اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ال سی دی گرافیکی فروشگاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ال سی دی گرافیکی فروشگاه

سلام دوستان
    خواهش میکنم پایه های ال سی دی گرافیکی موجود در فروشگاه رو به من بگین هر کار میکنم راه نمیوفته!!!!! روی خودش نوشته نیست!! فقط شماره پایه ها نوشته است که خب توی اکثر ال سی ها با هم فرق میکنه
    اینم لینک ال سی دی فروشگاه:
    http://eshop.eca.ir/lcd/405-GLCD-64x128-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%DA%A9-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D8%A8%DB%8C.html
    قال امام صادق (ع):
    هر چیزی زکاتی دارد و زکات علم آنست که به اهلش بیاموزی.

پاسخ : ال سی دی گرافیکی فروشگاه

سلام

بنده هم قبلا دو تا از این LCD ها گرفتم که کار نکردند و اشکال از خود LCD بود چون LCD و مدار سالم در حال کار موجود بود.

از این نمایشگر های 14 قطعه ای هم گرفتم که کار نکرد و یکی از مشترک ها از داخل قطع بود:

http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D9%88%D9%86-%D8%B3%DA%AF%D9%85%D9%86%D8%AA/3938-%D8%B3%D9%88%D9%86-%D8%B3%DA%AF%D9%85%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D9%84-%D9%87%DA%AF%D8%B2-053-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2.html

برد آموزشی حرفه ای میکرکنترلر LPC1768 ورژن D هم خریداری شده که:
    نه هیچ راهنمایی نه چیزی و شماتیک برد را اشتباه گذاشته بودند مربوط به یک برد دیگه بود که داخلش چینی نوشته بود و میکرو هم فکر کنم 1788 بود. :eek: :NO:

دیدگاه

ترتیب پایه ها رو حداقل اگه کسی میدونه بگه. توی نت گشتم و یه چیزایی پیدا کردم و طبق اون هم عمل کردم ولی نشون نمیده!!!!!!!!!!
      قال امام صادق (ع):

دیدگاه

وقت بخیر

پایه های ks108 یک شکل هستند انچه پیدا کردید اگر اتیکت ks108 داره درسته !! بیشترین مشکا احتمالا تنظیم کنتراست باشه !! اگر زیر نورهای مختلف ببینید ممکنه نمایش نقاط رو ببینید !! البته اگه از برنامه تست خودتون مطمئنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe
          وقت بخیر

پایه های ks108 یک شکل هستند انچه پیدا کردید اگر اتیکت ks108 داره درسته !! بیشترین مشکا احتمالا تنظیم کنتراست باشه !! اگر زیر نورهای مختلف ببینید ممکنه نمایش نقاط رو ببینید !! البته اگه از برنامه تست خودتون مطمئنید .
          سلام
          راستش من همونی که لینکش رو گذاشتم خریدم ولی چیزی روش نوشته نیست!!!!! پایه شماره یک ال سی دی به منفی وصل شده ولی توی شماتیک نمایشگرهای KS108 پایه یک چیز دیگه است!!!!! کلا هنگ کردم خواهشا یکی بر طبق این نمایشگر توضیح بده.
          ممنون
          قال امام صادق (ع):

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X