اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریموت کنترل با PT2262 و PT2272

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریموت کنترل با PT2262 و PT2272

سلام. من میخواستم یک مدار فرستنده گیرنده مادون قرمز با تعداد کانال های بالای 10 تا بسازم تقریبا یک مدار 16 کاناله تو رده کتاب های محمود بخت اور جلد 4 دوره سال 1380...ولی متاسفانه اون آی سی ها دیگه تو بازار نیست اگر هم باشه فوق العاده گرون.اگر هم بسازیم و مونتاژ کنیم سایز و اندازه بردش فوق العاده خرکی در میاد دوستان کهنه کار میفهمن من چی میگم .برد ها و کیت های آماده هم تو بازار این چیزی که من میخوام کمتر از 50 هزار پیدا نمیشه اگر هم باشه نهایت 6 کانالش رو با همین آی سی های PT2272 L6 و...به صورت کیت یا برد میدن48هزار از جمله همین فروشگاه نیو کیت خیابون 30 تیر..دنبال یک نقشه کاربردی با کیفیت و 100 درصد عملی میگردم چون واقعا نیاز دارم :read:و فعلا چیزی گیرم نیومده :read:اگه کسی کمک کنه ممنون میشم :read:

دیدگاه

آفا من یه مدار فرستنده گیرنده با pt ها درست کردم. وقتی به تغذیه وصل میکنم فرستنده دائما دیتا ارسال میکنه. کلیدها رو چک کردم از اون نبود دوستان می دونن اشکال از چیه؟

دیدگاه

خدمت داداشای گلم عرض کنم که من برای یه پروژه صنعتی بدجوری رفتم تو کار این 72 و 62 و چند تجربه کسب کردم:
        1- 90 درصد فروشگاه ها نوع تقلبی این آی سی هارو دارن!!!!!!!
        2- نوع 4 کانال آنها بهتر از 2 و 6 کانال جواب میده
        3- اگر از ماژول های ASK استفاده میکنید بهتر است 315 مگاهرتز را تهیه نمایید نه 433
        4- معمولا از مقاومت 3.3 مگا برای 2262 و 680 اهم برای کار مناسب تراند و اگر این مقاوت هارا با تلرانس پایین تر تهیه کنین بهتره
        5-شرکت ZYO با کیفیت ترین و مرغوب ترین این آی سی ها رو تولید می کنه!!!

بعد از تولید و فروش کلی از کنترل از راه دورم یه نتیجه کلی گرفتم!!!! :

با کیفیت ترین ترین ترین ماژول گیرنده ASK رو مشاهده می کنین که خودش 2272 داره و با آنتن خودش 100 متر در فضای پر از مانع و پارازیت و ........ و با آنتن (سیم مفتول به طول 50 سانت) تا 280 متر به خوبی و بدون نویز کار میکنه !!!!!!!!
        از (تهران - خیابان جمهوری - پل حافظ - پاساژ امجد - طبقه همکف - فروشگاه جام جم) می توانید این ماژول رو به همراه فرستنده تهیه فرمایین

مشخصات ماژول :
        ابعاد:3.7*1.65 سانت
        قیمت:12000 تومان بدون ریموت فرستنده
        نوع: لحظه ای 4 کانال
        فرکانس : 315مگاهرتز استاندارد(با انواع ریموت های 315 مگاهرتز کار میکنه!!)
        قابلیت کد گذاری :بله (پشت ماژول به شکل بسیار کار آمد تعبیه شده)

موفق باشید و پایدار

دیدگاه

چطوری میشه آی سی pt2272 رو تست کرد ؟؟؟؟
          داره دیووونم میکنه
          کمککککککککک
          ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X