اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین و ساده ترین راه برای چک کردن خروجی رله با مگا هشت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهترین و ساده ترین راه برای چک کردن خروجی رله با مگا هشت

بهترین و ساده ترین راه برای چک کردن خروجی رله
    سلام دوستان گرامی
    خخخخخخوب از عنوان مششخصه کهههههههه میخوام خروجی رللللللللله رونترل کنم
    خب راهی که به نظرم میرسه اینه که
    - از رله دو کنتاک استفاده کنم و یک کنتاکتشو جهت کنتر مکانیزم رله استفاده کنم .باید به ورودی کنتاکت مورد نظر 3.3 دهم ولتاژ بدم و بعد از اون برای ایزوله نمودن اون رو به یه اپتو بدم و در خروجی با میکرو اون رو چک کنم
    - راه دیگه که از خروجی نرمالی کلوز رلهه معمولی که از قرار بیکار هم هست استفاده کنم و با استفاده از یه پل دیود و یه اپتو اون رو به 3.3 ولت تبدیل کنم و با مگا هشت چک کنم که آیا پایه hi هست یا نه؟
    راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه ؟
    یا نظرتون در مورد راه های عنوان شده چیه؟

پاسخ : بهترین و ساده ترین راه برای چک کردن خروجی رله با مگا هشت

سلام
    سوالتون مبهم هستش.
    شما چندتا رله دارید؟
    فرمان تحربک رله ها از کجا میاد و تحت چه شرایطی؟

شما میخواید وضعیت باز و بسته بودن تیغه ها رو چک کنید؟
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سلام
      اجازه بدید پیش از هر چیز چند سوال بپرسم تا منظور شما رو درست متوجه بشم و همزمان پیشنهادهایی هم بدم

1- اگر شما قصد دارید وضعیت رله رو نمایش بدید اینکه فرمان فعال به رله شماره n داده شده یا نه ، خوب بهتر هست که با استفاده از همین فرمان این کار رو انجام بدین .
      2 - اگر قصد شما نشان دادن سلامتی تیغه ها هست و میخواید صحت اتصال رو نشون بدید ، باید خود تیغه های مورد نظر رو چک کنید و استفاده از ظرایط تیغه های جانبی و یا تیغه های مرتبط دیگه " فقط میتونن فعال شدن رله رو نمایش بدن که اون هم استانداردش استفاده از روش شمار 1 هست " و سلامتی و یا برقراری اتصال و یا کشف هر گونه نقصی در کنتاکتهای مورد نظر و یا عملکرد رله قابل بررسی نیست .
      در این صورت باید بفرمایید تیغه مورد نظر شما چه نوع ولتاژ یا سیگنال و ... رو با چه دامنه ولتاژ و چه حدود جریانی داره کنترل میکنه ؟
      موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
        بهترین و ساده ترین راه برای چک کردن خروجی رله
        سلام دوستان گرامی
        خخخخخخوب از عنوان مششخصه کهههههههه میخوام خروجی رللللللللله رونترل کنم
        خب راهی که به نظرم میرسه اینه که
        - از رله دو کنتاک استفاده کنم و یک کنتاکتشو جهت کنتر مکانیزم رله استفاده کنم .باید به ورودی کنتاکت مورد نظر 3.3 دهم ولتاژ بدم و بعد از اون برای ایزوله نمودن اون رو به یه اپتو بدم و در خروجی با میکرو اون رو چک کنم
        - راه دیگه که از خروجی نرمالی کلوز رلهه معمولی که از قرار بیکار هم هست استفاده کنم و با استفاده از یه پل دیود و یه اپتو اون رو به 3.3 ولت تبدیل کنم و با مگا هشت چک کنم که آیا پایه hi هست یا نه؟
        راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه ؟
        یا نظرتون در مورد راه های عنوان شده چیه؟
        با سلام:
        بعلت وجود ابهامات زیاد در این سوال، اگر امکان دارد سوال را از روی شکل ارسالی توضیح دهید، که بنده یا دیگر کاربران راحت تر بتوانند به سوال شما پاسخ دهند.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

