اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ابهام دربوت لودرکردن میکروها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ابهام دربوت لودرکردن میکروها

سلام.اگه بخوایم یه میکرو رو بوت کنیم مثلا atmega 8، میدونم که باید فیوز بیتاشو پروگرم کنیم،حالا سوال من اینه که آیا باید فابل هگزی رو هم باید پروگرم کنم،یه فایل مربوط به بوت atmega 8 دانلود کردم که زده ATMEGA8BOOT TNTEL HEX FILE حالا این فایل هم باید پروگرم کنم؟ مرسی

پاسخ : ابهام دربوت لودرکردن میکروها

نوشته اصلی توسط paradise_6671
    سلام.اگه بخوایم یه میکرو رو بوت کنیم مثلا atmega 8، میدونم که باید فیوز بیتاشو پروگرم کنیم،حالا سوال من اینه که آیا باید فابل هگزی رو هم باید پروگرم کنم،یه فایل مربوط به بوت atmega 8 دانلود کردم که زده ATMEGA8BOOT TNTEL HEX FILE حالا این فایل هم باید پروگرم کنم؟ مرسی

درود.
    بله.
    باید خود بوت لودر که یک فایل هگز هست داخل میکرو پروگرام بشه.
    مثلا واسه مگا 8 که حافظه فلش ش 8 کیلوبایته.
    حجم بوت لودرش مثلا 1 کیلو بایته
    میمونه 7 کیلو بایت که شما میتونی توش برنامه بنویسی.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام.پروژه من ساختavr usb flash bootloader هستش.که من میخوام باatmega8 این کارروکنم.که البته استادم گفت atmega8 رو بایک پروگرمربوت کنم بعدباآردوینو چراغ چشمک زن روببینم که بعدش پروگرمررو بااین خاصیت بسازم که دیگه نیازی به کامپیوتربرای پروگرم کردن نباشه.(به این صورت که هربرنامه ای رو بصورتhexداخل فلش بریزم وبه پروگرمر وصل کنم بعدخودپروگرم برنامه رو پروگرم کنه)حالا من چطوری بایدatmega8 روبوت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدین. oo: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط paradise_6671
        سلام.پروژه من ساختavr usb flash bootloader هستش.که من میخوام باatmega8 این کارروکنم.که البته استادم گفت atmega8 رو بایک پروگرمربوت کنم بعدباآردوینو چراغ چشمک زن روببینم که بعدش پروگرمررو بااین خاصیت بسازم که دیگه نیازی به کامپیوتربرای پروگرم کردن نباشه.(به این صورت که هربرنامه ای رو بصورتhexداخل فلش بریزم وبه پروگرمر وصل کنم بعدخودپروگرم برنامه رو پروگرم کنه)حالا من چطوری بایدatmega8 روبوت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدین. oo: oo:

درود.
        من که نفهمیدم چی گفتی دوست عزیز.
        سوال ها رو جدا جدا تو خط های جدا بپرس.

موفق باشی.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

یعنی شما میخواید یه پروگرامر بسازید که با اتصال به فلش مموری(که تو اون فلش مموری یه فایل hex هست ) ایسی های avr رو پروگرام کنید و atmega8 هم ایسی پروگرام کننده باشه درسته؟
          به نظر من همه باید برنامه نویسی را یاد بگیرند زیرا برنامه نویسی طریقه ی فکر کردن را به شما یاد میدهد.
          @@@@@@@@@@*بیل گیتس*@@@@@@@@@@

دیدگاه

تا اونجایی که من اطلاع دارم این کار با مگا8 میسر نیس چون فاقد USB هاسته و نمی تونه فلش رو ساپورت کنه ولی ا استفاده از تراشه ای مثل AT90USB1287 می تونید همچین کاری رو بکنید.

البته با سری معمولی هم میشه از حافظه های SD استفاده کرد و بدون پروگرامر میکرو رو پروگرام کرد.

در مورد خود بوت لودر :

ببینید برای استفاده از بوت لودر شما در حافه اختصاص داده شده به این قابلیت برنامه مورد نظر رو می نویسید. مثلا می خواید هر فایل هگزی که روی میکرو SD متصل به میکرو بود در حافظه پروگرام بشه. برای این کار شما در محیط برنامه و تنظیمات آن جهت نوشتن برنامه برای بوت لودر میاید و می نویسید که به محض اتصال تغذیه اگر پین B.0 صفر بود حافظه رو بخون و فایل هگز با این اسم رو بریز توی حافظه فلش میکرو.
            بعد از توشتن برنامه و کامپایل کردن آن یک فایل هگز خواهید داشت که از طریق پروگرامر اون رو پروگرام می کنید و می تونید از قابلیت بوت لودر استفاده کنید. البته ناگفته نمونه استفاده از این قابلیت جالب انچنان هم ساده نیس اما بسیار کاربردی و مفیده.

موفق باشید
            چرا ناراحتی پاتریک!
            + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط liamplm1382
              یعنی شما میخواید یه پروگرامر بسازید که با اتصال به فلش مموری(که تو اون فلش مموری یه فایل hex هست ) ایسی های avr رو پروگرام کنید و atmega8 هم ایسی پروگرام کننده باشه درسته؟

اگه منظورتون همین باشه.من یک پروژه مشابه این از نت دانلود کردم.
              که به وسیله مگا32 از sd کارت هگز رو میخونه و روی هر میکرویی پروگرام میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majid_Malvandi

اگه منظورتون همین باشه.من یک پروژه مشابه این از نت دانلود کردم.
                که به وسیله مگا32 از sd کارت هگز رو میخونه و روی هر میکرویی پروگرام میکنه.
                سلام اگه میشه لینکشو قرار بدید ممنون :read: :redface:
                سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط liamplm1382
                  فکر نکنم منظرشون این چیزی که شما میگید باشه
                  چون این کاری که شما گفتید نیازی به بوت لودر نداره

چیزی که من برداشت کردم اینه : قراره یک میکرو بتونه از یه حافظه ، فایل hex رو بخونه و روی خودش پروگرم کنه

نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده
                  سلام اگه میشه لینکشو قرار بدید ممنون :read: :redface:
                  توی پروژه زیر یه فایل hex رو میریزه روی حافظه یه میکرو و بعد با وصل کردن اون به یه میکرو دیگه ، اون میکرو دیگه رو از روی حافظه خودش پروگرام میکنه
                  http://www.fischl.de/ispnub/

اما چیزی که ایشون میخواد فرق میکنه

دیدگاه

ای کاش میشد یه دستگاهی مختص پروگرام میکرو ساخت واقعا خیلی عالی میشد یعنی بدون نیاز به دخالت کامپیوتر برنامه نوشته وکامپایل وپروگرم بشه :surprised:.
                    البته نشد نداره :read: که اونم نیازمند دانش برنامه نویسی زیاد :read: و اشنایی کامل به ریجستری های میکرو :read: و داشتن الگوریتم های برنامه های قدرتمندی مثل کدویژن یا اتمل استدیو :question: :question: و وقت بسیار :nerd: :nerd:که هیچکودومو ندرام :cry2: اگه یکی پیدا بشه که چنین دستگاهی بسازه خیلی خوب میشه :smile:
                    سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X