اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رمز گشایی مادون قرمز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رمز گشایی مادون قرمز

چگونه می توان کدی را که یک ریموت کنترلر می فرستد رمز گشایی کرد؟

پاسخ : رمز گشایی مادون قرمز

اگه با بیسیک کار میکنی با دستور get rc5 میتونی این کار رو بکنی...

توضیحات کامل رو تو help نرم افزار bascome میتونید ببینید.
    www.icesi.ir

دیدگاه

من با RC5آ‌کارکرده ام اگر کمک خواستی بگو البته با C
      من یک ریموت کنترل مادون قرمز Air conditionآ‌ دارم چطوری می شود از پروتکل ارسال اطلاعات آن مطلع شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question:

دیدگاه

میشه یه کار ارزون ولی خفن کرد.
        با یه دون سنسور مادون قرمز فرکانس بفرستید با فرکانس هم میشه برای تولید فرکانس از خود میکرو با بهتر از اون از555 استفاده کرد بعد لون طرف یه فوتوترانزیستور NPN بذارید همیترش را منفی کنید بیس(اگه سه پایه بود) را رها بذارید پایه امیترش هم به یک طرف پتانسومتر وصل کنید پایه طرف دیگه پتانسیومتر را هم به + پایه به پایه وسط پتانسومتر یه دونه 22N متصل کنید و بعدش هم فرکانس را مثلان توی 10 میلی ثانیه با میکرو بخونید اگه فرکانسش سینوسی بود می تونید ار پ امپ هک فیلترش کنید. موفق باشد.
        Difficult But possible
        به امید ایرانی آباد.
        http://art-net.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tarasheh
          من با RC5آ‌کارکرده ام اگر کمک خواستی بگو البته با C
          من یک ریموت کنترل مادون قرمز Air conditionآ‌ دارم چطوری می شود از پروتکل ارسال اطلاعات آن مطلع شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question:
          سلام .........

جناب تراشه ممکنه در این زمینه یه توضیحی بدید .

نوشته اصلی توسط علی-
          میشه یه کار ارزون ولی خفن کرد.
          با یه دون سنسور مادون قرمز فرکانس بفرستید با فرکانس هم میشه برای تولید فرکانس از خود میکرو با بهتر از اون از555 استفاده کرد بعد لون طرف یه فوتوترانزیستور NPN بذارید همیترش را منفی کنید بیس(اگه سه پایه بود) را رها بذارید پایه امیترش هم به یک طرف پتانسومتر وصل کنید پایه طرف دیگه پتانسیومتر را هم به + پایه به پایه وسط پتانسومتر یه دونه 22N متصل کنید و بعدش هم فرکانس را مثلان توی 10 میلی ثانیه با میکرو بخونید اگه فرکانسش سینوسی بود می تونید ار پ امپ هک فیلترش کنید. موفق باشد.
          بله جناب "علی_" من خودم با LED های فرستنده - گیرنده ی مادون قرمز ؛ یه ریموت 4 کانال ساخته بودم که برای ارتباطات تا1.5 متر خوب جواب میداد . البته ایزولاسیون نویزش یه کم وقت گرفت .
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X