پاسخ : روشی برای جایگزین کردن دیود هرزگرد
وظیفه اصلی دیود هرزگرد، محافظت از طبقه درایور در مقابل جریان های برگشتی از بار سلفی هستش و تاثیر چندانی برای نویز نداره.
ببخشید من دیر وارد این بحث شدم، لطفن این مئارد رو عنوان فرمایید شاید بتونم همفکری بهتریداشته باشیم:
1- باطری شما 12 ولت هستش، درسته؟
2- الان در مدار چند رگولاتور دارید؟ چه المانهایی رو تغذیه میکنند؟ و چند ولت هستند؟
3-رله های داخل تابلو چند ولت هستند؟
با توجه به اینکه فرمودید دو باطری استفاده کردید مشکل حل شده، فکر میکنم بشه با همفکری حلش کنیم، منتها برای اینکه حداقل تغییرات و حداقل هزینه رو داشته باشید، ترجیح میدم چیزی نگم تا جواب سوال های بالا رو بفرمایید.
خب ما در تحریک رله با میکرو از دیود هرزگرد در دو سر بوبین رله استفاده میکنیم تا نویز الکترومغناطیسی حاصل از سلف به میکرو بر نگرده (البته فست دیود هم استفاده میشه)
ببخشید من دیر وارد این بحث شدم، لطفن این مئارد رو عنوان فرمایید شاید بتونم همفکری بهتریداشته باشیم:
1- باطری شما 12 ولت هستش، درسته؟
2- الان در مدار چند رگولاتور دارید؟ چه المانهایی رو تغذیه میکنند؟ و چند ولت هستند؟
3-رله های داخل تابلو چند ولت هستند؟
با توجه به اینکه فرمودید دو باطری استفاده کردید مشکل حل شده، فکر میکنم بشه با همفکری حلش کنیم، منتها برای اینکه حداقل تغییرات و حداقل هزینه رو داشته باشید، ترجیح میدم چیزی نگم تا جواب سوال های بالا رو بفرمایید.
دیدگاه