بستگی داره رله بخاد چه باریو کنترل کنه که به ازای اون کنتور بخاید بزارین اگه فید بک خروجی براتون مهمه مثلا اگه قراره یه وسیله رو روشن کنه میشه با گرفتن جریان نمونه ازمصرف کننده حتی میشه از سلامت مصرف کننده هم گاه بود.بعد با این شرایط کنتور عمل کنه یا هم اگه به فیدبک خروجی کاری ندارین میتونین از خود تیغه های رله استفاده کنین اما به نظر من بهتره در این روش از نوع معمولی با یه تیغه باز و بسته استفاده کنین چون توی مدل های دارای دوتیغه ممکنه کنتاکت های کنتور درست عمل کنن و کنتاکت های فرمانتون نه یا بالعکس.... :bye

دیدگاه

فکر کنم منظور این باشه که اگه کنتاک چسبید بشه فهمید..

دیدگاه

بلی دقیقا منظور همین است
              نوشته اصلی توسط Amirhosein78
              فکر کنم منظور این باشه که اگه کنتاک چسبید بشه فهمید..
              دوتا کنتاکتور دارم که هر کدوم معکوس اون یکی دیگست(از نظر فعال بودن)
              و به هیچ عنوان نباید با هم کانکت باشن چون موتور میسوزه
              ....هدف اینه که اگه کنتاکنت چسبید میکرو متوجه بشه و کنتاکت دیگه رو فعال نکنه

دیدگاه

می شه کاری کرد که با یک تغذیه مستقیم از ولتاژ اصلی (ترکیب خازن ولتاژ بالا و مقاومت) از خروجی کنتاکتور، همزمان با بار مصرفی، led یک اپتوکوپلر را روشن و خاموش کرد و با قی را دیگر خود می دانید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
                  بلی دقیقا منظور همین است
                  دوتا کنتاکتور دارم که هر کدوم معکوس اون یکی دیگست(از نظر فعال بودن)
                  و به هیچ عنوان نباید با هم کانکت باشن چون موتور میسوزه
                  ....هدف اینه که اگه کنتاکنت چسبید میکرو متوجه بشه و کنتاکت دیگه رو فعال نکنه
                  پس خروجیتون کنتاکتوره...
                  اگه فقط منظورتون این باشه که بخاین مانع تحریک یه کنتاکتور در زمان وصل کنتاکتور دیگه بشین به نظر من فلیپ فلاپ 4013 میتونه به کارتون بیاد به پایه set سیگنال یک، برای یک شدن Q و صفر موندن Q نات ویا به پایه ریست سیگنال 0 برای حالت عکسش میدین و هنگم نمیکنه اما اگه میکرو هنگ کنه ممکنه تو یه لحظه همه پایه ها یا بعضیاشونو یک یا صفر کنه که صفرش اهمیتی نداره اما یکش :biggrin: :biggrin: :biggrin: ممکنه باعث خرابکاری بشه
                  که واسه کنتور هم میتونید از همون کنتاکتور یا رله بگیرین....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
                    می شه کاری کرد که با یک تغذیه مستقیم از ولتاژ اصلی (ترکیب خازن ولتاژ بالا و مقاومت) از خروجی کنتاکتور، همزمان با بار مصرفی، led یک اپتوکوپلر را روشن و خاموش کرد و با قی را دیگر خود می دانید.
                    راه بسیار خوبیه البته باید یک شرط رو بررسی کرد ، اینکه اگر فرمان وصل کنتاکتورها رسید به شرطی که در خروجیها ولتاژ اصلی شبکه موجود نباشه فرمان به کنتاکتور اعمال بشه و در غیر این صورت فعال نشه .

هم با استفاده از گیتهای منطقی میشه و هم یک مدار میکروکنترلری ساده که البته میشه کمی بیشتر روی میکروکنترلر وقت گذاشت و پشنهایی مثل اعلام هشدار صوتی و ... به اون اضافه کرد
                    موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X