اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه AVR

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
    سلام
    - ولتاژ ورودی تون زیاده، بهتره و حتمن از هیت سینک استفاده کنید.
    -اگر رگولاتور رو حدود 1500 خریدید یعنی چینیه، اصل حدود 9000 تومنه
    چرا از خودتون نرخ تعیین میکنید
    کی شد 9 تومن ما نفهمیدیم شما اصل رو از کجا خریدید؟
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
      نوع hv جنس مرغوب 8.5 تومن و نوع معمولی جنس مرغوب 5 تومن

جوان هم داره 7800 تومن

دیدگاه

سلام دوسنان و خسته نباشید ی سوال دارم من بنا ب دلایلی مجبورم از رگولاتوری استفاده کنم که خروجیش حدود 5.15 ولت و ممکنه تا حدود 260 میلی ولت هم ریپل داشته باشه.ایا این ریپل روی عملکرد مدارم تاثیری نمیذاره؟لطفا راهنمایی کنید با تشکر
        بستگی به مدارتون داره، ولی در حالت کلی ریپا مجاز 50 میلی ولت هستش.
        چرا با خازن این ریپل رو کم نمکنید؟

اضافه شده در تاریخ :
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

من میخوام از رگولاتورهای step up PFM استفاده کنم و چیزی ک پیدا کردم و مناسب بود ht7750 a بود اما طبق نموداری ک توی دیتاشیت داره ،براساس جریانی لود شما ریپل بالا میره.مدار من ممکنه در حالت پیک هر چند ثانیه یکبار تا حدود ۳۰۰ میلی امپر هم جریان بکشه .و میخوام ببینم ایا میتونم از این ای سی استفاده کنم؟ مشکلی نداره برای میکرو و عملکرد مدارم؟

دیدگاه

من میخوام از رگولاتورهای step up PFM استفاده کنم و چیزی ک پیدا کردم و مناسب بود ht7750 a بود اما طبق نموداری ک توی دیتاشیت داره ،براساس جریانی لود شما ریپل بالا میره.مدار من ممکنه در حالت پیک هر چند ثانیه یکبار تا حدود ۳۰۰ میلی امپر هم جریان بکشه .و میخوام ببینم ایا میتونم از این ای سی استفاده کنم؟ مشکلی نداره برای میکرو و عملکرد مدارم؟
            چرا میخواید اینقد مدار تغذیتون رو پیچیده کنید؟ تغذیه وودیتون چند ولته و چند ولت در خروجی نیاز دارید؟
            از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

وروریم باطری لیتیومی هست که از ۴.۲ تا ۳ ولت تغیر میکنه،خروجی هم ۵ ولت میخوام

دیدگاه

اگر به فروشگاه جوان الکترونیک باشه که ...
                یه مگا8 رو زده بود 32 تومن داشتم هنگ میکردم گفتم شاید دلار رفته بالا :mrgreen:
                مگه چجور اصلی هستند با این قیمت
                اصلا اینها هیچ
                این رگولاتور نوع ماژولش به این قیمت نمیشه ؟
                وتو عمل من رسما 2 آمپر ازش جریان کشیدم فقط کمی گرم شد
                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

با سلام خدمت مهندسین گرامی
                  من یه مشکلی دارم بابت ورودی میکرو از اپتوکوپلر 2501 یا pc817 با ولتاژ 5 ولت استفاده کردم وقتی ورودی اپتو تحریک میشه خروجی از 5 ولت 2.3 ولت میشه که میره سر میکرو.البته خروجی اپتو رو با یه مقاومت 10 کیلو پول دان کردم.
                  مشکلم اینه که تو کد نویسی میخوام بگم وقتی ورودی 1 شد یه ال ای دی رو روشن کن.ولی وقتی خروجی بهم میده با ولتاژ ورودی پایه میکرو که 2.3 ولت هست یکیه.کسی میتونه راهنمایی کنه که من تو کدنویسی باید کاری انجام بدم یا سخت افزار رو؟
                  ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هومان صائبی نمایش پست ها
                    با سلام خدمت مهندسین گرامی
                    من یه مشکلی دارم بابت ورودی میکرو از اپتوکوپلر 2501 یا pc817 با ولتاژ 5 ولت استفاده کردم وقتی ورودی اپتو تحریک میشه خروجی از 5 ولت 2.3 ولت میشه که میره سر میکرو.البته خروجی اپتو رو با یه مقاومت 10 کیلو پول دان کردم.
                    مشکلم اینه که تو کد نویسی میخوام بگم وقتی ورودی 1 شد یه ال ای دی رو روشن کن.ولی وقتی خروجی بهم میده با ولتاژ ورودی پایه میکرو که 2.3 ولت هست یکیه.کسی میتونه راهنمایی کنه که من تو کدنویسی باید کاری انجام بدم یا سخت افزار رو؟
                    ممنون میشم راهنمایی کنید
                    با سلام و احترام
                    خروجی اپتوکوپلر PC817 ترانزیستور NPN اپن کلکتور میباشد بنابراین بهتره خروجی کلکتور را با یک مقاومت 1K به 5 ولت وصل کنید و امیتر را هم گراند کنید. در اینحالت وقتی ورودی یک منطقی شود خروجی صفر منطقی میشود و برعکس.
                    موفق باشید.
                    جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۹:۵۳ ۱۴۰۰/۰۷/۱۰.

دیدگاه

با احترام
                      ممنون از راهنماییتون ولی من در مدار دیگری دیدم که با همین روش یعنی vcc به کلکتور وصله و خروجی امیتر با مقاومت پول دان 10 کیلو به میکرو رفته .
                      سوال اینجاست که ورودی همون برد هم 2.3 ولت هست ولی خروجی 5 ولت میده.
                      و من آی سی خودم رو روی اون برد میزارم بازم 2.3 ولت خروجی دارم.
                      بنابراین احتمال میدم برای تعریف خروجی از یه دستور دیگه ای باید استفاده بشه تا ولتاژرفرنس 5 ولت بیاد سر پایه خروجی.که متاسفانه بلد نیستم و کلی گیج شدم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X