من قبلا برای راه اندازی ال سی دی گرافیکی از کتابخانه دیگه ال سی دی در پروتئوس استفاده می کردم. مطابق کتاب آقای 1nafar و جواب هم می داد هم 128*64 و 128*240
اتفاقا من تا الان نشد که تو پروتئوس با GLCD مشکل پیدا کنم.شبیه سازی GLCD و LCD تو پروتئوس خیلی کمک میکنه که سریعتر و بدون دردسر کارتونو انجام بدید.
با چه زبانی برنامه مینویسید؟؟
من با اسمبلی برنامه نوشتم و کامپایل هم شد ولی پروتئوس ارور میداد . دلیلش این بود که Stack Pointer مقدار دهی نشده بود(برای مثال این یکی از موارد بود).
مشکل شما یا مربوط به کتابخانه GLCD هست یا برنامه رو درست ننوشتید
سلام دوستان
من ال سی دی گرافیکی تو پرتیوس وصل کردم موقع اجرا ارور زیر میده یا اصلا پرتیوس باز نمیشه
مشکل کار کجاست؟
سلام
دوست عزیز شما ابتدا تمامی قطعات به جز میگرو رو حذف کن و play بزن اگر کار کنه که به احتمال زیاد از ال سی دی گرافیکی هست
کلا قطعات رو برو دوباره انتخاب کن چون ممکنه که فایل پروتیوس کپی باشه و کتابخانه قطعات مورد استفاده با مال شما نخوره و هنگام شبیه سازی دچار مشکل بشه که برای رفعش باید قطعات کتابخانه خودت رو انتخاب کنی و ok بزنی
سلام
دوستان بگین مشکل من کجاست
من برنامم توی پروتیوس کار میکنه توی عمل کار نمیکنه ؟ پایه ها این ها می باشند :NO:
به ترتیب
gnd
vcc
vo
rs
rw
e
db0...db7
cs1
cs2
rst
vee
a
k
از پورت سی هم استفاده نکرده ام اگر هم استفاده کنم میدونم که باید جیتکش رو تغییر بدم !!
خلاصه هر کاری کردم نشد ؟
برنامم درسته میدونم چون توی پروتیسوس جواب داد !
مسئله اینه که توی عمل هیچ اثری از برنامه نبود !
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
اگه تو محیط شبیه ساز کار میکنه ولی در عمل جوابی نمیگیرید حتما سخت افزاری که بستید ایراد داره.
ارتباط اکثر LCDها 2طرفه هست و اگه میکروی شما نتونه با LCD ارتباط برقرار کنه برنامه ای که نوشتید تو قسمت کانفیگ LCD میمونه و شما فکر میکنید که میکرو هنگ کرده یا برنامه اجرا نمیشه.
1 : مسیرهای ارتباط LCD با میکرو رو بررسی کنید.
2 : پورت میکرو که به LCD وصل میشه رو خروجی کنید.
3 : حتما مطمئن شو که LCD که استفاده میکنی چیپش با LCD پروتئوس یکی باشه (اخه چند مدل LCD گرافیکی داریم).
4 : برنامه ای که نوشتی رو در عمل خط به خط ازش خروجی بگیر تا متوجه بشی کدوم قسمت برنامه رو اشتباه نوشتی.
دیدگاه