیده بودم ولی اونی که میخواستم نبود

اگه کسی بود کمک کنه اول شماتیکو بررسی کنیم اگه مشکلی نداشت بریم سراغ برنامه نویسیش
            Telegram:
            @reza_br_2489

Instagram:
            _amp_c

دیدگاه

اون مدار اینورتر سینوسی هم که توی سایت بود رو دیده بودم ولی اونی که میخواستم نبود

اگه کسی بود کمک کنه اول شماتیکو بررسی کنیم اگه مشکلی نداشت بریم سراغ برنامه نویسیش
              اون شماتیکی که گذاشتی اصلا استاندارد نیست حتی با اضافه کردن گیت درایور

راندمان به شدت پایین میاد ترانس خیلی بزرگ میشه افت ولتاژ بوجود میاد پیچیدین ترانس سخت میشه

طریقه برنامه نویسی همراه برنامه بیسیک و کدویژن هم توی همون تاپیک بود
              مشابه همین مدار شما همراه گیت درایور داخل همون تاپیک بود

دیدگاه

اون شماتیکی که گذاشتی اصلا استاندارد نیست حتی با اضافه کردن گیت درایور

راندمان به شدت پایین میاد ترانس خیلی بزرگ میشه افت ولتاژ بوجود میاد پیچیدین ترانس سخت میشه

طریقه برنامه نویسی همراه برنامه بیسیک و کدویژن هم توی همون تاپیک بود
                مشابه همین مدار شما همراه گیت درایور داخل همون تاپیک بود
                من فکر کنم نمیتونم به نتیجه ای برسم که راضیم کنه.
                موج مربعی برای وسایلی مثل شارژر گوشی و لامپ کم مصرف و تلویزیون های لامپ تصویر دار چطوره؟؟
                Telegram:
                @reza_br_2489

Instagram:
                _amp_c

دیدگاه

من فکر کنم نمیتونم به نتیجه ای برسم که راضیم کنه.
                  موج مربعی برای وسایلی مثل شارژر گوشی و لامپ کم مصرف و تلویزیون های لامپ تصویر دار چطوره؟؟
                  برای وسیله های برقی که برق ورودی داخل اونها بعد از سیم برق مستقیما یکسو میشه ، مدارات چاپر دیسی اولین و بهترین گزینس
                  چون توی کمترین جا (مثلا برای 200 وات میشه حجمش همراه ترانس میشه حدود 6*6*6سانتیمتر) و بالاترین راندمان و کمترین هزینه میشه انجام داد

روال کار بدین صورت که 12 ولت توسط یک آیسی سوئیچیگ مثل sg3525 به نوسان در میاد و توسط دوتا ماسفت خیلی ارزون 1000 تومنی مثل irfz44 به ترانس چاپر داده میشه و چایپ این 12 ولت رو به مینیمم 180 ولت و ماکزیمم 320 ولت تبدیل میشه سپس توسط یک پل دیود ساده و یک خازن یکسو میشه و به خروجی اعمال میشه
                  مدار همین روش هم داخل اون تاپیک اینورتر هست

توی این روش میشه با کمتر 10 هزار تومن کار رو انجام داد

دیدگاه

سلام اشکان خان - خوب هستید دوست عزیز؟
                    این طرحی که دوست عزیزمون دادند امکان پذیر است و من هم یک مدلش را برای کاری طراحی کردم و کاملا هم سینوسی از آب در آمد
                    اگر دوستان نیاز داشتند قرار دهم... ساخت میدین سیناست (Made In Sina)
                    مشکلات : راندمان پایین - حجم زیاد - شکستن قله موج سینوسی بعد از جریان کشی زیاد و در نتیجه افت ولتاژ - با تغییر ولتاژ
                    باتری - خروجی هم به شدت کاهش میابد و چون دیگر آی سی کنتری سوئیچینگی در کار نیست -نمیتوان خروجی را تثبیت کرد و
                    یکی از دلایل شکستن قله موج و کاهش ولتاژ خروجی به دلیل کاهش ولتاژ باتری .... این دلیل است ....
                    مگر: مداری پیچیده برای بخش ورودی طراحی شود تا ولتاژ ورودی تثبیت شود که این هم خود به یک بوست سوئیچینگ نیاز است
                    یا از یک رگولاتور مثلا تثبیت کننده ولتاژ روی 9 ولت استفاده شود و مبنای کار این ولتاژ باشد و همچنین ترانس دوبل 12 (12 در 12)
                    نمیتواند 220 خروجی دهد (برای ولتاژ 12 ولت) و به ترانس دوبل 6 نیاز است (دقیقش دوبل 7.5 است) البته این ترانس هم پاسخگو نیست
                    و مشکل افت ولتاژ بازهم به چشم میخورد ... مگر از ترانسهای مخصوص UPS که برای این کار پیچیده شده استفاده شود که کمیاب و گران قیمت است
                    باز هم این گروه ترانسها - مشکل راندمان کم را دارند .... مگر بحث کلاس D آمپیلی فایر مطرح شود که.....باز هم سوئیچینگ جلوی روی ماست...
                    پ.ن: اگر دوستان فقط هدفی آزمایشی دارند و میخواهند یک اینورتر سینوسی آزمایشکاهی بسازند - بفرمایند تا من نمونه طراحی خودم را قرار دهم
                    تا به عملکر نیمه سوئیچینگ این سری از مدارها پی ببرند (البته خیلی با طرح دوستمان فاصله دارد - ولی در کلیت یکیست...)
                    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X