اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صرفه جویی در تولید انبوه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : صرفه جویی در تولید انبوه

بطور کلی پکیج اس ام دی کیفیت مطلوب تری از پکیج دیپ داره
    شخصا حدود چند هزار میکرو استفاده کردم که تاکنون در مورد پکیج اس ام دی به میکرو ی تقلبی بر نخوردم
    اما با مصرف بسیار پائینی که در دیپ داشتم این مشکل پیش آمده
    جدا از اون هزینه ای که از طریق دیپ کردن پایه ها صرفه جویی میشه در هزینه بزرگتر بودن بورد جبران میشه
    اصولا پایه هایه های دیپ مانند آنتن عمل میکنن این مورد رو یکی از دوستانن بطور مفصل در یکی ز تاپیک ها توضیح داده بود

دیدگاه

شخصا حدود چند هزار میکرو استفاده کردم که تاکنون در مورد پکیج اس ام دی به میکرو ی تقلبی بر نخوردم
      پس منابع تامین شما بسیار خوب بوده و شانس خوبی داشتید :nice:

جدا از اون هزینه ای که از طریق دیپ کردن پایه ها صرفه جویی میشه در هزینه بزرگتر بودن بورد جبران میشه
      تولید برد SMD در ایران در تیراژهای پایین به صرفه در نمیاد. این بحث هم فقط از لحاظ عرضه و تقاضا هستش وگرنه قطعات SMD غلب ارزونتر و با کیفیت تر از نمونه های Dip هستند.

اصولا پایه هایه های دیپ مانند آنتن عمل میکنن این مورد رو یکی از دوستانن بطور مفصل در یکی ز تاپیک ها توضیح داده بود
      اصولن نه تنها پایه، بلکه برای مباحث نویز هرچه ابعاد برد کوچکتر باشه، می تونه نتیجه مطلوب تر هم باشه، منتها خودتون هم می دونید که بحث نویز بسیار بسیار مفصل و پیچیده است و بسته به شرایط باید برای اون انرژی گذاشت
      از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
        شخصا حدود چند هزار میکرو استفاده کردم که ...
        اینجا حس کنجکاوی آدم تحریک میشه اگه فضولی نباشه چی تولید میکنن که چند هزار تا فروش داشتین ؟
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
          اینجا حس کنجکاوی آدم تحریک میشه اگه فضولی نباشه چی تولید میکنن که چند هزار تا فروش داشتین ؟
          صد در صد نخواهم گفت :sad: :biggrin: :biggrin:
          جدا از شوخی محصولی تولید میکنم که بسیار ارزون قیمت ...در حد 25هراو تومنه
          و بسیار پر کاربرده..اللخصوص در مشهد.
          :evil:بگذریم

دیدگاه

.
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
              صد در صد نخواهم گفت :sad: :biggrin: :biggrin:
              جدا از شوخی محصولی تولید میکنم که بسیار ارزون قیمت ...در حد 25هراو تومنه
              و بسیار پر کاربرده..اللخصوص در مشهد.
              :evil:بگذریم
              80 درصد میتونم بگم از سوغاتی های مشهد هست :nerd:
              نکنه صلوات شماری چیزی هست :nice:
              از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
              --------------------------------------------------------
              تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
              --------------------------------------------------------
              اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X