اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشی برای جایگزین کردن دیود هرزگرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشی برای جایگزین کردن دیود هرزگرد

خب ما در تحریک رله با میکرو از دیود هرزگرد در دو سر بوبین رله استفاده میکنیم تا نویز الکترومغناطیسی حاصل از سلف به میکرو بر نگرده (البته فست دیود هم استفاده میشه)
    وظیفه اصلی دیود هرزگرد، محافظت از طبقه درایور در مقابل جریان های برگشتی از بار سلفی هستش و تاثیر چندانی برای نویز نداره.

ببخشید من دیر وارد این بحث شدم، لطفن این مئارد رو عنوان فرمایید شاید بتونم همفکری بهتریداشته باشیم:
    1- باطری شما 12 ولت هستش، درسته؟
    2- الان در مدار چند رگولاتور دارید؟ چه المانهایی رو تغذیه میکنند؟ و چند ولت هستند؟
    3-رله های داخل تابلو چند ولت هستند؟

با توجه به اینکه فرمودید دو باطری استفاده کردید مشکل حل شده، فکر میکنم بشه با همفکری حلش کنیم، منتها برای اینکه حداقل تغییرات و حداقل هزینه رو داشته باشید، ترجیح میدم چیزی نگم تا جواب سوال های بالا رو بفرمایید.
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

ببخشید آقا مرتضی که دیر جواب دادم
      باتری دستگاه 24 هست
      با دوتا مرحله استفاده از lm2576 اول میشه 12 بعد 5 ولت و از فیلتر lc ردش میکنم میدم به میکرو و lcd (فقط)
      اما اون دوازدهه رو هم برا تحریک رله های 12 ولتی توی مدارم استفاده میکنم که البته میدونم اون رله ها اضافین و مستقیم میتونم رله های تابلو برق رو تحریک کنم
      رله های تابلو برق هم 24 ولت تحریکن برا اونام توی مدارم فست دیود گذاشتم
      اما یه رله ای هست که از خروجی رله های تابلو برق تحریک میشه و از مدار من دیگه دوره (رله قابلمه ای مخصوص استارت) برا اون دیگه نمیشه تو مدارم فست دیود بذارم
      http://8pic.ir/images/zhggwpaqsbzmhgruyfl0.jpg

دیدگاه

- فیلتر LCL روی تک تک پایه های میکرو، تا جای ممکن چسبیده به پایه های میکرو

-برای تغذیه میکرو: رگولاتور 7812 و از اون 7805 (منبع تغذیه سویچینگ خودش یه عامل نویز در مداره)
        -برای تغذیه رله : رگولاتور 7812(منبع تغذیه سویچینگ خودش یه عامل نویز در مداره)
        -اپتوکوپلور در مدار فعلی کار خاصی انجام نمیده
        - اتصال زمین های رله به هم و ایجاد یک پلی گان بزرگ برای آنها و اتصال به زمین ورودی با فریت بید در نزدیکترین حالت به تغذیه ورودی ( زمین ستاره)
        -اتصال تغذیه میکرو و ال سی دی در نزدیکترین حالت به تغذیه ورودی ( زمین ستاره)
        -AVCC و AREF رو هم با فیلتر به تغذیه وصل کنید
        -مقاومت 100 اهمی که برای رله گذاشتید برای چیه؟ اینکار باعث میشه جریان کشی از باطری بیشتر بشه، حذف شود.
        ور در آخر بردتون حتما دو لایه باشه، اصلا به فکر کوچیک درآوردن PCB نباشید، تا جا داره هوشمندانه پلی گان کنید.
        منتظر نتایج هستم
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X