اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ذخیره تصاویر به رم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد ذخیره تصاویر به رم

یه سوال دیگه ، موقع فعال کردن وقفه سریال یه گزینه داره واسه بافر که تقریبا 65500 بایت جا داره اون چیه بکارمن میاد؟؟
    به نظر من همه باید برنامه نویسی را یاد بگیرند زیرا برنامه نویسی طریقه ی فکر کردن را به شما یاد میدهد.
    @@@@@@@@@@*بیل گیتس*@@@@@@@@@@

دیدگاه

کسی نمی خاد جواب من رو بده
      به نظر من همه باید برنامه نویسی را یاد بگیرند زیرا برنامه نویسی طریقه ی فکر کردن را به شما یاد میدهد.

دیدگاه

سلام دادا.
        بهتره یه سرچ راجب به bmp یا همون bitmap رو یه نگاه بندازی. ساده ترین پسوند تصاویر همین bmp یه.
        بهد هم دیتا رو از روی دوربین بخون و روی مموری ذخیره کن.
        البته کار سختیه در کل.
        تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-63
          سلام دادا.
          بهتره یه سرچ راجب به bmp یا همون bitmap رو یه نگاه بندازی. ساده ترین پسوند تصاویر همین bmp یه.
          بهد هم دیتا رو از روی دوربین بخون و روی مموری ذخیره کن.
          البته کار سختیه در کل.
          من میخوام تصاویر رو با فرمت jpeg ذخیره کنم .
          الان من سوالم اینه
          موقع فعال کردن وقفه سریال یه گزینه داره واسه بافر که تقریبا 65500 بایت جا داره ایا این یه چیزی مثل حافظه fifo هست یعنی اطلاعات به ترتیب وارد شدنشون درش ذخیره میشن و ما باید با تابع مثلا grtchar اونا رو خارج کنیم یا چیز دیگه ای هست؟؟؟ :question: :question: :eek:

دیدگاه

من میخوام تصاویر رو با فرمت jpeg ذخیره کنم
            کار با پسوند jpeg سخته. بنظر من اول با bmp شروع کن.

موقع فعال کردن وقفه سریال یه گزینه داره واسه بافر که تقریبا 65500 بایت جا داره ایا این یه چیزی مثل حافظه fifo هست یعنی اطلاعات به ترتیب وارد شدنشون درش ذخیره میشن و ما باید با تابع مثلا grtchar اونا رو خارج کنیم یا چیز دیگه ای هست؟؟؟
            توی روال وقفه سریال هر جورکه خودت دوست داری میتونی اطلاعات رو ذخیره کنی. اگه از کد ویزارد کدویژن استفاده میکنی همون مثالش یه حافظه FIFO هه. اما اون 65500 بابت یه آرایه هست که اندیس اون با هر بار اجرا شدن وقفه یک واحد اضافه میشه. و در نهایت شما یه آرایه دارین که 65500 بایت حافظه داره و وقتی شمارنده اندیس به عدد 65499 برسه اون شماره صفر میشه. و این یعنی اطلاعات جدید جایگزین اطلاعات اویه میشه.
            تشکر لازم نیست!

دیدگاه

سلام
              با دوربین های سریال فکر نکنم بتونین کل دیتا ها رو بگیرین که از دست نره ! حالا واسه محکم کاری میتونی یه دوربین ov7670 بافر دار بگیری ، از رو اون دوربین هر وقت دلت خاست میتونی دیتا رو بگیری (با دادن یه پالس کلاک) بعدشم هروقت که دلت خاست میتونی رایت کنی
              فرمتی هم که تو این کار باید استفاده کنی bmp میشه و خیلی راحت میشه کارت
              پردازش های خیلی ساده مثل اجرای فیلتر های رنگ هم میتونی پیاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayanmelody
                سلام
                با دوربین های سریال فکر نکنم بتونین کل دیتا ها رو بگیرین که از دست نره !
                اصولا چرا؟
                The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayanmelody
                  سلام
                  با دوربین های سریال فکر نکنم بتونین کل دیتا ها رو بگیرین که از دست نره ! حالا واسه محکم کاری میتونی یه دوربین ov7670 بافر دار بگیری ، از رو اون دوربین هر وقت دلت خاست میتونی دیتا رو بگیری (با دادن یه پالس کلاک) بعدشم هروقت که دلت خاست میتونی رایت کنی
                  فرمتی هم که تو این کار باید استفاده کنی bmp میشه و خیلی راحت میشه کارت
                  پردازش های خیلی ساده مثل اجرای فیلتر های رنگ هم میتونی پیاده کنی
                  خب مشکل اینجاست که ov7670 با i2c کار میکنه و من هم اطلاعات زیادی درباره i2c ندارم :sad: :cry:که با هاش کار کنم ولی یه چزی ،
                  میشه از مبدل های i2c به uart استفاده کرده ؟؟؟ :question:

