اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار اینترفیس دیاگ خودرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مدار اینترفیس دیاگ خودرو

سلام دوستان

کسی تا به حال دنبال ساخت مدار اینترفیس دیاگ خودرو بوده؟؟ ( دستگاه رابط بین کامپیوتر یا ECU خودرو با کامپیوتر شخصی جهت تشخیص خطاهای خودرو )
    من خودم مدار این دستگاه رو دیدم از میکروکنترلر AVR سری Mega128 استفاده شده...
    این دستگاه ها قیمتی در حدود یک تا چند میلیون دارن...

واسه آشنایی بیشتر لینک زیر رو بخونید...

http://www.eforosh.com/automobile/30/113037

پاسخ : درخواست مدار اینترفیس دیاگ خودرو

سلام
    من خودم خیلی بردهای اینترفیس طراحی کردم.برا دستگاههای پزشکی و...اگه سوای بود در حد توان میتونیم با هم روش بحث کنیم.ولی راستش من برد اینترفیسشو ندیدم.ازهمه مهمتر پروتکل ارتباطیش هست.که احتمالا RS232 یا RS485 یا CAN و...میتونه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali6665
      سلام
      من خودم خیلی بردهای اینترفیس طراحی کردم.برا دستگاههای پزشکی و...اگه سوای بود در حد توان میتونیم با هم روش بحث کنیم.ولی راستش من برد اینترفیسشو ندیدم.ازهمه مهمتر پروتکل ارتباطیش هست.که احتمالا RS232 یا RS485 یا CAN و...میتونه باشه
      با تشکر
      داشتم سرچ می کردم
      به این صفحه برخوردم...

http://blackmice.com/my/threads/8988/page-2

اون نقشه و پورتی که در عکس میبینی.... به همین صورت هستش
      یعنی این دستگاه از یک طرف با پورت USB به کامپیوتر شخصی متصل میشه و از طرف دیگه این دستگاه با کانکتور 16 پین به پورت خودرو متصل میشه...
      یک نقشه خیلی حرفه ایی هم تو همین صفحه هستش که ظاهرا با میکرو Pic طراحی شده ولی نتوستم نرم افزارشو گیر بیارم
      در هر صورت من دنبال طراحی این دستگاه با میکرو AVR هستم. مثل دستگاه های اینترفیس ایرانخودرو یا ICKO

در هر صورت اگه شما میتونی به ما کمک کنید...

دیدگاه

خب من بررسیشون کردم دوتا مدار هم با

rs232
        هستش..ولی خب قسمت اصلیش همون نرم افزاره..برا ساختش باید ی نمونشو حتما داشته باشی و بعد مهندسی معکوس نرم افزارشو بنویسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali6665
          خب من بررسیشون کردم دوتا مدار هم با

rs232
          هستش..ولی خب قسمت اصلیش همون نرم افزاره..برا ساختش باید ی نمونشو حتما داشته باشی و بعد مهندسی معکوس نرم افزارشو بنویسی
          برای این کار کافیه یک دستگاه دیاگ پیدا کنیم، بعدش بیایم ببینیم چه دیتایی به خودرو میفرسته و دریافت میکنه. مثلا برای ارتباط با سنسور دریچه گاز و تست اون دقیقا چه دیتایی رد و بدل میشه؟ به هر یک از پینهای این پورت چه چیزی وارد و یا از اون خارج میشه.
          منم خیلی دوس دارم در این مورد بحث کنیم.
          این لینکو ببینید. درمورد obd که همون سوکت ارتباطی ای سی یو با دیاگ هستش توضیح داده.
          http://www.obd-codes.com/trouble_codes/
          انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

این دستگاهها عموما از چیپ elm327 که رابط obd2 و rs232 هست استفاده میکنن، این چیپ میتونه با یک آی سی rs232 به usb همراه بشه و اطلاعات موتور را به کامپیوتر و لپ تاپ که میتونه ویندوزی و یا لینوکسی باشه ارسال کنه و در اون سیستم عامل توسط نرم افزارهای مخصوص این چیپ تحلیل صورت بگیره، نرم افزارهای اوپن سورس زیادی برای لینوکس داره که میشه با یک برد لینوکسی بصورت پرتابل راه اندازی بشه
            انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

با سلام دیاگ خودرو با متنوع شدن خودروها باید بتونه با تمامی ای سی یو ها ارتباط برقرار کنه حالا چه خودروهای سبک چه سنگین.بعدا سر فرصت دقیقا خدمت دوستان عزیز توضیحات کافی ارائه میدم.تشکر

دیدگاه

سلام توضیحات تکمیلی رو انتشار ندادین اگر امکان داره جوابشو بدین.من یه دونهelm327 خریدمکه متاسفانه با پژو پارس ۹۰ که ایسیو زیمنس کروزcim2k 48 هست ارتباط برقرار نمینمیکنه .آی سی دیاگ همراه از سری tja هست اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم کمکم بکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X