اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ارتباط میکرو با سنسورهای تشخیص انسان بی سیم یا همون چشمی بیسیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه ارتباط میکرو با سنسورهای تشخیص انسان بی سیم یا همون چشمی بیسیم

سلام دوستان
    خب من با جستجو هایی که کردم دیدم دزدگیر بدون تلفن کننده و یا بدون سیم کارتی در ایران نیست
    و من به دزدگیرهای ساده نیاز دارم برای مشتری ها که فقط توسط ریموت کنترل دزدگیر رو کنترل بشه و امکانات اضافی دزدگیرهای بازار نمیخوام
    اینو میدونم مثلا دزدگیرهایی که فقط به تلفن ثابت وصل میشن و از اون طریق کنترل میشن هزینه زیادی برای قسمت تلفن کننده از نظر سخت افزاری نداره، بیشتر هزینه که رو این نوع دزدگیر گذاشتن بخاطر قسمت نرم افزاری تلفن کننده و کنترل از طریق تلفن ثابت هست، پس وقتی این قسمت نمیخواهم مجبور نیستم هزینه اضافه بدم.

این بود که به فکر افتادم خودم دست بکار بشم و طراحی کنم، اما یک مشکل هست که قبل اینکه شروع کنم میخوام مطمئن بشم
    چشمی های بی سیم بازار که محدوده فرکانسشون مثل ریموت کنترلر ها هستند چطوری با میکرو ارتباط برقرار میکنند؟
    از طریق همین ماژولهایی که برای ریموت کنترلر ها استفاده میشن با میکرو ارتباط برقرار میکنند؟ و یا روش و ماژول دیگه ای نیازه؟

ممنون میشم در این زمینه راهنمایی کنید
    با تشکر

پاسخ : نحوه ارتباط میکرو با سنسورهای تشخیص انسان بی سیم یا همون چشمی بیسیم

سلام ،
    منم با نظر دوست عزیزمون موافقم ، اگه کسی این چشمی ها رو راه اندازی کرده راهنمایی کنه
    [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
    1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
    2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
    3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

پاسخ : نحوه ارتباط میکرو با سنسورهای تشخیص انسان بی سیم یا همون چشمی بیسیم

سلام

درمدل هایی که من دیدم از آی سی های فیکس کد در چشمی استفاده شده و باید با استفاده از جامپر کد ارسالی چشمی رو انتخاب کرد

طرز برقراری ارتباط چشمی با میکرو دقیقا مثل یک ریموت فیکس کد هست و کدها با همون ماژول های ASK دریافت میشه. انگار که ریموت فیکس کدی داریم که یکی از کلید هاش فشرده شده

در مرحله لرن کردن چشمی باید کدهای ارسال شده توسط چشمی رو با پروتکل فیکس کد، دیکد کنید و در حافظه eeprom ذخیره کنید

بعدا هروقت که اون کد خاص دریافت شد به معنی تحریک شدن چشمی هست و باید آژیر فعال بشه

به شدت بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان از چشمی های بیسیم استفاده نکنید. ایمنی بسیار بسیار پایینی دارن و اصلا برای کار امنیتی توصیه نمیشن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic نمایش پست ها
      و من به دزدگیرهای ساده نیاز دارم برای مشتری ها که فقط توسط ریموت کنترل دزدگیر رو کنترل بشه و امکانات اضافی دزدگیرهای بازار نمیخوام
      وقتی که به تولید کردن دزدگیر فکر میکنیم افکار زیر به ذهنمون میاد:
      1. چشمی ها رو به دستگاه وصل میکنیم
      2. ریموت ها رو به دستگاه لرن میکنیم
      3. هروقت چشمی ها تحریک شدن اگر دستگاه آرم شده بود یه رله فعال میکنیم و رله آژیر رو روشن میکنه

به نظر ساده میاد اما پیاده کردن همین سه خط اونقدر جزئیات ریز و درشت داره که بعد از یه مدت میبینیم چندهزار خط کدنوشتیم و هنوزم بعضی از مواردی که مهمه و باید بهش توجه بشه رو اعمال نکردیم
      اگر تونستین به راحتی و بدون دردسر یک دزدگیر تولید کنید بدونید که خیلی چیزها رو از قلم انداختین

مثلا آژیر رو در نظر بگیرید. به نظر میاد هیچ چالشی نداره. فقط باید به وقتش روشن و خاموش بشه. همین
      اما بخاطر اینکه معمولا آژیر بیرون از خونه هست ممکنه اتفاقات مختلفی براش رخ بده که باید از قبل پیش بینی شده باشن
      مثلا:
      - سیم های آژیر ممکنه قطع بشن
      - سیم های آژیر ممکنه اتصال کوتاه بشن و در ساده ترین حالت بخاطر جریان کشی فیوز دستگاه قطع بشه و در حالت های بدبینانه هم دستگاه خراب بشه که در هردوحالت دزدگیر از کار میفته
      - سیم های آژیر ممکنه برق دار بشن و برق از جایی که اصلا انتظارشو نداریم وارد دستگاه بشه

این فقط آژیر بود. تک تک مواردی که به دزدگیر مربوطه همه شون چالش هایی دارن که در نگاه اول به ذهنمون نمیرسه ولی بسیار مهم و تاثیرگذازن و باید بهشون توجه بشه
      اغلب دزدگیرهای اماکن و خودرو نقص های نرم افزاری و سخت افزاری دارن که تولید کننده بهشون توجه نکرده و الان مشکل ساز شدن و میشه ازشون سوء استفاده کرد اما از ذکرشون معذوریم...
      جدیدترین ویرایش توسط 1nima; ۰۸:۵۱ ۱۳۹۶/۰۵/۰۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X