دیدگاه

درود
                    دوست عزیز اسم دوربیت سریالت دقیقا چیه؟

کاری که می خوای بکنی رو من قبلا انجام دادم. من یه تعداد از این نوع دوربین وارد کردم و فروحتم. چند تا هم پروژه باهاش انجام دادم.
                    دوربین من از پروتکل ov528 استفاده می کرد. وقتی عکس می گیری با توجه به اینکه عکس jpg حجمش ثابت نیست اول باید حجم فایل رو از روی دوربین بحونی. بعد مثلا 512 بایت 512 بایت دیتای عکس رو با چند بایت هدر و فوتر می خونی و بعد از جزف این چند بایت ، داخل یک فایل با پسوند jpg درون micro sd می ریزی. دیتا هم از دست نمی ره چون برای هر packet یه check sum میفرسته که برای خطا بابی هست و اگه حطا وجود داشته باشه می تونی دوباره اون packet رو از دوربین بخونی.

حالا اگه micro sd رو به رم ریدر وصل کنی تو کامپیوتر می تونی عکس رو ببینی.
                    مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
                    از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
                    جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
                    این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
                      درود
                      دوست عزیز اسم دوربیت سریالت دقیقا چیه؟

کاری که می خوای بکنی رو من قبلا انجام دادم. من یه تعداد از این نوع دوربین وارد کردم و فروحتم. چند تا هم پروژه باهاش انجام دادم.
                      دوربین من از پروتکل ov528 استفاده می کرد. وقتی عکس می گیری با توجه به اینکه عکس jpg حجمش ثابت نیست اول باید حجم فایل رو از روی دوربین بحونی. بعد مثلا 512 بایت 512 بایت دیتای عکس رو با چند بایت هدر و فوتر می خونی و بعد از جزف این چند بایت ، داخل یک فایل با پسوند jpg درون micro sd می ریزی. دیتا هم از دست نمی ره چون برای هر packet یه check sum میفرسته که برای خطا بابی هست و اگه حطا وجود داشته باشه می تونی دوباره اون packet رو از دوربین بخونی.

حالا اگه micro sd رو به رم ریدر وصل کنی تو کامپیوتر می تونی عکس رو ببینی.
                      ممنون از اطلاعاتتون فقط چند تا سوال
                      پروتکل ov528 چیه؟
                      " دیتای عکس رو با چند بایت هدر و فوتر می خونی" منظورتون چیه اصلا فوتر چیه؟
                      اون 512 بایتی که میگیریم اگر بفرستیم تو رم خود فایل ها به هم پیوند میخورن یعنی مثلا اگر 512 بایت فرستادیم حالا 512 بایت دومی میچسبه به قبلی یا باید خودمون همه ی اون ها رو به هم بچسبونیم تا تصویر تشکیل بشه

دیدگاه

ov528 ای سی jpeg encoder شرکت omni vision هست. (سرچ کن)
                        یعنی مثلا چند بایت اول و آخر 512 بایت ارسالی دیتای jpeg نیست.
                        فایلها نه شما یک فایل open می کنی و چندین packet دریافت می کنی و تو فایل رایت میکنی
                        اگه چند بایت اضافی اول و آخر رو از 512 بایت برداری و بچسبونی به هم یک فایل کامل خواهی داشت. حودش هدر فایل jpg رو به همراه دیتای jprg ارسال می کنه و نیازی به انحام هیچ کاری نیست.
                        مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
                        از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
                        جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
                        این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

میشه بیشتر توضیح بدید

اضافه شده در تاریخ :

یه سوال دیگه با avr میشه از طریق ماژول NRF تصویر رو به کامیوتر فرستاد

دیدگاه

میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X