اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

RMS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

RMS

salam.man mikham RMS yek shkle moje sinosi ba pk-pk 4V ro ba avr andaze begiram.lotfan age mitonid mano rahnamaei ****d.

پاسخ : RMS

نوشته اصلی توسط hamid yousefkhani
    salam.man mikham RMS yek shkle moje sinosi ba pk-pk 4V ro ba avr andaze begiram.lotfan age mitonid mano rahnamaei ****d.
    سلام.
    دوست عزیز طبق قوانین سایت باید فارسی تایپ کنیم.
    لطفا پست خود را ویرایش کنید.

متشکرم
    www.icesi.ir

دیدگاه

باید اول سیگنالو به رنج صفر تا پنج ولت برسونی بعد با ADC مقدار پیکشو پیدا کنی. بعد با یه فرمول سداه مقدار RMS محاسبه میشه.
      البته ممکنه راه دیگه ای هم داشته باشه

دیدگاه

با سلامی دوباره.باید بگم که اینو میدونم.ولی من میخوام که تو هر دوره تناوب 64 تا نمونه بگیرم.بعد از روی اونها RMSرو حساب کنم. نیدونم چتوری نمونه بگیرم و 64 تا دیتا رو کجا وچطوری save کنم.ضمنا شکل موج رو روی یکdc 2.5 ولت سوار کردم.ممنون میشم اگه جواب کامل بدین :smile:

دیدگاه

حمید جان لطف کن سوال و جواب ها رو تو همین تاپیک ادامه بده ( کافیه کلید پاسخ رو بزنی)
          فکر کنم دوستان دیگه توضیح بدن بهتره.
          اما با این شرایط نیاز به یه مدار Zero cross detector ( آشکارساز عبور از صفر) داری. چون با توجه به صحبت هات باید دوره تناوب رو پیدا کنی و اون رو به 64 قسمت تقسیم کنی و تو این فواصل مقدار ADC رو بخونی و تو حافظه EEPROM میکرو ذخیره کنی. در نهایت مقدار ماکزیمم مقادیر ذخیره شده رو پیدا کنی و RMS اونو محاسبه کنی.
          این راهیه که من به ذهنم می رسه. اما در مورد نحوه ذخیره کردن و نمونه گیری باید زبان برنامه نویسیتو بگی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X