اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد استفاده از نرم افزار های کدیاب سون سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد استفاده از نرم افزار های کدیاب سون سگمنت

با سلام و عرض خسته نباشید : یک سوال ! چرا وقتی جای پورت های D را عوض کنم دیگه نرم افزارهای کدیاب سون سگمنت که توی نت هستند کدهای درستی به من نمیدن ؟!!! مثلا میخوام کد 0 الی 9 را بدست بیارم ،اگر مثل تصویر اول پورت ها را وصل کنم کدها همه درسته ولی اگر مثل تصویر دومی وصل کنم کدها دیگه درست نیست. با تشکر

پاسخ : کمک در مورد استفاده از نرم افزار های کدیاب سون سگمنت

چون فرض رو بر این گرفتن که شما A رو به بیت0 ، B رو به یک و به این ترتیب پیش رفتین.

در نتیجه اگه غیر از این باشه اشتباه نمایش داده خواهد شد.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
      چون فرض رو بر این گرفتن که شما A رو به بیت0 ، B رو به یک و به این ترتیب پیش رفتین.

در نتیجه اگه غیر از این باشه اشتباه نمایش داده خواهد شد.
      سلام دوست عزیز : ممنونم ، حالا اگر مجبور باشیم به خاطر پی سی بی و یا هر دلیل دیگه ای ، پایه ها را بصورت تصویر دومی وصل کنیم ،کد ها را باید خودمان بدست بیاریم یا اینکه نرم افزار های دیگه ای هم هست که کد یک عدد یا یک حرف را سریع به ما بده ؟ (مثلا من میخوام کد عدد A یا E و یا F و .....را بدست بیارم و نرم افزار طبق پایه های وصل شده پورت مربوطه ، اون کد را به ما بده. پایه ها را عوض کرده ام الان مکافات و وقت گیره کد ها را چطوری سریع بدست بیارم؟) با تشکر

دیدگاه

نرم افزاری ندیدم چون حقیقتا وقتی که برای گشتن تلف می شد نصفش برای استخراج کدها به صورت دستی تلف نشده.

پس شما هم خودتون طبق شماتیک بشینید و کدها رو استخراج کنید.

اینجا رو هم ببینید شاید کمکتون کنه : http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...9019#msg759019
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        محصولات

دیدگاه

https://cafebazaar.ir/app/com.amjad....ectronic/?l=fa

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X